Nekem is az van és nekem felfelé húzásnál és egy bizonyos erõt meghaladó taposásnál csinálta, pici olaj a stoplira megoldotta a problémát.
Kösz a tippet olaj a stoplira tényleg segít azóta csendben suhanok!
Nekem is az van és nekem felfelé húzásnál és egy bizonyos erõt meghaladó taposásnál csinálta, pici olaj a stoplira megoldotta a problémát.
jó akkor 520-as pedálról van szó. szerszámom nincs,de van csõfogó. pedált befogtam satuba, és kellõ óvatossággal kilazítottam a csavart. elkezdtem tekerni, de a tengely nem jött vele, egy idõ után a menetnél ugye szélesedik a tengely és ott felütközött rajta a csavar, és ennyi. nem mertem erõszakolni.
Befogod satuba a pedálon lévõ hatlapfejû anyát(540) vagy a a münyag szerszámot fogod be ,bele teszed a pedált(520) és elkezded tekerni a pedált és nem a tengelyt!!!! A csavar fog kitekeredni és azzal együtt a tengely.nem jön szét. csavart meglazítottam elkezdtem tekerni és csak a csavar mozgott, a tengely egy mm-t nem jött kintebb. és a csavar is csak addig amíg fel nem ütközött a tengelyre.
na meg nekem megmondták a bóótba h nekik sincs ilyen szerszám, mert hogy ha szétszedtem akkor kuka... kicsit mondjuk furcsán néztem
A sebesség mindent megold.
azzal nincs gond. és szemmel láthatóan a tengely tud mozdulni a pedálban. de úgy vagyok vele, hogy amíg mûködik mûködik. utána meg egy habverõ mondjuk:D
Nekem is az van és nekem felfelé húzásnál és egy bizonyos erõt meghaladó taposásnál csinálta, pici olaj a stoplira megoldotta a problémát.Sziasztok!
Lehet hogy már lerágott csont,e nekem shimano 540-es pedálom van.Nagyobb erõkifejtésnél kattog.Mit tanácsoltok?
az hogy a pdm-520-amban alig van kilométer ~200km és kézzel mozgatva észrevehetõ egy minimális játék a tömítésnél, az gondolom nem normális? annyi h Decathlonból van ott meg nem hiszem h nagyon szervizelnék a dolgokat meg a blokk is kitudja hol van.
Te milyen városi legendáról beszélsz?
Szerintem akkor itt azok a fórumtagok, akik spd-t használnak, nagyon nagy százalékban "balfaszok". Én is.