Van is rajta egy kis darab, szerintem az gyárilag volt rajta. kb 5 cm hosszan és olyan mintha egy belső gumi darab lenne, de attól még zörög ugyan úgy...
Jelentkezz be Regisztrálj
Teló tuning
Írta 2013. október 24. - 12:38
Írta 2013. október 24. - 12:33
Írta 2013. október 24. - 12:15
Hali.
Egy olyan dologban kérnék segítséget hogy magam raktam össze a teleszkópom (amivel igazából nincs is gáz), viszont a problémám vele hogy keskenyebb a rugó amit beleraktam mint a becsúszó szárának az átmérője, és ezártal amikor ugrok vagy csak durvábban kanyarodok hallani lehet ahogy odacsapódik a rugó a becsúszó falához...
Tudtok valamit amivel esetleg lehetne hézagolni vagy csak a rugóra rátenni hogy ne legyen ilyen hangos?
Köszönöm előre is.
Írta 2013. május 29. - 10:54
Kérne egy kis segítség.
A sztori a következõ: Van egy rst space free telóm amivel régóta kísérletezgetek, szereztem mellé egy space jumpot és összeraktam a kettõbõl egyet. Így most lett egy olajpatronos finoman mozgó space free telóm kb 120mm úttal. Viszont a problémám az lenne hogy mivel a space jump pár cm-el kisebb mint a free változatt ezért az olajpatron is jobban szétvan húzva, és vagy ezmiatt vagy alapból kevés benne az olaj és azért de semmi különbséget nem érzek ha gyengére vagy keményre állítom az olajpatront. (Elvileg ez vissza út lenne)
Na most a kérdésem az lenne hogy valaki esetleg nem e tudja hogy milyen olaj kell bele és hogy mennyi? (Szétszedhetõ elvileg a patron...)
Köszönöm elõre is!
Írta 2012. január 25. - 16:50
Rebell-78!
Nekem is van egy átalakítóm Lyrik u-turn-hoz.
Szeretném megkérdezni, hogy mûködik a villa a kihúzás után, mert még nem szántam rá magam, hogy megcsináljam.
Köszi
Írta 2012. január 09. - 11:43
Írta 2012. január 07. - 19:47
Üdv.
Szerintem azért nem válaszolt senki,mert senki nem akarja, hogy elég keményem beépüljön az arcod a földbe.
Az a villa nem erre való.
Üdv,Péter
Egy szó sem esett arról, hogy bicajozni is akarok vele, csak tanulni valamit a teleszkópokról, miközben ELPUSZTÍTOM:)
MUHAHHAAH
Írta 2012. január 07. - 01:09
Szerintem azért nem válaszolt senki,mert senki nem akarja, hogy elég keményem beépüljön az arcod a földbe.
Az a villa nem erre való.
Üdv,Péter
Írta 2012. január 07. - 00:40
Sziasztok!
Van egy eldobható SR XCM-em és mivel nagyon utáltam,ezert szeretném elpusztítani meg, szeretnék vele egy kicsit kísérletezni.
Elõször is kipróbáltam egy 203milis juicyvel hát... Picit eltekerededd. xD
De hogy ne legyen nyugta most ki akarom húzni valami extrém (modndjuk 160mm) rugóútra, ha lehet meg tovabb fokozni akkor megcsinalnam nyílt olajfürdõsre:P.
Namost még sosem csináltam ilyet.
Valaki tud segíteni? csinált már ilyet?
En szedtem mar szet takaritani meg ilyenek de tpbbet nem
Kell e valami extra?
Kösz:
Fecska
Írta 2011. október 19. - 12:17
Fent az eredeti U-Turn egység, alul a spaceres (+ hosszab csavar)
Eredmény
Mive ugy is csereltem a rugót mediumról szoftra, gondoltam kihuzom 170re. A MC egység müködig, aznélkül, hogy utánna kellet volna tölteni.
Írta 2011. június 15. - 00:09
Akkor hízzál egy tízest vagy pakold meg a hátizsákod akkor már kicsit jobban mozog a barátnõm városi rohangálójában dart 2 van az 54kg -jával 3-4 centi rúgóutat tud elérni maximum.
Nekem is dart 2 van 100mm van, 85kg körül vagyok, olajcsere után 95mm-t is mozgott. Normál esetben szinte mindig 80mm-nél van a porgyûrû. Tény, hogy kemény a rugója. 20-25kg-ot csak nem vinne magán a szercsétlen, hogy jobban mozogjon. (Csak vicc.) Tisztességes olajcsere, zsírzás sokat javított rajta. Ahogy a többiek is javasolták, én sem költenék túl sokat erre vagy egy dart 3-ra.
Írta 2011. március 26. - 14:18
Idõközben rájöttem, hogy a pinkbike-on egy egész topic ezzel foglalkozik
Elvileg megolgható a hézagoló egy feldarabolt kormányból is és ha minden igaz a rugót sem kell cserélni.
Vannak képek, de ha csinálsz te is néhányat azt megköszönöm...az enyém most lesz elõször szétkepva.
Írta 2011. március 25. - 22:52
Akkor hízzál egy tízest vagy pakold meg a hátizsákod akkor már kicsit jobban mozog a barátnõm városi rohangálójában dart 2 van az 54kg -jával 3-4 centi rúgóutat tud elérni maximum.62kg vagyok
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. március 25. - 21:52
Nem egy nagy dolog, beszélsz egy esztergályossal, és õ neked x pénzért legyártja a távtartókat alulra.
Ha nem vagy biztos magadban én majd mostanság szedem szét az enyémet, ha gondolod megnézheted, vagy csinálok róla fotokat.
Üdv!
Marzocchi DropOff Comp-ot szeretnék leültetni 150 milirõl 100-ra. Tudna valaki ebben segíteni?
Valami netes leírásra gondolok, vagy hasonlóra..
Írta 2011. március 24. - 11:46
Marzocchi DropOff Comp-ot szeretnék leültetni 150 milirõl 100-ra. Tudna valaki ebben segíteni?
Valami netes leírásra gondolok, vagy hasonlóra..
Írta 2011. február 16. - 18:38
Írta 2011. február 10. - 16:19
Írta 2011. február 09. - 23:08
az lenen a kérdésem, hogy az hogyan lehet elérni finomabb mozgást rs dart 3 nál?
Mennyi a súlyod?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. február 09. - 22:39
Durung forever!
Írta 2011. február 09. - 21:34
az más kérdés, hogy az oldalirányú mozgások miatt újra kellett tanulnom itt-ott kanyarodni , de egyébként használható darab, szvsz.