Gy.K.!
az hogy Max Rávé nem mond valamit?
(elvonási tüneteim vannak!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Started by
Jeti
, 2002. June 04. 16:52
Posted 2002. October 12. - 11:26

Posted 2002. October 11. - 21:31

Én is jól eláztam du., de megérte: kész a keró! ;D ;D ;D ;D
Pár nap és teszek fel fényképeket.
Pár nap és teszek fel fényképeket.

Posted 2002. October 11. - 19:45

Esküdni mertem volna hogy a hétvégén sazr idõ lesz!Ugy eláztam hogy rámtapadt a gatya(pedig nem kerós tapdós gatya)!A jó kis esõ és a csúszós kõ miatt pereceltem egyet!Gyors felpattanás,körül néz hányan látták!Szerencsére senki ;)Imádkozok hogy holnapra adjon a Biciklisek Istene jó idõt!Ámen
Posted 2002. October 11. - 09:37

Ja! Pék Tomi tényleg nagyon ködösített. Egyszer azt hallom, hogy ellopták, egyszer meg azt, hogy eladta. Ráadásul egyáltalán nincs beparázva, és nem keresi/keresteti a keróját. ehet, hogy biztosítási csalás? ??? Egyébként én is járhatnék keóval suliba, csak én sem merem otthagyni. Nem zárt a tároló, és nins kamerás renszer. Szóval marad a villamos. De megéri az a tudat, hogy otthon van a kicsike biztonságban a meleg szobában. ;D
Posted 2002. October 10. - 22:33

Az enyém még meg van szerencse!Ma betettem a suli kerótárolójába(zárt ajtó,kamerás rendszer)de ugy paráztam pedig csak 2 órát voltam távol!!Amúgy a másik keró amit állítólag elloptak Pék Tomié volt de nagyon ködösitett szóval egyáltalán nem akarta elmondani hogy most ellopták vagy nem!!Nah mind1 az a lényeg hogy neki meg van!És épített egy kerót ami iszonyat jól néz ki csak nem tudom mért adta el a Ruckus-t!! :

Posted 2002. October 10. - 13:37

Képzeljétek.Dumáltam a másik gyerekkel akiét lenyúlták és azt mondta,hogy az övé megkerült de már el is adta.(???)
Posted 2002. October 10. - 13:37

Képzeljéte.Dumáltam a másik gyerekkel akiét lenyúltá és azt mondta,hogy az övé megkerült de már el is adta.(???)
Posted 2002. October 10. - 13:08

Hi!
Akkor most már pontosan tudom, hogy melyik volt. Egyébként nállam a keresés nem okoz gondot, mert minden kerót megnézek (még a régi tanyabike-okat is). Bár túl sok jóra ne számíts. Ha a tolvajnak volt egy kevés esze, akkor már rég nincs Debrecenben, vagy ha még itt van, akkor darabokban árulják. A vázat persze tutira felhajították az elsõ fára, vagy bedobták egy szemetes konténerbe. :-[
De ha valami csoda folytán még itt lenne Debrecenben, és egy darabban, és még valaki volt is olyan hülye, hogy használja tuti, hogy megtaláljuk. Akkor viszont a srác biztos nem éli meg a holnapot. >
>
>
Shaggi Neked még meg van? :
:
:
Akkor most már pontosan tudom, hogy melyik volt. Egyébként nállam a keresés nem okoz gondot, mert minden kerót megnézek (még a régi tanyabike-okat is). Bár túl sok jóra ne számíts. Ha a tolvajnak volt egy kevés esze, akkor már rég nincs Debrecenben, vagy ha még itt van, akkor darabokban árulják. A vázat persze tutira felhajították az elsõ fára, vagy bedobták egy szemetes konténerbe. :-[
De ha valami csoda folytán még itt lenne Debrecenben, és egy darabban, és még valaki volt is olyan hülye, hogy használja tuti, hogy megtaláljuk. Akkor viszont a srác biztos nem éli meg a holnapot. >

Shaggi Neked még meg van? :

Posted 2002. October 09. - 16:28

Akkor ez a második RUckus ebbe a hónapba amit elloptak! :'(CSodálkoztam is hogy jönnek oda hozzám a kerósok hogy a "tied még meg van?"!Eddig se hagytam ott a keróm sehol de ezután gondolat se merül fel bennem!MInden képp figyelem a Ruckus-on üllõ emberkéket mert debrecen be az összeset ismerem(legalább látásból akit nem személyesen)és bizti megállítom azt aki alatt eddig nem ez a váz volt!Fel a fejjel megkeressük neked!!(remélem meggyõzõ voltam!
)

Posted 2002. October 09. - 15:21

Elõl egy duplavállas RockShox Judy XLC volt.Ezzel rohangáltam a Vekeri fesztiválon.Ritchey kormány és fejcsapágy,look-in zselés nyereg(élénk kék),piros kormánymarkolat.Egyébként minden más alkatrész XT volt rajta.
Posted 2002. October 09. - 15:07

ez az a gép, ami a vekerin is ott volt?
amúgy már annyi ruckus van debrecenben, hogy nem állítnék meg senkit, aki alatt ruckus van, hogy megkérdezzem loptad e öcsi
amúgy már annyi ruckus van debrecenben, hogy nem állítnék meg senkit, aki alatt ruckus van, hogy megkérdezzem loptad e öcsi
Posted 2002. October 09. - 11:53

Hi!
Nem egy Rock Shock volt elõl (fekete)? Véletlenül nem Csoki vagy, aki a Vekeri Fesztiválon is kinnt volt?
Egyébként szétnézünk, és amint megtaláljuk szólunk!
Nem egy Rock Shock volt elõl (fekete)? Véletlenül nem Csoki vagy, aki a Vekeri Fesztiválon is kinnt volt?
Egyébként szétnézünk, és amint megtaláljuk szólunk!
Posted 2002. October 09. - 11:31

Csesszétek!Lenyulták a Ruckusomat tegnap a Lovardából.Full XT-vel volt szerelve(hidraulikut tárcsafék is volt elõl hátul).Aki tud róla valamit hívjon a 06 30 9 635 613-as mobilon.Segítsetek!
Posted 2002. October 08. - 12:28

Posted 2002. October 08. - 12:08

Szerintem Ne fekete SID legyen benne. Ez túl vékony, csavarodik, és kispórolták belõle az anyagot.
Tegyél bele ilyet!!!!!:
http://www.pinkbike....o/pbpic7879.jpg
Tegyél bele ilyet!!!!!:
http://www.pinkbike....o/pbpic7879.jpg
Posted 2002. October 08. - 11:55

Szerintem tuti, hogy nem. Bár biztos furcsállni fogják, de ne zavarjon. Neked van XTR elsõ váltód, míg ezt nem sokan mondhatják el magukról. ;D Egyébként legalább fejlõdik a géped, és egyre jobb lesz. Én is csak apránként fejlesztgetem, mert nincs pénzem egybõl fullos gépet venni. :'( :'( :'( :'(
Posted 2002. October 08. - 10:37

Jahogy ott olvastad... Errõl az apróságról elfelejtkeztem.... 
XTR hátsóváltó dukálna, csak most olyan szinten out of cash vagyok... :'( (meg fekete SID is dukálna... ;D)
(biztos nem néznek majd hülyének egy XTR elsõváltóval és egy Alivio váltókarral...)

XTR hátsóváltó dukálna, csak most olyan szinten out of cash vagyok... :'( (meg fekete SID is dukálna... ;D)
(biztos nem néznek majd hülyének egy XTR elsõváltóval és egy Alivio váltókarral...)
Posted 2002. October 07. - 17:32

Kakukk: gratula hozzá 
Amúgy én onnan tudom, hogy olvastam a "Keres"ben. Az xtr elsõváltóhoz xtr hátsó dukál, nem?

Amúgy én onnan tudom, hogy olvastam a "Keres"ben. Az xtr elsõváltóhoz xtr hátsó dukál, nem?

Posted 2002. October 07. - 16:26

BRUCE: de kis jólértesült vagy
... Kitõl hallottad? (még csak tegnap vettem de már fél Debrecen tudja
)
mivel a keró valszeg csak 1-2 hét múlva lesz kész (suli... :'() , így rakok pár képet ízelitõnek:
http://www.tar.hu/gy...kk/IM003723.JPG
egy kis Easton Ultra Lite + XTR 8)
http://www.tar.hu/gy...kk/IM003737.JPG
(A képeket érdemes letölteni és fullscreenben nézni)
Ha össze lesz rakva elég feltûnõ jelenség lesz... (remélem)

mivel a keró valszeg csak 1-2 hét múlva lesz kész (suli... :'() , így rakok pár képet ízelitõnek:
http://www.tar.hu/gy...kk/IM003723.JPG
egy kis Easton Ultra Lite + XTR 8)
http://www.tar.hu/gy...kk/IM003737.JPG
(A képeket érdemes letölteni és fullscreenben nézni)
Ha össze lesz rakva elég feltûnõ jelenség lesz... (remélem)
Posted 2002. October 06. - 21:35

Hali!
Aki volt talin, benyöghetne ide pár dolgot ám....
Gyalogkakukk!! Olvastam, hogy vettél egy pyxis vázat. Ideit? a fehér-sárgát? Találkozhatnánk egyszer?
Aki volt talin, benyöghetne ide pár dolgot ám....
Gyalogkakukk!! Olvastam, hogy vettél egy pyxis vázat. Ideit? a fehér-sárgát? Találkozhatnánk egyszer?