Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Mi a görcsert dragabb itthon minden alkatresz ?

- - - - -

 • Lépj be és szólj hozzá
4 hozzászólás a témában

#1
diegodew

diegodew

  újonc

 • fórumtag
 • 15 hozzászólás
How you can avail advantages of RSS Feed's for YOUR WEBSITE?

41.jpg

Sites can take advantage of an RSS feed concerning producing traffic considerably, along with aid keep that website traffic. The RSS Feed includes fresh properly increased web content to your site instantly. This is helpful to the net traffic retention rate considering that it offers the most effective type of upgraded content for your guests.

cover2.jpg

Preserving a niche site can be challenging, when it concerns supplying helpful especially, upgraded and pertinent content. This is a proven way to truly have a continuous upgrade to your site with fresh content such that it will be seen regularly.


social_media_suggestions2.jpg

Varieties of RSS

Varieties of facts which can be offered in RSS feeds can consist of a information feed from an important information web site or even a weblogs feed. These ended up especially beneficial given that they're usually upgraded, usually everyday. An write-up feed Positive aspects informing viewers when new small article content and An additional content of curiosity to your readership is offered. The feed is Generally a summary or intro from which visitors can look into a lot more if favored.
Routine feeds can consist of colleges together with other organizations that provide crucial interaction like convention situations, instances, together with other information. Online forum feeds can notify audience when any person has resolved among her or his posts or when a topic of importance is roofed. Specials and Discounted feeds are sometimes furnished by retail and on line stores to expose The newest income and bargains.

Alleviate of Operation
That once it is set up, accumulating and employing an RSS feed is obtained without having to actually update it your self is really a additionally. When an online internet search engine directs people to your web site, it will likewise history the RSS feed updates.

Other RSS Feed Positive aspects
With an RSS feed, it can be Furthermore doable to, more, enhance the quantity of exceptional people that worry your website by syndicating the updates. This tactic can net some back again-backlinks on other web pages, to enhance the entire off-webpage Search engine marketing ranking. Also, it can Also help to acquire some much more unique readers from the immediate backlinks from other internet sites and blogs.

RSS Feeds can Recycle Site visitors
Because the internet site aggregates what are acknowledged as very important authority web sites through an RSS feed, your website could very perfectly find yourself currently being an authority web site collector. This is amazingly useful for people who choose to find authority web pages on your own specific subject. For more information visit our Web site http://postrss.com

[b]RSS|

#2
Blian

Blian

  újonc

 • fórumtag
 • 17 hozzászólás
 • LocationDebrecen

Az egy dolog, hogy itthon minden drágább, és nem is kevéssel. De az most már kezd nagyon unalmas lenni, hogy soha semmi nincsen készleten (vagy méret, vagy szín, stb..), és mire lekérnék a központi raktárból, vagy nem tudom én honnan, az hosszabb ideig tart, mire kihozzák a csomagot a UK-ből, vagy Németországból. Borzalmas, hogy még mindig mennyire gyerekcipőben jár itthon ez a sport.#3
balu1983

balu1983

  újonc

 • fórumtag
 • 7 hozzászólás

Hat csak ez akkor is kesz röhej hogy Nemetorszagbol meg akkor is olcsobb az alkatresz megvenni ha postval haza küldetem .
De ha itt is olcsobb volna, szeritnem azert több megrendeles volna, ha olyan arakon mennenek mint kinnt, es ez EU-n belül van !

A maratonokat inkabb hadjuk, mert az mar megint masik dolog mi  a fene  kerül pl : 8000 ft a bükk maratonon . összehasonlitva a Salzburg maratonnal ahol a nevezes 16000 ft.
Nem beszelve hogy ha Julius 24 utan nevezek, 12000ft -ba kerül a nevezes!

Most jön az hogy nincs annyi nevezö, persze hogy nincs amikor draga. Sok olyan embert ismerek akik azt mondjak inkabb nem mennek, mert igen is draga !

Lehet  csak en tartozok ahhoz a körhöz, aki nem tud szazezreket  beleverni  ebbe a  sportba. :-)
 


www.mtbtekergok.cwi.hu

#4
Paul Vitti

Paul Vitti

  fróumfggüõ

 • fórumtag
 • 1.988 hozzászólás

Ezért érdemes volt új topicot nyitni...

Ha külföldön dolgozol, biztos észrevetted, hogy az ÁFÁ-nak ott nem csak a neve más (VAT, MwSt), hanem az értéke is alacsonyabb.

Emellett pl egy nagyobb német webshop szerintem akkora forgalmat bonyolít le, mint az egész itthoni bringáspiac, teszkóbringástul, szal alacsonyabb lehet a beszerzési áruk is...

 

A 3000 eurós bringadilemmádhoz meg: van Bp mellett egy párszáz fős zsákfalu, ahol 4-5 e-mtb szaladgál alsó hangon, milla fölött mind. Megvan az a réteg, aki ezeket a bringákat veszi, de egy sima hazai mtb maraton amatőr mezőnyében is szép számmal vannak komoly gépek. 

 

 

Még ezzel együtt is olcsó hobbynak számít a MTB, gondolj bele pl motorsportba, vitorlázásba mennyi pénzt lehet ölni...


Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

#5
balu1983

balu1983

  újonc

 • fórumtag
 • 7 hozzászólás

Sziasztok!


Nezegetni szoktam az aprot, de elszomoritanak a dolgok ! Minden dragabb mint külföldön ! Beleszamitva ugy hogy a postat fizetem !
Pl: multkor volt elado xt fek szett , bicikliröl bontva, es dragabb volt, mint ha külföldröl megrendeltem volna, postaval együtt es az uj ! fektarcsak ugyan igy, es meg sorolhatnam, es tele van ilyen hirdetesekkel !

Tudom most, jön nem vagyok köteles nezni a hirdeteseket , de ez vicc, ! ( Lehet hogy csak engem idegesit.! )


Külföldön hallotam, hogy a magyarokkal az a baj mindenki hirtelen akar meggazdagodni !


Ez most durva lesz, de a masik amit nem ertek, ki fog Magyarorszagon 3000€-ert biciklit venni, en külfödön dolgozok, de max ha 1500€ ha kiadok erte !(Trek top fuel 8-m van )
Erre olyan bicikli tesztek vannak, amiket a lakossag 70% biztos nem tud megvenni !

Na mindegy.

Kösz !

 


www.mtbtekergok.cwi.hu