Halihó!
Tomika:RÁJÖTTEM!!!Van egy tetõ nélküli ház rácsos ablakkal.Valószinû az lehetett a gyerekszobád!

Lehet,hogy ez nem egészen biciklis téma(turi,romos házak),de a topik címe is Debrecen és környéke!
Ez is hozzátartozik szerintem a mi környezetünkhöz.Sajnos ilyen az élet és ez a világ.Lebontanak egy szép régi házat,amit elõtte megvettek évekkel és hagyják lepusztulni,majd kitûzik a táblát"itt egy 16 lakásos társasház épül".Így pusztul el egy civisváros.
Ennek egy nagyon jó ellenpéldája a Darabos utca,ahol meghagyták a ház régi homlokzatát és beépítették az új szerkezetébe!Iskolapélda!A szép stukkók igy nem tünnek el a régi homlokzatokkal.
A hajléktalan fotóhoz:(spár szatyros)sajna ezt is elviseli az ember és közömbösen sétálunk el mellettük(esetleg undorral).Pedig õk is EMBEREK!!!
És mint a kép is tanúsítja ha már valamelyikõtök megfigyelte igenis többségük a fagyálló mellett szeret olvasni is szinte mindegy mi akad a kezükbe,mindenevõk.
A turival kapcsolatban pedig ha segíthetünk egymásnak legalább ennyit tegyünk meg,továbbítsuk a hasznos infókat.
A bikemagot még nem vettem meg de sejtem a cikket,valahonnan ismerõs!
Egyelõre ennyit akartam irni(szófosni :-\)a többit majd a reakciókra.
Pá puszi