Jelentkezz be Regisztrálj

Hol kapható?
Posted 2008. May 03. - 16:58

Posted 2008. May 03. - 16:56

Sokan vannak úgy, hogy vásárlás elött szeretik közelrõl megtekinteni, kézbe venni, "megtapogatni" az áhitott dolgot. Ez különösen fontos számukra, ha egy relatíve drágább cuccról van szó, vagy ha nem igazán járatosak a klf. alkatrészek között. Én nem osztom ezt az álláspontot, de ez már egy másik történet. Ellenben megértem õket.amugy nem ertem mi a baj a kulfoldrol vasarlassal... (nem rad gondolok VV, te tudom hogy vasarolsz kulfoldrol) hetvegen megrendeltem, kartyaval fizettem, hetfon feladtak, penteken itt volt. mivel rendeltem eleg rendesen (kivetelesen), szallitasi ktg sem volt.
a garival van baj? olvasva a forumot itthon is vannak gondok a garival.
Posted 2008. May 03. - 14:53

TREKs Atesz, gondolom mas temakban sem rendelsz igazan kulfoldrol. en evek ota vasarolok videokazettakat, dvd-ket, cd-ket kintrol, mind serulekenyebb, mint a bringaalkatreszek, sosem volt veluk gondom.
garancia: az en tapasztalatom az, hogy garanciaidon belul keves dolog hibasodik meg normalis korulmenyek kozt (meg a szamtech alkatreszeket is ideveve!). nyilvan anyaghibakat, rossz szeriakat aka'r ki lehet fogni, de legrosszabb esetben buksz +1 postakoltseget.
Mo-n meg nem egy esetben talalkoztam mar "errol nem a gyarto tehet", meg "nem rendeltetesszeru hasznalat miatt tortent ez", meg "nem rossz meg az a vinyo, ha csak neha hibazik, nincs csere" esetekkel...
aztan persze total igaza van Endroo-nak is, olyan holmikat vasarolhatsz kintrol, ami itthon nincs, vagy csak joval magasabb aron. pl Easton termekek, vagy mostanaban RockShox telok.
Nektek abszolút igazatok van!!:prosze: Én valóban nem veszek semmit kintrõl max ha éppen kint járok aminek manapság nagyon kicsi a valószínüsége.
Nekem viszont sajna már vólt alkalmam itthon vásárolt a gari idõ letelte elõtt meghibásodott dolgokkal(Nem bringa alkatrész) találkoznom.

Lehet hogy ezért is vagyok ennyire pesszimista a kintrõl hozatott dolgokkal szemben.
Az oké hogy amúgy olcsób meg stb de sajna én már csak ilyen vagyok.
Posted 2008. May 03. - 14:10

garancia: az en tapasztalatom az, hogy garanciaidon belul keves dolog hibasodik meg normalis korulmenyek kozt (meg a szamtech alkatreszeket is ideveve!). nyilvan anyaghibakat, rossz szeriakat aka'r ki lehet fogni, de legrosszabb esetben buksz +1 postakoltseget.
Mo-n meg nem egy esetben talalkoztam mar "errol nem a gyarto tehet", meg "nem rendeltetesszeru hasznalat miatt tortent ez", meg "nem rossz meg az a vinyo, ha csak neha hibazik, nincs csere" esetekkel...
aztan persze total igaza van Endroo-nak is, olyan holmikat vasarolhatsz kintrol, ami itthon nincs, vagy csak joval magasabb aron. pl Easton termekek, vagy mostanaban RockShox telok.
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Posted 2008. May 03. - 13:50

Posted 2008. May 03. - 13:36

Nincs külfölddel baj,amúgy köci.
Szerintem csak annyi hogy kicsit zsákba macska érzésem van/lenne.
Pld:Itthon be megyek egy bringa boltba kinézek valamit(pld:kerékpárt) azt mondom az eladónak hogy azt a terméket szeretném jobban szemügyre venni,(tehát nem katalógusból)és ha tetszik és hibátlan akkor megveszem.
És ha drágább cuccról van szó akkor ottvan még a garancia is amiért megint csak nem kell külföldre utazni ha érvényesíteni akarnám.:wtf:
És nehogymár átvételkor derüljön ki hogy a szálításnál megsérûlt.

(ez pedig már nem ugyan az a kategória ha én hozom haza és akkor sérûl meg,mert akkor csak magamat okolhatom.:chin: )
Részemrõl még nincs meg a bizalom külföldrõl katalogusból kiválasztott és behozatott dolgokkal kapcsolatban.
De ez is csak egy vélemény.
Posted 2008. May 03. - 13:01

Posted 2008. May 03. - 12:30

Csak a legfontosabbat felejtetted el: "itthon!":D
Elvétve itt-ott. Rendes hazai forgalmazóról, akinél van is választék, még nem tudok.
amugy nem ertem mi a baj a kulfoldrol vasarlassal... (nem rad gondolok VV, te tudom hogy vasarolsz kulfoldrol) hetvegen megrendeltem, kartyaval fizettem, hetfon feladtak, penteken itt volt. mivel rendeltem eleg rendesen (kivetelesen), szallitasi ktg sem volt.
a garival van baj? olvasva a forumot itthon is vannak gondok a garival.
Posted 2008. May 03. - 09:30

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2008. May 02. - 15:44

Easton cuccokat itthon hol tudok venni?
Elõre is köszi,a válasz jöhet priviben is.
speed-wayben elvétve van egy-két darab. általában olyanok, amiket giant bringáról szednek le, a vevõ kérésére. szóval új, de beépített cuccok.
Posted 2008. May 02. - 14:20

Csak a legfontosabbat felejtetted el: "itthon!":D
Elvétve itt-ott. Rendes hazai forgalmazóról, akinél van is választék, még nem tudok.
Posted 2008. May 02. - 11:38

Posted 2008. May 02. - 10:16

Elõre is köszi,a válasz jöhet priviben is.
Posted 2008. May 01. - 09:23

a forgalmazó honlapján semmi nincs. /bikeline.hu/
Posted 2008. April 27. - 22:26

Tehát itthon hol lehet ilyet kapni?
Posted 2008. April 27. - 17:09

Posted 2008. April 27. - 14:06

pl: http://www.motocross...t_p/ha-motm.htm
de keresgélj google "One Industries Monster Hat" hátha van tengereninnen is valahol.
edit: ügyesebb voltál .) igen küldik UK-n kívül is.
Posted 2008. April 22. - 22:39

Posted 2008. April 22. - 18:15

Hali!
Nem tom,hogy jó topikba írok-e de ha már itt vagyok megkérdezem:Tud valaki Pesten AIRBRUSH festõt???
Köszi elõre is!
van a vázak témakörben ilyen topic