Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Hol kapható?

- - - - -

• Please log in to reply
1863 replies to this topic

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
a garanciáról meg annyit, hogy ugyanaz vonatkozik a kinti cuccokra mint itthon, sõt ... és a dpd még egy komplett bringát is elvisz 8-9e környékén. ennyibe kerülhet max a gari érvényesítése, amit általában bõven megnyersz a vételáron. de én nem akarok senkit meggyõzni. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

amugy nem ertem mi a baj a kulfoldrol vasarlassal... (nem rad gondolok VV, te tudom hogy vasarolsz kulfoldrol) hetvegen megrendeltem, kartyaval fizettem, hetfon feladtak, penteken itt volt. mivel rendeltem eleg rendesen (kivetelesen), szallitasi ktg sem volt.
a garival van baj? olvasva a forumot itthon is vannak gondok a garival.

Sokan vannak úgy, hogy vásárlás elött szeretik közelrõl megtekinteni, kézbe venni, "megtapogatni" az áhitott dolgot. Ez különösen fontos számukra, ha egy relatíve drágább cuccról van szó, vagy ha nem igazán járatosak a klf. alkatrészek között. Én nem osztom ezt az álláspontot, de ez már egy másik történet. Ellenben megértem õket.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

TREKs Atesz, gondolom mas temakban sem rendelsz igazan kulfoldrol. en evek ota vasarolok videokazettakat, dvd-ket, cd-ket kintrol, mind serulekenyebb, mint a bringaalkatreszek, sosem volt veluk gondom.
garancia: az en tapasztalatom az, hogy garanciaidon belul keves dolog hibasodik meg normalis korulmenyek kozt (meg a szamtech alkatreszeket is ideveve!). nyilvan anyaghibakat, rossz szeriakat aka'r ki lehet fogni, de legrosszabb esetben buksz +1 postakoltseget.
Mo-n meg nem egy esetben talalkoztam mar "errol nem a gyarto tehet", meg "nem rendeltetesszeru hasznalat miatt tortent ez", meg "nem rossz meg az a vinyo, ha csak neha hibazik, nincs csere" esetekkel...

aztan persze total igaza van Endroo-nak is, olyan holmikat vasarolhatsz kintrol, ami itthon nincs, vagy csak joval magasabb aron. pl Easton termekek, vagy mostanaban RockShox telok.

Nektek abszolút igazatok van!!:prosze: Én valóban nem veszek semmit kintrõl max ha éppen kint járok aminek manapság nagyon kicsi a valószínüsége.
Nekem viszont sajna már vólt alkalmam itthon vásárolt a gari idõ letelte elõtt meghibásodott dolgokkal(Nem bringa alkatrész) találkoznom.:(
Lehet hogy ezért is vagyok ennyire pesszimista a kintrõl hozatott dolgokkal szemben.
Az oké hogy amúgy olcsób meg stb de sajna én már csak ilyen vagyok.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
TREKs Atesz, gondolom mas temakban sem rendelsz igazan kulfoldrol. en evek ota vasarolok videokazettakat, dvd-ket, cd-ket kintrol, mind serulekenyebb, mint a bringaalkatreszek, sosem volt veluk gondom.
garancia: az en tapasztalatom az, hogy garanciaidon belul keves dolog hibasodik meg normalis korulmenyek kozt (meg a szamtech alkatreszeket is ideveve!). nyilvan anyaghibakat, rossz szeriakat aka'r ki lehet fogni, de legrosszabb esetben buksz +1 postakoltseget.
Mo-n meg nem egy esetben talalkoztam mar "errol nem a gyarto tehet", meg "nem rendeltetesszeru hasznalat miatt tortent ez", meg "nem rossz meg az a vinyo, ha csak neha hibazik, nincs csere" esetekkel...

aztan persze total igaza van Endroo-nak is, olyan holmikat vasarolhatsz kintrol, ami itthon nincs, vagy csak joval magasabb aron. pl Easton termekek, vagy mostanaban RockShox telok.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
nincs ezzel semmi baj. te megveszed itthon ami van (ha van), én meg megveszek bármit néha féláron mint itthon (lehetne).

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Nincs külfölddel baj,amúgy köci.

Szerintem csak annyi hogy kicsit zsákba macska érzésem van/lenne.

Pld:Itthon be megyek egy bringa boltba kinézek valamit(pld:kerékpárt) azt mondom az eladónak hogy azt a terméket szeretném jobban szemügyre venni,(tehát nem katalógusból)és ha tetszik és hibátlan akkor megveszem.

És ha drágább cuccról van szó akkor ottvan még a garancia is amiért megint csak nem kell külföldre utazni ha érvényesíteni akarnám.:wtf:
És nehogymár átvételkor derüljön ki hogy a szálításnál megsérûlt.:(
(ez pedig már nem ugyan az a kategória ha én hozom haza és akkor sérûl meg,mert akkor csak magamat okolhatom.:chin: )
Részemrõl még nincs meg a bizalom külföldrõl katalogusból kiválasztott és behozatott dolgokkal kapcsolatban.
De ez is csak egy vélemény.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Nincs külfölddel baj,amúgy köci.
www.sintesibikes.com

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

Csak a legfontosabbat felejtetted el: "itthon!":D

Elvétve itt-ott. Rendes hazai forgalmazóról, akinél van is választék, még nem tudok.

amugy nem ertem mi a baj a kulfoldrol vasarlassal... (nem rad gondolok VV, te tudom hogy vasarolsz kulfoldrol) hetvegen megrendeltem, kartyaval fizettem, hetfon feladtak, penteken itt volt. mivel rendeltem eleg rendesen (kivetelesen), szallitasi ktg sem volt.
a garival van baj? olvasva a forumot itthon is vannak gondok a garival.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Trekking lánctányéros idei Dior hajtómû? Sehun se találtam eddig. Csak montis lánctányérokkal.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Easton cuccokat itthon hol tudok venni?
Elõre is köszi,a válasz jöhet priviben is.

speed-wayben elvétve van egy-két darab. általában olyanok, amiket giant bringáról szednek le, a vevõ kérésére. szóval új, de beépített cuccok.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

http://www.chainreac...spx?BrandID=174

Csak a legfontosabbat felejtetted el: "itthon!":D

Elvétve itt-ott. Rendes hazai forgalmazóról, akinél van is választék, még nem tudok.

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts
http://www.chainreac...spx?BrandID=174

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Easton cuccokat itthon hol tudok venni?
Elõre is köszi,a válasz jöhet priviben is.
www.sintesibikes.com

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
hol lehet kapni ergon markolatot?
a forgalmazó honlapján semmi nincs. /bikeline.hu/
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

frontway

frontway

vendég

• fórumtag
  • 125 posts
Keresek igazi, olajos, teleszkópos nyeregcsövet. Nem béna rugósat.
Tehát itthon hol lehet ilyet kapni?
Scott G-Zero FX, Csepel Royal 3* flip-flop, Bulls Cross Nexus 8

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
baz nemlehet reginél Mo-t beállitani

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
európai boltot nem nagyon találtam, usából kb bárhonnan
pl: http://www.motocross...t_p/ha-motm.htm

de keresgélj google "One Industries Monster Hat" hátha van tengereninnen is valahol.

edit: ügyesebb voltál .) igen küldik UK-n kívül is.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Tudja valaki hogy Monster-es Ilyen
stílusú sapkát hol kapok?
Esetleg CRC és hasonló oldalakon megtenné valaki hogy megnézi? Nemvagyok túl jó angolból

mod.:Megvan
Inen ha megrendelem akkor elküldik Mo.-ra?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
www.neopaint.hu
példájul.
amúgyme Gugol
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts

Hali!
Nem tom,hogy jó topikba írok-e de ha már itt vagyok megkérdezem:Tud valaki Pesten AIRBRUSH festõt???

Köszi elõre is!

van a vázak témakörben ilyen topic