Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Specialized p.street vázat hol lehet kani? lehet e még 1 általán?Fontos lenne! ha igen hol és mennyiért? elõre is köszi!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.184 hozzászólás

nézd meg bikemarket
tárcsa nélkül 30 k ajánlott 23 k ott, vhol a kettõ között lehet az ára ha van...

lustaság fél egészség. de veszélyesen élek, ezért mégiscsak felhívtam a probike-ot. van. 29k+6k a tárcsa.

azért kösz a tippet, bikemarket hirdetést néztem. a 21k-s 07 XT hajtómû elég figyelemfelkeltõ volt. még ha nem is akarok venni olyat. :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

Ezt nézegettem:

http://piacter.bikem...t=83980&cat=all

Vajon tárcsafék is van? s vajon mennyi lehet a zára? :chin: (lusta vagyok telefonálni...)

nézd meg bikemarket
tárcsa nélkül 30 k ajánlott 23 k ott, vhol a kettõ között lehet az ára ha van...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.184 hozzászólás
Ezt nézegettem:

http://piacter.bikem...t=83980&cat=all

Vajon tárcsafék is van? s vajon mennyi lehet a zára? :chin: (lusta vagyok telefonálni...)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Pesten hol tudok ilyen pedált venni: Wellgo LU-950
link?
vmi komolyabb, nagyobb választékû boltot tud vki ajánlani?

Bringa Butikot kérdezd meg, elvileg forgalmaznak Wellgo-t.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Pesten hol tudok ilyen pedált venni: Wellgo LU-950
link?
vmi komolyabb, nagyobb választékû boltot tud vki ajánlani?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

28"-os trekking, hybrid, cyclocross és barátaihoz idomuló merev villát hol tudnék szerezni olcsón? (700C méretû felnihez, ISO 622mm)

a P2 ebike-on 8e valamennyi, de én A-head-es 700c-s méretû sima egyszerû metálszürke színû ;) acélvillát 2800-ért vettem, rendelésre meghozták egy helyi boltba. elvileg Magellan gyártmányú.
feketére fújva lent látható a nagybicómon.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Üdv.

28"-os trekking, hybrid, cyclocross és barátaihoz idomuló merev villát hol tudnék szerezni olcsón? (700C méretû felnihez, ISO 622mm)
Német ebay-en ami olcsó, az nur Dojcsland, vagy 20€ plusz, míg ideér. Nálunk online sehol nem látok webshopban, illetve Kona P2 biztos van 10 körül, rendelésre... Az megint sok. Nekem.

V-fék tüsök kéne rá, 1 1/8" nyak menet nélküli, jó lenne krómozott/polír/csillogó villogó acélból, nem matt fekete...
Genesis alu trekking bringám szeretném egyszeregyszerûsíteni, boltbajárni. Használt is jó lenne.

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

hali nem tudja valaki hol tudnék beszerezni egy fék bowden közösitöt? nem tudom igy hivják e de a lényeg hogy az elsö és hátsó féket egy karral lehessen huzni outira és montira is kéne akár külföldröl is
a segitségetek nagyon nagyon megköszönném

Az Annyira Más Bringaboltban van olyan fékkar, mely két bowdent húz egyszerre. Alapvetõen trike-okhoz van, mert nincs három kezünk, hogy mindhárom kereket külön fékezzük... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A Bringában van alu merevvilla, árat nem tudok. Az acél kényelmesebb lenne és nem sokkal nehezebb.

A sebesség mindent megold.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

az nem alu

igazad van,átsiklottam a kérdés ezen részén..:)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás

Kona P2? nekem az megy a leendõ montiba ...

jaja, jó lenne ha alu lenne... de ha nem lesz, 3-ért kapok mezei acélt, végülis az se olyan rossz, ~1kiló.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

az nem alu
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.703 hozzászólás
tudtok nem drágán (mindenképp <10e) alu merevvillát MTB-be? lehetõleg magasabb beépítésût, de ez már csak hab lenne a tortán...

könnyû gépet olcsón húgomnak pillesúlyú túrázásra phojekt....

LGee

LGee

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

Shimano DX?
Ha gyík minõségûnek gondolod, vehetsz White-ot!

A SS topicban irtam, hogy vegul is talaltam egy DX-et.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

azt a jagwire bowdent én is néztem, csak szerintem nekem nem lenne elég hosszú..
de már megoldottam a problémát: vettem egy 170cm-s bowdenházat+ 2m bowdent...:D de azért még levágtam a bowdenházból 5cm-t, mer amikor föltettem bazi hosszú volt és mindenfelé kolbászolt... ja, és gyorskötegelõvel még rárögzítettem a villanyakra, a stucni és a váz közé, és így kifér két kormánypöri, és csak a másodiknál kezd el szorulni a bowden

off
nem tudom az a jagwire milyen hosszú, de 140centibõl kihozom ugy a bringámon, h mindkét irányba 2 kp menjen:), csak jól kell elvezetni ennyi a lényege.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

Singlespeedhez keresek 16T 3/32 jobbos szabadonfutot, NEM Dictat. ACS, Esjot kategoria erdekel.

Shimano DX?
Ha gyík minõségûnek gondolod, vehetsz White-ot!

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Pont ugyanezért akartam menni oda..kicsit meglepõ h nincs náluk ilyen(webshopban fenn van)
Amúgy van a Jagwire-nek ilyen bovdenháza, BMX Comp Plus extreme.
http://www.biker.hu/...
Hivj föl egy ngyobb boltot és rendelj, aztán mond el milyen és akkor veszek énis:)

azt a jagwire bowdent én is néztem, csak szerintem nekem nem lenne elég hosszú..
de már megoldottam a problémát: vettem egy 170cm-s bowdenházat+ 2m bowdent...:D de azért még levágtam a bowdenházból 5cm-t, mer amikor föltettem bazi hosszú volt és mindenfelé kolbászolt... ja, és gyorskötegelõvel még rárögzítettem a villanyakra, a stucni és a váz közé, és így kifér két kormánypöri, és csak a másodiknál kezd el szorulni a bowden

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

még régebben írtam hogy hallottam valami olyasmi bowdenházról amiben a szálak párhuzamosan , és ezért nem szorul benne a bowden ha kormánypörit csinálok, na szóval ilyet hol lehet kapni? mer a velvártban azt mondták, hogy õk nem árulnak ilyet... esetleg próbáljam meg más bmx boltban? ja és nekem kb 170-175 cm hosszú kéne...

Pont ugyanezért akartam menni oda..kicsit meglepõ h nincs náluk ilyen(webshopban fenn van)
Amúgy van a Jagwire-nek ilyen bovdenháza, BMX Comp Plus extreme.
http://www.biker.hu/...
Hivj föl egy nagyobb boltot és rendelj, aztán mond el milyen és akkor veszek énis:)