Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Debreceniek ide!
Started by
Jeti
, 2002. June 04. 16:52
Posted 2002. September 15. - 17:18
Posted 2002. September 12. - 19:51
Dear Bruce!
Amit tanult kollégám Misi próbál tudomásodra hozni az az, hogy ahelyett, hogy a kedvenc foteledbõl néznéd a jobbnál jobb filmeket -miközben nagy lendülettel lábadozol és gyógyulgatsz- e helyett iskola iránti eltökéltséged és lelkesedésed tesz téged bizonyos körökben a "nevettség tárgyává"! Namármost ha a doktornõ/úr-nak sírtál volna egy kicsit, hogy jaj-jaj-jaj mennyire fáj, +fogok halni (ami igaz, de csak kb 80év múlva) akkor +sajnált volna téged, és a többit már leírtam!
Más:
Ma mint azt már észrevetted, nem jutottma el sajna feléd, mert este 7-ig dolgoztam, de holnap gondolom több idõm lesz!
Üdv, és jobbulást dear my friend!
Baliba
Amit tanult kollégám Misi próbál tudomásodra hozni az az, hogy ahelyett, hogy a kedvenc foteledbõl néznéd a jobbnál jobb filmeket -miközben nagy lendülettel lábadozol és gyógyulgatsz- e helyett iskola iránti eltökéltséged és lelkesedésed tesz téged bizonyos körökben a "nevettség tárgyává"! Namármost ha a doktornõ/úr-nak sírtál volna egy kicsit, hogy jaj-jaj-jaj mennyire fáj, +fogok halni (ami igaz, de csak kb 80év múlva) akkor +sajnált volna téged, és a többit már leírtam!
Más:
Ma mint azt már észrevetted, nem jutottma el sajna feléd, mert este 7-ig dolgoztam, de holnap gondolom több idõm lesz!
Üdv, és jobbulást dear my friend!
Baliba
Posted 2002. September 12. - 18:35
De ha nem volt agyrázkódásom miért mondanám azt, hogy agyrázkódásom volt?? ???
;D
Amúgy egy ezresért beírta volna szted?
Amúgy egy ezresért beírta volna szted?
Posted 2002. September 12. - 11:32
Szegény Te! Miért nem egyeztél meg a dokival, hogy egy ezresért azt mondja, hogy agyrázkódástkaptál, és akkor most senki nem röhögne rajtad, hanem otthon néznéd a TV-t, vagy neteznél.
Egyébként mielõbbi gyógyulást.
Egyébként mielõbbi gyógyulást.
Posted 2002. September 11. - 21:48
Hi Atti!
Ööö... ezt lehet, hogy privátba kéne nyomnom, de legalább feljebb kúszik ez a topic ;D
Szóval semmi komoly nem történt... Röplabda edzés elõtt a mászóköteleket kellett leszedni. Az egyik srác felmászott, és elkezdte ledobálni azokat. Én meg oda akartam menni segíteni. Oda is mentem. Épp akkor, amikor az egyik dobta le. Pontosabban kicsit elõtte. Így pont a fejemre esett a kötélnek az a vége, amelyiken van az a nyomorék vasgyûrû. És lett egy kis bibi. Csak 1 öltés, eszméletvesztés sem volt, ami egyedül zavar, az az, hogy van egy "buci" (<ez orvasi szakszó
)a fejemen, szóval ilyen kis nyomorék kötés, azaz nem, mert nem kis nyomorék, hanem bazinagy nyomorék, egy fehér pötty a fejemen, és mindenki, aki rámnéz, egybõl elkezd röhögni mint a fakutya, hogy né' má', leszarta egy madár. Egy másik verzió lehet, hogy rágó van a hajában. Ma pl mentem ebédelni amikor egy kis k.cs.g 7es beszól, hogy papír van a hajamban. Sajna nem volt idõ "elbeszélgetni", mert siettem kajálni.
Szóval ez van.
Holnap d.u. azért itthon leszek, szal tárt karokkal várom a cuccost!
BRUCE
Ööö... ezt lehet, hogy privátba kéne nyomnom, de legalább feljebb kúszik ez a topic ;D
Szóval semmi komoly nem történt... Röplabda edzés elõtt a mászóköteleket kellett leszedni. Az egyik srác felmászott, és elkezdte ledobálni azokat. Én meg oda akartam menni segíteni. Oda is mentem. Épp akkor, amikor az egyik dobta le. Pontosabban kicsit elõtte. Így pont a fejemre esett a kötélnek az a vége, amelyiken van az a nyomorék vasgyûrû. És lett egy kis bibi. Csak 1 öltés, eszméletvesztés sem volt, ami egyedül zavar, az az, hogy van egy "buci" (<ez orvasi szakszó
Szóval ez van.
Holnap d.u. azért itthon leszek, szal tárt karokkal várom a cuccost!
BRUCE
Posted 2002. September 11. - 21:12
Mi a lósz@rt csináltál gyerek??
Vasdarab??
A fejeden??
Ugye mondtam, hogy ne járj suliba, mert veszélyes!!
Nem hallgatsz rám sose!
Különben + tekerj úgy, hogy nem izzadsz!
Ezek szerint otthon vagy??
Holnap visszaviszem a kerótartót, és +látogatlak!
Üdv
Baliba
Vasdarab??
A fejeden??
Ugye mondtam, hogy ne járj suliba, mert veszélyes!!
Nem hallgatsz rám sose!
Különben + tekerj úgy, hogy nem izzadsz!
Ezek szerint otthon vagy??
Holnap visszaviszem a kerótartót, és +látogatlak!
Üdv
Baliba
Posted 2002. September 10. - 22:12
Üdv Baliba!
Az a helyzet, hogy volt egy kis afférom pár vasdarabbal >> 1 csini kis öltés a kobakomon... azt mondta az orvos, hogy ne érje víz a kötést + ne izzadjak meg. Persze én nem tudok olyan gyorsan menni, hogy 20km-en megizzadnék...
Szal szívesen mennék, de most nem.
Tudom, hogy leszarod, hogy én tudok e menni, de akkor sem tudok ;D
BRUCE
Az a helyzet, hogy volt egy kis afférom pár vasdarabbal >> 1 csini kis öltés a kobakomon... azt mondta az orvos, hogy ne érje víz a kötést + ne izzadjak meg. Persze én nem tudok olyan gyorsan menni, hogy 20km-en megizzadnék...
Szal szívesen mennék, de most nem.
Tudom, hogy leszarod, hogy én tudok e menni, de akkor sem tudok ;D
BRUCE
Posted 2002. September 10. - 08:54
CSÁ DEBRECENiaiak!
Kössz,de megoldódott,már azzal gyûrtem a Mátrát! ;D
Röfi:Vagy én nem érzem a hiányosságait,vagy túl new az érzés,de nekem TECCIK!
Üdv.:Tyito
Kössz,de megoldódott,már azzal gyûrtem a Mátrát! ;D
Röfi:Vagy én nem érzem a hiányosságait,vagy túl new az érzés,de nekem TECCIK!
Posted 2002. September 09. - 23:06
Fiatalok!!!
Van kedve valakinek tekeregni a környéken valamikor a délutáni órákban?? (5-után)
ma-holnap-után, bármikor!
Jelezzetek!!
Üdv,
Baliba
Van kedve valakinek tekeregni a környéken valamikor a délutáni órákban?? (5-után)
ma-holnap-után, bármikor!
Jelezzetek!!
Üdv,
Baliba
vendég__*
Posted 2002. September 06. - 16:10
vendég__*
Posted 2002. September 06. - 10:40
Posted 2002. August 30. - 14:59
DEBRECENiai Kamperkák!!
Szeretném a segitségteket kérnyi KERÓKERESÉS ügyében! Egy-két hete ??? körül,hogy valaki eladás céljából beadott egy SPECIALIZED Stumpjumper kerót az egyik bicajos bótba,melyek nem túl sokára vissza is vitt.
Ezt a Figurát keresném Én,mivel bótóni kéne vele!!
Kõlene a kerólya!
Ha tuttok,segiccsetek lécci megtaláni a srácot.
Köszönöm!!!
Kûggy éggy privit lécci,és már is megadom a számom!
Szeretném a segitségteket kérnyi KERÓKERESÉS ügyében! Egy-két hete ??? körül,hogy valaki eladás céljából beadott egy SPECIALIZED Stumpjumper kerót az egyik bicajos bótba,melyek nem túl sokára vissza is vitt.
Ezt a Figurát keresném Én,mivel bótóni kéne vele!!
Kõlene a kerólya!
Ha tuttok,segiccsetek lécci megtaláni a srácot.
Köszönöm!!!
Kûggy éggy privit lécci,és már is megadom a számom!
Posted 2002. August 30. - 07:38
Posted 2002. August 29. - 21:12
Posted 2002. August 28. - 07:16
Posted 2002. August 27. - 20:56
Posted 2002. August 23. - 16:42
Neve: Szent István napi gördülés, minden évben megrendezik.
A táv 33, 66 és 100 km. 70%-a földút, töltés, gát.
17 ellenõrzõ pont van, amit térkép alapján kell megtalálni.
http://ttt.tr.hu/ , ezen a címen találtam rá.
szeptemberben ismét megyek
A táv 33, 66 és 100 km. 70%-a földút, töltés, gát.
17 ellenõrzõ pont van, amit térkép alapján kell megtalálni.
http://ttt.tr.hu/ , ezen a címen találtam rá.
szeptemberben ismét megyek
Posted 2002. August 23. - 15:30
Posted 2002. August 23. - 07:48
Úgy látom kihótt a topic :-[.
Képzeljétek Sync bácsi is elindúlt élete elsõ túráján ;D.
Szolnok, 100 kilométeres teljesítménytúra.
Ja, és végig is mentem ;D.
Képzeljétek Sync bácsi is elindúlt élete elsõ túráján ;D.
Szolnok, 100 kilométeres teljesítménytúra.
Ja, és végig is mentem ;D.
Posted 2002. August 21. - 20:24
Ezeket egész jól tudtam, csak úgy rémlett, mintha Zip-et Ádám néven emlegetted volna... :-X a többi ok volt

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top