Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide!

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3755 hozzászólás a témában

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
csõváz csumi csá!
Imi bótja azért ürül mert ha nem tévedek nem akar már komplett bringákat árulni...valamint télvan,de ha +nézi valaki a kínálatát miután árúért volt fenn olyan dolgokat lát amit a városban máshol nem nagyon...(de azt azonnal el is viszik hisz +rendelésre hozta)
(minek tartson 3féle lxagyat meg 4féle deore-t ha annyira egymás árai alá mennek a boltok hogy ha elakarja adni szinte haszon nélkül kell oda adnia!)
drágább dolgot meg azét éri meg +rendelni mert nem biztos hogy ha vesz Pl:1 2003' SID-et és kiteszi pl:X ft-ért akkor az nem sok marhának kell(vagy másik változata kellene akkor +rajtamarad)valamint elmegy egy másik boltba ahol azt mondják hogy elhozzák neki 5000el olcsobban!(nem Bp-en lakunk ahol mindent el lehet adni)

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
nkarcsik: Mit értessz segítség alatt? Protekció, kisebb akciók+ilyesmi?

HeGe

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Ha valakinek segítség kell Imivel kapcsolatban, szoljon.

Manitou

Manitou

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Imi tényleg egy nehéz ember, de azért meg lehet vele taláni a hangot. ;D
A sportkiállításra valószínû én is elnézek.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Én odafigyelek ilyesmire! de...

NO PROBLÉMÓ AMÍGÓ ;D

Légy jó!!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
...nekem itt a neten a kisbetû és nagybetû nem sokat zavar, úgy értem nem foglalkozom velük, és a kisbetû egyáltalán nem lenézést jelent, inkább lustaságot, hogy nem nyomom le a shiftet.... pl. a saját "nevem" is sokszor írom kisbetûvel.... :X
de javítottam, nehogy már ezen vesszünk össze ;)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Az imi nem nemecsek, ezért helyesen a neve Imi.
Továbbá valóban elég nehéz ember, de ha feltöröd a jeget, megnyerted magadnak. A jégfeltörést elsõsorban vásárlással lehet elérni, de ha a számítástechnikai tudásod +villantod, az is pozitívum nála!
Továbbá érdemes +látogatni gyakran, beszélgetni vele errõl-arról, és hidd el, nem a Bunkó oldalát fogja mutatni! Inkább azért ilyen, mert járnak be hozzá tényleg tapló emberek, akiktõl összeszed ezt-azt. De ha +ismer, rendes!

Szomorúan hallom, hogy nem jösz kõszegre Bruce.
Azért még gondold meg!
A sportra meg szerezz még 1 embert, és illa berek, náda kerek! ;D

Üdv,
Baliba

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Épp akkor voltam bent, amikor egy pár mach1-es felnit fûzött XTR agyakkal! A külsõk olyan ismerõsök voltak, no meg a felni is, meg így az egész, de hát miért is pont a tied lenne - nem kérdeztem meg, hogy a tied-e. De igen! :)

Grat hozzá!

Ami meg az utazást illeti: most kicsit összehúzom a nadrágszíjat, biciklit szeretnék újítani, ezért Kõszeg asszem ugrott, a Sportra viszont elég valószínû, hogy megyek! De biztosra nem merek semmit sem mondani!! ::) most még...

A harlamre visszatérve: velem eddig elég bunkó volt Imi, talán ezért sem vásároltam ott sokat (vagy ezért volt bunkó velem?).

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Osztom a véleményt!

tényleg jó a bolt!

99%-ban ott veszek mindent!

Bár nekem is az a benyomásom volt, hogy egy kenyérboltban több a cucc, mint most nála, de tekintve, hogy a tél holt szezon egy ilyen boltban, ilyenkor a túlélés a cél!
De az XTR agyak még ott voltak szerencsémre, így ahogy Gollum mondta a Gyûrûk Urában " Enyém lett a drágaság!"

Reklámblokkunkat olvasták!

Üdv,
Baliba

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Még mindíg Imi a legolcsóbb. ;D :D
És még mindíg meg lehet vele beszélni a dolgokat. ::)

Manitou

Manitou

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Régen jártam keróboltba. De régebben Imi volt a legolcsóbb, meg alkudozni is lehetett vele .Nem tom manapság mi a pálya?

Manitou

Manitou

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás

Sziasztok!

Ma délután ahogy a segner téri buszmegállóban álltam, arra gondoltam, csak benézek a harlembe, rég jártam ott, mostanában mindig amikor próbáltam, nem volt ott.
Belépek az üzletbe, majdnem egy üres helyiség fog, és meglepetésemre egy tök rendes eladó!!
Micsoda változáson képesek egyesek átmenni.... ::)
Bezzeg amíg ment az üzlet szépen ment, már nehezebben esett neki jópofit vágni :-\

Hmm....hol volt hol nem volt , volt annak már vagy egy éve hogy nem jártam Iminél. Mi a helyzet a bóótal?Ti csak a Harlembe jártok vagy máshova is?

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Sziasztok!

Ma délután ahogy a segner téri buszmegállóban álltam, arra gondoltam, csak benézek a harlembe, rég jártam ott, mostanában mindig amikor próbáltam, nem volt ott.
Belépek az üzletbe, majdnem egy üres helyiség fog, és meglepetésemre egy tök rendes eladó!!
Micsoda változáson képesek egyesek átmenni.... ::)
Bezzeg amíg ment az üzlet szépen ment, már nehezebben esett neki jópofit vágni :-\

Na ezt jólmegaszondtam.

Más:
A pedálkirály jövõhét szerda?
Elõtte és/vagy utána valahova valaki?

Bruce.

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás

Köszi Baliba! megbeszélhetjük ezt Pedálkirály elött, után???-

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Itt vagyok!

Ors:
Természetesen jöhetsz, így már 4-en leszünk a sportra!
Kõszegre is mehetünk 4-en, ha gondoljátok!

Dear Bruce és Ors!
Nem tom, hogy mennyi kilóméterre van a célállomás, mennyit kell autózni oda-vissza, mennyit fog enni az ótó, -viszonyszám:(7-8liter/100Km)-.mennyien utazunk?
Ami tény: Opel ASTRA kombi!! Van hely benne bõven!!!
Kényelmes (4fõnek, 5nek már hátúl nem feltétlen leányálom)), gyors és biztonságos.
Ha arra spekulálsz, hogy esetleg vonattal mész, akkor már mondom, hogy az óccsóbb lesz, de...

Dönts és szólj!
Üdv,
Baliba

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
jéé én is ismerekegy Hegedûs Gergõt /Hege/, csak õ nem FMG :)

BALIBA pls mondj valamit :'( :'( mehetek én is veletek sportkiállításra???? :-\- ja meg a Kõszeg is lebeg :-\ :'(

HeGe

HeGe

vendég

• fórumtag
  • 62 hozzászólás
Bruce: Kívánságod parancs!

Csõváz mindenkinek!

Mivel én már sokmindent tudok rólatok (már egy ideje olvasója vagyok a fórumnak) asszem itt az ideje hogy bemutatkozzak:

Név: Hegedûs Gergõ
Foglalkozás: tanuló(FMG 11.B angol-magyar)
Kerékpár: Jelenleg nincs. :( Sajnos sikerült eltörnöm.
SZVSZ belõlem ennyi elég is, kérdezzetek ha érdekel v.mi.

HeGe

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Remélem nem adta fel a küzdelmet?!

Küzdelmet??
Ez a küzdelem, amit õ csinál(t)?? ??? :-\

HeGe: ha már regisztráltál, ide is írhatnál végre!! ;)

Akkor Pedálkirály tali? Elõtte utána dumászat, ivászat vagy valami? ::)

//OFF
Baliba: pls mondd meg, hogy mi pénzbe kerülne a 2 út...
//ON

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Dolgozik, hétfõn volt árúért. 8)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Sikerült vennem Januári újságot!

Imi dolgozik egyáltalán?
Ahányszor arra mentem, mindig zárva volt!
Remélem nem adta fel a küzdelmet?!

Üdv,
Baliba