Halihó
CSEND VAN.
Vasárnap senki :-\
Hétfõn se nagyon :-\
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide!
Indította
Jeti
, 2002. június 04. 16:52
Írta 2004. március 16. - 00:31

Írta 2004. március 13. - 19:38

Írta 2004. március 12. - 21:25

Tomi!
Ennyi pótkerék-reklámért már járna egy full XTR-es karbonvázas gép! ;D
Ennyi pótkerék-reklámért már járna egy full XTR-es karbonvázas gép! ;D
Írta 2004. március 12. - 19:56

Röfi: Tudod amikor én megyek tekerni akkor nem szoktunk megállni fotózni, mert nem azért megyünk. Fotózni Debrecenben is lehet. Bár legtöbbször egyedül megyek és akkor meg nincs aki fotózzon, meg gépem sincs. De ha engem akarsz látni akkor majd felteszem a Duna Maraton befutójánál készült fotót. Illetve nézd meg a Nagy SE elsõ videóját!
A gépem még messze nincs kész. Röfi, mikor tartod az új gép bemutatóját, vagy már azzal jössz. Az enyém majd április végére áll össze.
A hétvége nekem is tetszik, majd egyeztetek bringa ugyben. A Pótkerékben senkinek nincs edzõgépe és szerintem soha nem is lesz.
Ha már felmerült akkor tegnaptól a Pótkerékben (Debrecenben kiyárólag itt) megvásárolható a BBB teljes választéka. Megérkeztek az elsõ cuccok. Katalógus is jött egy rakás, valamint nevezési lap a Flash Across maratonra is!
Ja és mától csodálhatók titán alkatrészek is!!!
A gépem még messze nincs kész. Röfi, mikor tartod az új gép bemutatóját, vagy már azzal jössz. Az enyém majd április végére áll össze.
A hétvége nekem is tetszik, majd egyeztetek bringa ugyben. A Pótkerékben senkinek nincs edzõgépe és szerintem soha nem is lesz.
Ha már felmerült akkor tegnaptól a Pótkerékben (Debrecenben kiyárólag itt) megvásárolható a BBB teljes választéka. Megérkeztek az elsõ cuccok. Katalógus is jött egy rakás, valamint nevezési lap a Flash Across maratonra is!
Ja és mától csodálhatók titán alkatrészek is!!!

Írta 2004. március 12. - 16:22

Vasárnap délután jó!
Hétfön Orsiék mennek országútival, lehet hozzájuk csatlakozni.
Kedd délután is jó!
Vasárnap délutánra egyeztessünk egy idõpontot!
Hétfön Orsiék mennek országútival, lehet hozzájuk csatlakozni.
Kedd délután is jó!
Vasárnap délutánra egyeztessünk egy idõpontot!
Írta 2004. március 12. - 15:49

Petya: A jó számomat tudod!!! 
Cruxos: Szép-szép a galéria, csak kár hogy egy kép sem a hegyekben készült...
Soma: Tekerhetnénk egyet hétfõn v. kedden? ???
(összeállt a szépség) ;D

Cruxos: Szép-szép a galéria, csak kár hogy egy kép sem a hegyekben készült...

Soma: Tekerhetnénk egyet hétfõn v. kedden? ???
(összeállt a szépség) ;D
Írta 2004. március 12. - 12:34

Halihó
Vasárnap du?
Elég szegényes a Pótkereked,ha az én Schwinnemre fáj a fogad Tomika!!!!
Sár legyen? ;D
A panoráma nem rossz 5let
Vasárnap du?
Elég szegényes a Pótkereked,ha az én Schwinnemre fáj a fogad Tomika!!!!

Sár legyen? ;D
A panoráma nem rossz 5let
Írta 2004. március 12. - 10:44

First of all: Persze hogy odaadnám. Viszont most mostam láncot=> erdei használatnak nem örülnék. Viszont egy panoráma-kör simán belefér szezonnyitó össznépi tekerésnek. Tudjátok még nincs sár, nem olyan hideg, mint az erdõ, süt a nap, nem poros és sáros(=>nem kell láncot és kerót mosni). Egyébként nem tudom, hogy milyen idõ lesz, de ha valakinek volna kedve az szóljon...
Second of all: nekem is van albumom egy csomó kerós képpel, és még több baromsággal tele (azért még töltögetek fel jó dolgokat)
http://www.bikemag.h...albumName=EMBER
Second of all: nekem is van albumom egy csomó kerós képpel, és még több baromsággal tele (azért még töltögetek fel jó dolgokat)
http://www.bikemag.h...albumName=EMBER
Írta 2004. március 12. - 08:28

Írta 2004. március 12. - 01:06

Nem azért írtam mert nem adná ide csak szerintem furcsán nézne ha megkérdezném, de utána ideadná, konrtrollált körülmények közt! Ha már itt tartunk nem adod kölcsön a Schwinnt!!!!???? ;D ;D ;D
Tettem még fel egy rakás képet a galériába!!!
Tettem még fel egy rakás képet a galériába!!!
Írta 2004. március 12. - 00:52

Írta 2004. március 10. - 22:44

Mióta eltörtem a koszorút, nem is merem megkérdezni. Õ meg szerintem nem is gondol erre!

Írta 2004. március 10. - 22:16

Írta 2004. március 10. - 21:59

Lassan már edzeni is kellene, sajna nincs mivel.
Megnyitottam az Galériámat, nézzétek!
Megnyitottam az Galériámat, nézzétek!
Írta 2004. március 10. - 16:42

Ha jó idõ lesz, de csak ha valóban jó idö lesz akkor esetleg vasárnap mehetünk egy szezonnyitó kört.
Remélem Misirõlelszállt az átok és a megjósolt tavasz most nem hóeséssel végzõdik. ;D
Remélem Misirõlelszállt az átok és a megjósolt tavasz most nem hóeséssel végzõdik. ;D
Írta 2004. március 10. - 12:53

Most nem én voltam. Esküszöm. Én is csakA tegnapi hóesésre kezdtem azt hini, hogy Misi beharangozta a tavasz érkeztét. ;D

Írta 2004. március 10. - 08:37

A tegnapi hóesésre kezdtem azt hini, hogy Misi beharangozta a tavasz érkeztét. ;D
Írta 2004. március 09. - 22:08

Írta 2004. március 09. - 19:59

Már én is fent voltam szombaton, csak hivatalos ügyben. Elõzésrõl nem lehet szó! Reszkess! Közeleg a szezon! 
A Pótkerékben mostantól megvásárolható a BIKEMAG és a BRINGA magazin!! Nem kell az várni az újságost.

A Pótkerékben mostantól megvásárolható a BIKEMAG és a BRINGA magazin!! Nem kell az várni az újságost.
Írta 2004. március 05. - 22:36