Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Baliba: arra érsz rá, amire akarsz!!!

Olaf: most ezek szerint Debrecenben van a biciklid? Szoktál errefelé bringázni? és ha igen, merre?

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
Hi!

Én is kicsit debreceni lenni.Mivel itt tenulok már 5.éve az agráron.Nelem lenni Kona bordó. Nagy SE Eger mezról könnyû megismerni, mivel debrecenben nincs túl sok.Üdv minden debreceni havernak akit már ismerek ;)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
Vagyok még Dear Lens, csak a nyelvizsgámra készülök a megháromszorozódott munkám mellett, ami mellett még egy számtech tanfolyamra is járok, ami melett még az államvizsgámra is készülök, ami melett még az asszony is némi odafigyelést érdemel, és ...

Röviden nincs idõm!

Sajnika, hogy kihagytam, de Debrecen nagyon messze van mindenhez sajna, és a távolság leküzdése sajna pénzfüggõ tevékenység!

Továbbá még az autóm összegyült összes mûszaki baját is orvosolni kell!(ene) továbbá szervezem a jövõbeli kombi asztrát, ...

Sírás vége!
Üdv,
Baliba

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Hi!

Olvassátok el a 2 szöveges hozzászólásomat. Brutálisak  ;D

http://www.bikemagaz...56877&start=240

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Baliba! Élsz még? Kihagytad az év legkirályabb Mt-jét! ;)

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Most jártam a GT honlapon, hogy megnézzem az új Ruckust (fõ az önállóság ;)).
Íme:

http://productcatalo...39.RUCKINTi.jpg

http://productcatalo...RUCKUS1_INT.jpg

http://productcatalo...50.RUCKINT2.jpg

Hát tényleg szépek.

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Tényleg jól néz ki. Bár fekete SID-el...  :o :o :o

Kezd olyan igazán csajozós keróvá válni  ;D

Shaggi Hogy néz ki az új 2003-as Ruckus? Képet tudnál linkelni róla?

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Nagyon tetszik a keród fõleg a színe miatt ami hasonlít kedvenc Forma1-es csapatom színéhez!Bár pár árnyalattal erõsebb!Szépen összejött a telóval is színvilágba!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Na sikerült ma délután lefotózni a bicót...:

http://www.tar.hu/gy...akukk/pyxis.jpg

;)

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
Nah akkor hallhattuk e két végletet az egyetemisták közül!Gyalogkakukk remélem élõben is mihamarabb találkozunk és megkukkolom a keródat!Egyébként a tolvajnak száradjon le a lába hogy ne tudjon többé tekerni és a keze is hogy ne tudjon több kerót lenyúlni!
Franky nem várod meg a 2003-as GT Ruckus vázat elég szép lesz!

franky

franky

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Megrendeltem egy újabb Ruckust full XT-vel.Rothadjon szarrá aki lenyulta.Költse minden pénzét gyógyszerre meg koporsókra!! >:(

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Tartóssági teszt? Nekem ezzel az a bajom, hogy éppen nincs barátnõm...  :P Anélkül meg mi értelme.

-Misi a szado-  ;D

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
TCS: Látnád a kerót összerakva... 8)

a bilinccsel sztem az a baj, hogy lehet hogy nehéz kinyitni, de azt a láncos részt, ami összeköti a két felét elég könnyû elvágni....
Bár nemtom. Ha valaki szerez egyet szivesen segítek "tartósság teszt" elvégzésében...  ;D

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Ja és még valami! Szerintem a legjobb lopás ellen, ha nem hagyod ott sehol. Bár még így is meg van annak az esélyer, hogy leütnek a keróról, de ez elhanyagolható. Ha pedig mindenféleképpen ott kell hagyni, akkor pedig U lakat a tuti.

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Ezúton szeretném TCS-t cáfolni! Én, mit harmadéves Informatikus-könyvtáros Matematika tanár kurvára keveset kerózok. Ebbe belejátszik az, hogy 24 tárgyat vettem fel (=49 óra), suli mellett dolgozok (hogy legyen mibõl fizetni a kerót) a könyvtárban (napi 4 óra), és még minden második szombaton is kiegészítõ képzésen veszek részt. Szóval Én, mint gyakorló egyetemista kurva kevés szabadidõvel rendelkezem. De nem baj. Nemsoká itt az õszi szünet, amikor is nem kell suliba menni!!! Hurrá!!!! Sajnos dolgozni viszont be kell járnom akkor is, ráadásul egy három napos továbbképzõ táborban is részt kell vennem  :P :P De az a tábor viszont olyan lesz... Remélem lesz majd néhány józan pillanatom, és pár nimfomán csajom  ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Látod Shaggy ezért jó az egyetem, én hétfõn 12-kor már a kerómon ültem a nagyerdõn csak egyedül nem az igazi...
De vigasztaljon a tudat hogy gondoltam rád :)
Misi: egy biztos, többet az életben nem megyek keróval suliba, max vmi campinggel ami senkinek nem kell :)
Misinek már mondtam de a többieknek:
Láttam egy Trek kerót ami rendõrségi bilinccsel volt lezárva :) kérdeztem tesómat (rendõr) és azt mondta hogy ha új a bilincs akkor télleg nehéz kinyitni :)  elvágni pedig...
Üdv mindenkinek!

Kakukk: nagyon szép a Magellan vázad  ;)

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
;D

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
És mondjátok meg hát nem hétfõre lett "jó" idõ!!Enyhén vagyok ideges!A hétvégén csak elázni tudtam meg fikkani egyet másra nem volt lehetõségem!Ha ezen a hétvégén is szar idõ lesz kénytelen leszek a lakásba tekerni és abba nem lesz köszönet!Itt is vannak jó kis lépcsõk és letörések az igaz! ;D
Egyébként ezen a héten talán nekem is meg lesz az uj monom és akkor good bye recsegés!

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 posts
Hi!

Én is szarrá áztam. De nem baj. Utánna egy jó meleg fürdõ...

Pénteken ki lett cserélve a középcsapim. Végre nem nyikorgok (kellett hozzá vagy egy év  ::) ::) ::)).

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Jeti: írtam sms-t és privátot is, hogy megvan (kb 1,5 hete...)   :-/
Hívj fel valamikor és odaadom. (06-70-201-0951)