Szuper! köszönöm a tippet!!!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kulacstartó probléma Giant Trance-on
Posted 2017. March 30. - 16:08
Posted 2017. March 29. - 22:30
En Zefal Wizz kulacstartot tettem hasonloan problemas vazakra, van feherben es feketeben is, megfordithato, hogy merrol legyen konnyebben kiszedheto a kulacs, birja a hideget is, meg a Camelbak Podium Big Chill kulacsokat is. Es csak 1300-1400 forint.
Edited by blash, 2017. March 29. - 22:32.
Posted 2017. January 11. - 10:30
Sziasztok!
Van én nekem egy Giant Trance 2-m, M-es vázzal. A probléma, hogy valamiért ezen a vázon a megszokottnál 3 centivel fentebb van a két rögzítő csavarja a kulacstartónak, ezért a nagy kulacsot nem lehet betenni a tartóba, csak ha a kulacs teteje erősen szorul a váz alatt-kulacstartó között. A kérdésem az lenne, ha van másnak is ilyen gépe, milyen típusú kulacstartót használ? Olyat honnan lehet vásárolni? Vagy van-e egyáltalán olyan kulacstartó ami nem "szabvány" lukakkal van ellátva?
Köszönettel
Gergő
http://bikepro.hu/ke...balos_feher-kek
Posted 2017. January 11. - 09:25
Sziasztok!
Van én nekem egy Giant Trance 2-m, M-es vázzal. A probléma, hogy valamiért ezen a vázon a megszokottnál 3 centivel fentebb van a két rögzítő csavarja a kulacstartónak, ezért a nagy kulacsot nem lehet betenni a tartóba, csak ha a kulacs teteje erősen szorul a váz alatt-kulacstartó között. A kérdésem az lenne, ha van másnak is ilyen gépe, milyen típusú kulacstartót használ? Olyat honnan lehet vásárolni? Vagy van-e egyáltalán olyan kulacstartó ami nem "szabvány" lukakkal van ellátva?
Köszönettel
Gergő