Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hol kapható?

- - - - -

• Please log in to reply
1863 replies to this topic

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Sziasztok!Olyan helyet keresnék ahol lehet kellys vázat kapni külön.Létezik egyáltalán ilyen?Vagy csak egye árulja a kellys a bringáit?Elõre is kösszi a válaszokat!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Ja, bocs. Mászófogakra gondoltam...

így máris más a gyerek fekvése;)...egyik haverom focistoplival kipróbálta a shimano csukáját, és mûködött. meg is lepõdtünk rajta:D ha van egy sportboltos ismerõsöd/focis ismerõsöd, akinek halomszámra áll a boltban/otthon a focicsukába való stopli, akkor érdemes megpróbálni párat, hátha...:chin:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

enté: milyen stopli kell konkrétan? a shimanonak a stoplijai elég jók, legalábbis az sh-51-es elég tartós..

Ja, bocs. Mászófogakra gondoltam...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
camping joe: az az SPD-s szandál az, amire gondolsz? ha sokat tekersz nyáron, de fõleg aszfalton vagy murván/döngölt földúton (nagyobb túrák, ilyenek), akkor megéri, mert az biztos, hogy jobban szellõzik, mint egy cipõben, járni is könnyen lehet benne (volt már ilyen a lábamon boltban csak úgy próbaképp)...de komolyabb terepre nem az igazi, legalábbis én nem mernék menni benne. ha meg van rá felesleges pénzed és csak strandrajárni kell, akkor vegyed..de ha az a pénz jobb lenne valami másra, akkor én inkább arra a valami másra költeném...vagy vennék egy sima pedált meg egy sima szandált:chin:

enté: milyen stopli kell konkrétan? a shimanonak a stoplijai elég jók, legalábbis az sh-51-es elég tartós..

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Bringás cipõbe normális minõségû stoplit ki forgalmaz?

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 posts
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!

Metabond Zsír 1.5 EP 80gr kiszerelésben Budapesten hol kapható?

Ha esetleg pontos címmel is tudtok az tökéletes lenne...

Elöre is köszönök mindent!!!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
uhh, hát itt van ám kérdés bõwen...:S
shimano szandi?mindig írnak róla a bikkmakkban de csak úgy hogy sokat mentünk a hegyen és jó volt...blablabla:) minden valamire való bolt tud hozni nem?még csak mutatóba is...

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
A DMR-nek van itthon forgalmazója? Ha van, hol? Mi?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Látott valaki valahol rudy project horus napszemüveget piros-ezüst színben? 2 hete a lurdyban nem volt.

A sebesség mindent megold.

Stinkypapa

Stinkypapa

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
Halihó!

Juicy fékhez fékkarba gumiharangot hol lelek? (ami a hernyocsvaron belül van) Esetleg ami hfx mag-hoz van az nemlenne jó?
Amíg a föld kerek, mindíg lesznek riderek!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Ki forgalmaz nálunk (esetleg melyik boltban van) kormányadapter, de Oversize kormányhoz!!! (szíjas pulzusmérõt szeretnék a stücni elé varázsolni...)

• vendég
Lehet, nem tökéletes hely, de ide illik a leginkább talán. Szóval van NORMÁLIS Planet-X honlap, ahol fenn van az összes MTB vázuk és adataik, méreteik, stb? Egyszóval egy normális, mert a www.planet-x-bikes.com-on én semmit nem találok....:(

xy888

xy888

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Sziasztok!Olyat keresnék hogy specialized BG MTB markolat,lehetõleg a fekete/piros verzió!!Budapesten vagy Debrecen környékén,elõre is köszi!

osi22

osi22

vendég

• fórumtag
  • 162 posts

pl. ITT

Köszi szépen!!

Közben ma nagy nehezen találtam, úgyhogy ,ost már csak alátétet kell kreálnom:P

Osi22

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Aki lát, vagy tudja hogy vhol kapható 31.6-os Bike+ nyeregcsõ lehetõleg Bp-en, az írjon pls!
köszi

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts

Hellosztok!

Lánctányércsavart keresek, csak az a probléma, hogy nem szabványos méretet, hanem annál kétszer hosszabb változatot. Mivel 42-es lánctányér megy a mostani közéspõ 32-es helyére, csak így tudom hosszabb anyával, alátéttel és csavarral megoldani az áthelyezését.
Van valakinek ötlete, hogy Pesten hol találnék ilyencsavarokat?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Osi22

pl. ITT

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
fehér (UCI mintás) Konás XC mezt találok valahol?
Faktorban próbáltam a DH verziót, M-es méretben meg is felelne, csak azon nem van zseb hátul...
egyébként ciki maratonon DH mezben megjelenni? mert az a fehér verzió nagyon nagyon bejövõs!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

osi22

osi22

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Hellosztok!

Lánctányércsavart keresek, csak az a probléma, hogy nem szabványos méretet, hanem annál kétszer hosszabb változatot. Mivel 42-es lánctányér megy a mostani közéspõ 32-es helyére, csak így tudom hosszabb anyával, alátéttel és csavarral megoldani az áthelyezését.
Van valakinek ötlete, hogy Pesten hol találnék ilyencsavarokat?

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Osi22

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
V-fékes nincsen. De hamarosan...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Tudtok, valahol helyet, ahol CrMo merevvillát lehet kapni? Nem kell rá várni? kb. p2-es árban (akár p2), v-fékest. Budapesten. Köszi, Sp

A Factorban biztos van.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]