Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3755 replies to this topic

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Igen, annál is inkább mert egy átlagos alkatrész gyártásprogramja 3-6 év, és amikor kijön az új, a honlapról törlik minden adatát. Külföldön eszméletlen tülekedés megy a régi Workshop-okért. Például ki tudja ma hogy mit gyártott az ABT, a Biedler, a Precision, Nosler, Paioli, Critical Racing, Gravity Research, Interdrive, CQP, M1, Rhino, Royce, Ariel, Tomo, Ulterrain, Trailborn, Kingsberry, Ciclo Sport, Bici, Browning, PBC, Primax, Phil Wood. Szerintem már csak néhány veterán és mûgyûjtõ hallott róluk.
.

Eek közül sokat én se ismerek:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ja,veterán autók:ismerõs Angliából tréleren hozott haza egy roncs veterán Rolls-t és Pest elõtt pár kilcsivel egy abnormális izomagyú is felkúszott a trélerre a kis kocsi mellé.A biztosító meg mivel még nem voltak papírok(akkor hozta)csak a használt roncs állapotáért fizetett.Szegény a haját tépte,mivel a felújítandó kicsike meg tropára tört.......

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Igen, annál is inkább mert egy átlagos alkatrész gyártásprogramja 3-6 év, és amikor kijön az új, a honlapról törlik minden adatát. Külföldön eszméletlen tülekedés megy a régi Workshop-okért. Például ki tudja ma hogy mit gyártott az ABT, a Biedler, a Precision, Nosler, Paioli, Critical Racing, Gravity Research, Interdrive, CQP, M1, Rhino, Royce, Ariel, Tomo, Ulterrain, Trailborn, Kingsberry, Ciclo Sport, Bici, Browning, PBC, Primax, Phil Wood. Szerintem már csak néhány veterán és mûgyûjtõ hallott róluk.

Azért nincsenek rossz cuccok magyarországon, mert aki nagyon akar valami különlegeset az külföldrõl behozza. Így van ez a veterán autóknál is, van néhány háború elõtti Bugatti és más különleges autók.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Nyál csorgatni? Szívemet fájdítani? Magyarországra nem hozzák még a felét sem sajnos. Külföldröl meg rendelgetni nem egy költség hatékony dolog a posta költség miatt. Én maradok az internet mellett az mindig frissül és az egész termék paletta fent van. Ez az egyéni véleményem így látatlanban, bár egy régi példányt azt hiszem már láttam. Minden gyártó benne van? Még a B+ katalógusból sem rendelhetõ minden jut eszembe pl 25.4-es nyeregcsõ feketében.
Vagy rosszul látnám a helyzetet?

Szerintem annyiért amennyibe kerül jó kis cucc. Töménytelen mennyiségû alkatrész van benne, olyan is esetleg amit neten sose találnál meg mert nem is ismered. Aki súlymániás annak jó kis segédanyag lehet, meg aki nem annak is, és internet se kell hozzá, én speciel szivesebben olvasok , nézegetek egy könyvet mint bambulom a monitort.

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Nyál csorgatni? Szívemet fájdítani? Magyarországra nem hozzák még a felét sem sajnos. Külföldröl meg rendelgetni nem egy költség hatékony dolog a posta költség miatt. Én maradok az internet mellett az mindig frissül és az egész termék paletta fent van. Ez az egyéni véleményem így látatlanban, bár egy régi példányt azt hiszem már láttam. Minden gyártó benne van? Még a B+ katalógusból sem rendelhetõ minden jut eszembe pl 25.4-es nyeregcsõ feketében.
Vagy rosszul látnám a helyzetet?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

19-én mozizunk????

Tomika holnap menj a Pótkerékbe cuccért.........

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Majd ha egyszer megnézed rájössz. Neked fõleg az országúti lehet érdekes. A BikeMag-ot ahhoz képest aranyáron mérik.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Miért?

Benne van egy rakat alkatrész meg bicó minden fontosabb adataival, képekkel ilusztrálva:)

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Miért?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Kicsit olyan mint a biblia...............

Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Miért olyan fontos ez a katalógus?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Az Unióban már csak 1. Jó éjt!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
FIGYELEM: A plázában van 3 db Workshop és 3 db Rennrad Markt, az Unióban 2 db Workshop! szabad a vásár.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Én voltam, de akkor még nem jelent meg, nézzétek meg a "plázában" is. Esetleg Németország. Ezeket a kultuszfilmeket és csak csomagolt, hivatalos, pénzes formátumban leltem meg, de talán fent van valakinek a DC-n vagy másol.

Halihó

A DC-n nem találtam.
Ma reggel járt vkia Malomnál......(talán Röfi?)

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Én voltam, de akkor még nem jelent meg, nézzétek meg a "plázában" is. Esetleg Németország. Ezeket a kultuszfilmeket és csak csomagolt, hivatalos, pénzes formátumban leltem meg, de talán fent van valakinek a DC-n vagy másol.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Köszönöm BCI.

Ki járt elõttem a Malomparkban Workshopot venni?
Üzenem én megvettem a maradék 2-t,a csajszi szerint a Tesco, Cora a fellelési hely még.

Pókmalac
Fixi

BCI

BCI

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 posts
Jobbulást a családnak nagybub!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Jó hogy kérdeztem..............

Vezetünk

Pókmalac
Fixi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Tomika honnan szedte azt az oldalt ahonnan le lehetne vadászni a filmet?

Pókmalac
Fixi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Egy német honlapon lehet kapni régi rajzfilmket, könyveket, antik kelet-német stílusú kacatokat, Trabi sört, stb.