Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
:-[ teljes zavarban vagyok - mi lesz ha nem felelek meg az elvárásoknak?  :-[

na jó csak viccöltem, ám 1 gond, h. terepen nem tudlak titeket követni, hacsak nem futok utánnatok... ;)
bár van egy elég vicces biciklim amivel egyetemre járok, tán' megkockáztatom ha más nincs  :(

:-* mindenkinek

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Drága Bruce!

Az a "kedves" beírásod, miszerint az embernek arra van ideje amire szakít, rendkívül találó közhely, és míg annyi éves voltam mint te most még hittem is benne, de az idõ és a tapasztalat kissé formálja az embert! Majd rá jössz, ha már egy kis felelõség (vagy akár sok) lesz a válladon, és a gondok kezdenek besûrõsödni!
Apropó: Jó lett -tetszik- a kazi??

Ors: Ezúton kérek elnézést, hogy hölgy létedre téged szólítalak meg és köszöntelek másodiknak, de a fiatalság megszólítására reagálnom kellett!
Ha emlékezetem nem csal, már korábban felbukkantál errefelé. Örülök, hogy lelkes tagjává válsz a "Keleti" részlegnek!

A 7végi tekerésben benne vagyok. Merre, meddig, hova, mikor, honnan, kikkel kérdésekre ismerjük meg egymást -és leginkább ORSIT- jeligére a kiadóba várom a jelentkezéseket!  ;D

üdv,
Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ez egy zártkörû grupiparti lesz, vagy jelentkezhetek én is?

csak mert misike nagyon kisajátítottátok orsit...

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Egyenlõre még csak hétfõ, szal hétvégéig bármi lehet, de nekem tecccik az ötlet  ;)  ;D

Scottos_Misi

Scottos_Misi

törzsvendég

• fórumtag
  • 271 hozzászólás
Ezúton szeretném felemelni hangomat a Chat-eléssel kapcsolatban. Engem nem zavar, ha itt csináljátok. Ha a technikai rovatban van, akkor viszont kurvára. Egyébként szia Ors! Örülök, hogy van itt egy nõnemû egyed is, aki szokott tekerni  ;). Egyszer összehozhatnánk egy közös tekerést (Jeti s jöhet  ???). Akkor mindenki megmutathatná valódi énjét (ugye Jeti  ;D). Mi tekerünk, Jeti repül, hullámasutazik stb... Na jó. Kicsit eltértem a témától. Szóval közös tekerés kéne, hogy személyesen is megismerjük egymást (mert úgy az igazi).
A 3 napos hétvégéhez mit szóltok?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
nagyságrendileg eltaláltam... ez a lényeg :)

/*
ööö... tessék mondani, ez itt fórum vagy chat? ;)
*/

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Helyreigazítás: 23 évemben járok,
bocs de sokszor már magam sem tudom -egy idõ után nem számolja a nõnemû  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
miért mit vártál? ;) 8)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Bruce, mindent tudsz rólam :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tyito... ha tudnád mik történnek itthon.. néha együtt fórumozunk, és akkor mindig mondja, hogy "jéé... debreceni topic! nézzük meg!!"... én meg "á, most néztem", vagy "mostanában az a rész nem mûködik, inkább ne nézzük meg..." stb... :)

De aztán rájöttem, hogy hogy kell megoldani ez a problémát, géphez sem engedem!! ;D ;D

So now tell the truth...
ez az egész csak vicc volt, semmi ilyesmi nem történik - mivel nincs asszony...

Amúgy meg: 17 éves vagyok.. orsi te 22, igaz? :)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Tyito- ez jó  ;D

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.067 hozzászólás
Hali!

BRUCE: még jó,hogy az asszony ritkán ül a gép elé és akkor sem jár a "DEBRECENia" topicban!  ;)  ;D  ;D

Tyito

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

ööööö
nincs  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Idõközben az "edzõs" topicban is olvastam...

;D ;D

Enyhén nem célzatos kérdés:
És van már párod hozzá? ;) ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Bruce: Hát hogyne ez is jobb párosban  ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én elõször azt hittem, hogy ors, mint örs, csak ékezet nélkül... aztán látom az a rózsaszín jelet a neve alatt... hoppá, itt valami nem stimmel, gondoltam... aztán csak igazam lett :)

Orsi: akkor hogy is van ez a jógázás? nem úgy értem, hogy beteg e vagy sem ;), hanem lehet párban is csinálni? ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Hogy tudományos választ adjak a kérdésre, az Ors név felnémetül-vagy valami ilyesmi-  paripát jelent,
da amúgy valóban enneka latinosított változata az Orsolya  :( :)

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
mostmár minden rendben beadták a gyogyszerteket... az orvos is ugyan azt mondta mint a hangok a fejembe: mostmár léenyugod6ok >:( ??? ???

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
kedves Ors!
"senki nem szokott országúton tekerni??" eme kérdésedre mi debreceni tõzsgyökerek maximálisan felháborodunk.....(tekerni=tépni =szívni=készen lenni mint a házifeladat...)ha netalán tán mégis csak rávetemednénk azt úgysem az országút közepén tennénk....(ott ugysem nõ fû) ;D ;D ;D ;D
  csak merö kiváncsiságból:az ors az nem az ORSI rövidítése???(néha csak ámulok... .....azt hiszem egy zseni van köztünk-nem  nem is köztünk hanem közöttem.... vagy inkább bennem vagy -igen! tatam: egy zseni vagyok....) ;D ;D ;D ;D

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Sziasztok

tõzsgyökér Debreceniként írok én is egy pár mondatot
So Debreceni vagyok , meg izé szoktam biciklizni -mily meglepõ  ;D

senki nem szokott országúton tekerni??

Bruce: kitaláltad a nevem mi lesz már most az inkonitómmal  ;D ;D ;D