VAZZ!!!! Még egy keró, és ráadásul ZIPé volt! Honnan lopták el, és mikor? Le volt lakatolva? Szegény ZIP. :'(
Részvét. Ha meglátom rajta a tolvajt az biztos, hogy nem ússza meg szárazon.
Hétvégi tekerés aszfalton? ok. Ma reggel fedeztem fel, hogy elsõ kerekem kiadta magából a szuszt (leeresztett). Csak azt kwell megcsinálnom, és akkor én is csatalkozni tudok. Ors add meg a számodat, és akkor telefonon gyorsabban meg tudjuk dumálni a részleteket.
Bruce! Azt amit kb 1:00 és 7:00 között mûvelek (leszámítva az asszonnyal töltött estéket ;D) az arra kell, hogy az aznapot túléljem! Tulajdonképpen most is fórumozok!
Orsi: Aggodalomra semmi ok, mert a 24 órás verseny óta nem ültem a kerómon, tehát erõnlétileg kevés vagyok mint árvaházban a szülõi értekezlet!
Továbbá laza light-os tekerést tervezve jönne Babyface névre keresztelt mátkám is.
Baliba> ezek szerint elfelejtettem írni, hogy megnéztem, tetszett, és köszönöm szépen! Ami bibis benne: nagyon rövid Igazán lehetne hosszabb... meg még hiányolom a városi ugribugrit (vagy csak nem emlékszem rá?? :)... de ez nem a Flash critism topic asszem
Nem akarod belédkötni az idõvel kapcsolatban, meg semmi ilyesmit, de ha nagyon nagyon nagyon szeretnél fórumozni, akkor alvás helyett nyomhatnád. Aludni csak szoktál?