Működik itt a fórumon az emailcím módosítás? Mert megadom kétszer az új címet meg a jelenlegi jelszót, és ezt az üzenetet kapom:
Tölts ki az egész űrlapot
Működik itt a fórumon az emailcím módosítás? Mert megadom kétszer az új címet meg a jelenlegi jelszót, és ezt az üzenetet kapom:
Tölts ki az egész űrlapot
zOrg visszatért, vagy másvalaki van a nick mögött?
Köszi. Marad az IPB? Valahogy azt nem lehetne megoldani, hogy juzerként lehessen módosítani a hozzászólások sorrendjén? Mindenki másra esküdik, hogy növekvő vagy csökkenő sorrendben legyen, vagy esetleg thread szerint, bár ezer éve nem néztem, hogy tudja-e az utóbbit az ipb.
Kiiktattam a captchát.
Ha a tárhelyszolgáltató is úgy akarja, a héten új gépre kerül a fórum és akkor lesz lehetőség a szoftverfrissítésre is.
Köszi. Marad az IPB? Valahogy azt nem lehetne megoldani, hogy juzerként lehessen módosítani a hozzászólások sorrendjén? Mindenki másra esküdik, hogy növekvő vagy csökkenő sorrendben legyen, vagy esetleg thread szerint, bár ezer éve nem néztem, hogy tudja-e az utóbbit az ipb.
blash módosította - 2019. január 15. - 01:31
írj az admin@bikemag ponthu-ra.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Sziasztok!
ezekben a viharos időkben, ahol boldog-boldogtalan rendelkezhet internet-hozzáféréssel, emailcímmel és ezek a tanulatlan-mosdatlan tömegek elöntötték a facebookot meg az összes könnyen hozzáférhető fórumot mi a Bikemag közösség átalakultunk egy zárt csoporttá, ahová csak kapcsolatok útján lehet bekerülni?
Van ennek értelme az biztos, csak utána nem kell csodálkozni, hogy lassan ördögszekerek kergetik egymást a halott topikokban...
Van egy ismerősöm akinek a regisztrációját nem fogadja el a rendszer és fél éve válaszra sincs méltatva ezzel kapcsolatban...
Mit lehet tenni, ki az illetékes?
J.