Jelentkezz be Regisztrálj

Hol kapható?
Posted 2009. November 25. - 09:20

Én presta-s szelepsapka helyett keresek villogó szelepsapkát a városi bringára. Autószelepesben tudom, hogy van ilyen, de presta-ban még nem láttam. Lehet, hogy csak rossz helyen kerestem eddig?
Posted 2009. November 24. - 22:47

Passzolnának a fekete vázadhoz
Engem is érdekel a kérdés, mióta láttam ezeket a kiegészítõket. Karbonokat találtam nem olcsón (100-150 font), de az aluverziókat nem sikerült felkutatnom
igen,kék bovdenekkel:) lehet hogy az XT keréxettben is a piros küllõt átfûzetem kékre.remélem ezentúl a Giant-nél a a fajlesztést a bovden-nipliszín fogja jelenteni:D
Posted 2009. November 24. - 22:24

Találkozott már esetleg valaki külföldi weblapos brangolásai közben esetleg az új kékes Giant kiegészítõkkel?
Passzolnának a fekete vázadhoz

Posted 2009. November 24. - 19:30

Posted 2009. October 09. - 14:53

A sebesség mindent megold.
Posted 2009. October 08. - 23:23

OFFHi!
elõre is sorry ha nem jó helyre írok.
corratec aluvázba kellene nekem váltópapucs(X-vert2006os). Érdemes boltba nézelõdnöm vagy egybõl vmi esztergályost keressek:)?
köszi.
kééééérlek! Az esztergályos esztergál. Forgástesteket leginkább. A váltópapucs nem az. Nagyon nem. Azt a marós csinálja neked.
ON
Szerk: VV beelõzött...
Érdemes boltba nézelõdni, ha nem is pont ugyanolyat, de hasonlót találsz, két mozdulat a reszelõvel és tökéletes.
Posted 2009. October 08. - 22:33

A Syntace forgalmazója az Interadó Kft létezik még? Pótalkatrészre lenne szükségem.
Köszi a segítséget!
Posted 2009. September 24. - 14:45

Posted 2009. September 24. - 12:08

Hello!
Tudja valaki, hogy ilyen öntapadós átlátszó vázvédõ matricát melyik boltban lehet kapni?
Köszi
Azt hiszem bármelyik autósboltban kapsz ilyet.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. September 24. - 11:46

Tudja valaki, hogy ilyen öntapadós átlátszó vázvédõ matricát melyik boltban lehet kapni?
Köszi
Posted 2009. September 22. - 20:20

A válasz egyszerû.
==> ne kelljen vázat cserélni, ha eltörik a váltófül. Attól még esztergáltathatsz nyugodtan, de lehet, hogy nem fogsz boltban kapni.
Én mondjuk így voltam a Handmade In Italy-s Mata vázammal.
Szerintem elég egyértelmû, hogy költõi volt a kérdés, de ha nem az lett volna, akkor se illene rá a válasz.
Posted 2009. September 22. - 20:15

Esztergapadot láttál már? Érvényes ez az eredeti kérdést feltevõ személyre is.A válasz egyszerû.
==> ne kelljen vázat cserélni, ha eltörik a váltófül. Attól még esztergáltathatsz nyugodtan, de lehet, hogy nem fogsz boltban kapni.
Ergo kicsit gondolkodjatok, mielõtt leírtok valamit!

Egyébként pedig ha Corratec, akkor Bringavilág.
http://www.bringavilag.hu/
Posted 2009. September 22. - 19:48

Kell hogy legyen boltban. Ha már egyszer cserélhetõ, akkor valamire ki kell cserélni. Mondjuk én Meridához kerestem és volt, nem jelenthetem ki 100 százalékra, hogy Corratec is van, de mégegyszer mondom, mi értelme volna a cserélhetõ váltótartónak, ha nem tudod mire cseélni.
A válasz egyszerû.

Posted 2009. September 22. - 19:43

Hello mindenkinek!
Szeretnék venni cruiser bringára világítást. A problémám, hogy elemes, ledes lámpák érdekelnének viszont itthon nem találtam. Ha valakinek van ötlete az megköszönném.
Az itthon alatt azt érted, hogy Magyarországon? Szerintem nincs olyan kerékpárbolt, ahol ne lenne.
Posted 2009. September 22. - 17:16

Szeretnék venni cruiser bringára világítást. A problémám, hogy elemes, ledes lámpák érdekelnének viszont itthon nem találtam. Ha valakinek van ötlete az megköszönném.
Posted 2009. September 22. - 13:42

30.0-ás gyorszáras nyergcsõ bilincs kapható itthon(, vmi jobb minõség)?
Szerintem nem sok esélyed van (nekem is ilyen kell a Konára).
Csavarosat tudsz venni általában BMX-es boltokban.
Posted 2009. September 22. - 10:24

[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. September 20. - 21:06

Hi!
corratec aluvázba kellene nekem váltópapucs(X-vert2006os). Érdemes boltba nézelõdnöm vagy egybõl vmi esztergályost keressek:)?
köszi.
Kell hogy legyen boltban. Ha már egyszer cserélhetõ, akkor valamire ki kell cserélni. Mondjuk én Meridához kerestem és volt, nem jelenthetem ki 100 százalékra, hogy Corratec is van, de mégegyszer mondom, mi értelme volna a cserélhetõ váltótartónak, ha nem tudod mire cseélni.
Posted 2009. September 20. - 20:47

köszi.
Posted 2009. September 14. - 12:26

Erre gondoltál? http://www.neuzer.hu...1&layout=normal
Van nekik raktáron, így bármelyik partnerüzletükön keresztül megrendelheted.
néztem igen, csak gondoltam hátha van olyan hely ahova bemegyek megveszem és örülök .)