Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Sziasztok,

Én presta-s szelepsapka helyett keresek villogó szelepsapkát a városi bringára. Autószelepesben tudom, hogy van ilyen, de presta-ban még nem láttam. Lehet, hogy csak rossz helyen kerestem eddig?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Passzolnának a fekete vázadhoz :) Engem is érdekel a kérdés, mióta láttam ezeket a kiegészítõket. Karbonokat találtam nem olcsón (100-150 font), de az aluverziókat nem sikerült felkutatnom

igen,kék bovdenekkel:) lehet hogy az XT keréxettben is a piros küllõt átfûzetem kékre.remélem ezentúl a Giant-nél a a fajlesztést a bovden-nipliszín fogja jelenteni:D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Találkozott már esetleg valaki külföldi weblapos brangolásai közben esetleg az új kékes Giant kiegészítõkkel?

Passzolnának a fekete vázadhoz :) Engem is érdekel a kérdés, mióta láttam ezeket a kiegészítõket. Karbonokat találtam nem olcsón (100-150 font), de az aluverziókat nem sikerült felkutatnom

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Találkozott már esetleg valaki külföldi weblapos brangolásai közben esetleg az új kékes Giant kiegészítõkkel?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Itthon lehet kapni 16mm-s küllõanyát (és jó lenne ha aluból lenne) vagy teljesen esélytelen?

A sebesség mindent megold.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.925 hozzászólás

Hi!
elõre is sorry ha nem jó helyre írok.
corratec aluvázba kellene nekem váltópapucs(X-vert2006os). Érdemes boltba nézelõdnöm vagy egybõl vmi esztergályost keressek:)?
köszi.

OFF
kééééérlek! Az esztergályos esztergál. Forgástesteket leginkább. A váltópapucs nem az. Nagyon nem. Azt a marós csinálja neked.
ON
Szerk: VV beelõzött...
Érdemes boltba nézelõdni, ha nem is pont ugyanolyat, de hasonlót találsz, két mozdulat a reszelõvel és tökéletes.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Sziasztok

A Syntace forgalmazója az Interadó Kft létezik még? Pótalkatrészre lenne szükségem.

Köszi a segítséget!

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Köszi, közben a bringabutikban vettem.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Hello!

Tudja valaki, hogy ilyen öntapadós átlátszó vázvédõ matricát melyik boltban lehet kapni?

Köszi

Azt hiszem bármelyik autósboltban kapsz ilyet.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
Hello!

Tudja valaki, hogy ilyen öntapadós átlátszó vázvédõ matricát melyik boltban lehet kapni?

Köszi

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

A válasz egyszerû. :) ==> ne kelljen vázat cserélni, ha eltörik a váltófül. Attól még esztergáltathatsz nyugodtan, de lehet, hogy nem fogsz boltban kapni.
Én mondjuk így voltam a Handmade In Italy-s Mata vázammal.

Szerintem elég egyértelmû, hogy költõi volt a kérdés, de ha nem az lett volna, akkor se illene rá a válasz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A válasz egyszerû. :) ==> ne kelljen vázat cserélni, ha eltörik a váltófül. Attól még esztergáltathatsz nyugodtan, de lehet, hogy nem fogsz boltban kapni.

Esztergapadot láttál már? Érvényes ez az eredeti kérdést feltevõ személyre is.
Ergo kicsit gondolkodjatok, mielõtt leírtok valamit!;)

Egyébként pedig ha Corratec, akkor Bringavilág.
http://www.bringavilag.hu/

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

Kell hogy legyen boltban. Ha már egyszer cserélhetõ, akkor valamire ki kell cserélni. Mondjuk én Meridához kerestem és volt, nem jelenthetem ki 100 százalékra, hogy Corratec is van, de mégegyszer mondom, mi értelme volna a cserélhetõ váltótartónak, ha nem tudod mire cseélni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hello mindenkinek!
Szeretnék venni cruiser bringára világítást. A problémám, hogy elemes, ledes lámpák érdekelnének viszont itthon nem találtam. Ha valakinek van ötlete az megköszönném.

Az itthon alatt azt érted, hogy Magyarországon? Szerintem nincs olyan kerékpárbolt, ahol ne lenne.

szrenkajanos

szrenkajanos

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello mindenkinek!
Szeretnék venni cruiser bringára világítást. A problémám, hogy elemes, ledes lámpák érdekelnének viszont itthon nem találtam. Ha valakinek van ötlete az megköszönném.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás

30.0-ás gyorszáras nyergcsõ bilincs kapható itthon(, vmi jobb minõség)?

Szerintem nem sok esélyed van (nekem is ilyen kell a Konára).
Csavarosat tudsz venni általában BMX-es boltokban.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Tudtok nekem mondani olyan boltot, ahol lehet még kapni fehér, "M"-es méretû 661 Evolution Legendet esetleg fehér Evo Distressed-et. A forgalmazónál már nincs, tehát mindenképpen bolt vagy webshop kéne nekem.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Hi!
corratec aluvázba kellene nekem váltópapucs(X-vert2006os). Érdemes boltba nézelõdnöm vagy egybõl vmi esztergályost keressek:)?
köszi.

Kell hogy legyen boltban. Ha már egyszer cserélhetõ, akkor valamire ki kell cserélni. Mondjuk én Meridához kerestem és volt, nem jelenthetem ki 100 százalékra, hogy Corratec is van, de mégegyszer mondom, mi értelme volna a cserélhetõ váltótartónak, ha nem tudod mire cseélni.

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Hi!
köszi.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Erre gondoltál? http://www.neuzer.hu...1&layout=normal

Van nekik raktáron, így bármelyik partnerüzletükön keresztül megrendelheted.;)

néztem igen, csak gondoltam hátha van olyan hely ahova bemegyek megveszem és örülök .)