Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Hol kapható?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1863 hozzászólás a témában

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Szia!

pl:
Hauptindex - MTB-News.de: Bikemarkt
BIKE-COMPONENTS.DE - Fahrradteile & Fahrradzubeh
BIKE-MAILORDER.DE
Action Sports-Bike Onlineshop

Van uj es hasznalt is. Jo csemegezest! :)

Sziasztok!

Átfutottam a topikok között,nem a legmegfelelõbb a hely,de talán kapok választ a kérdésemre:
Német,osztrák esetleg svájci mtb apróhirdetéseket mely cimeken tudok böngészni?Vagy ha valaki tud tuti börzéket ,ahol alig használt mtb-ket lehet venni viszonylag jó árakon irja meg légyszi.

Tervem,hogy a köv. bringámat ilyen helyen vásárolom meg,mert 1.) nincs 1 millám egy zsir új bringára, 2.) ilyen kategoriájó bringát itthon nagyon neéz találni...

Sp

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Új Trek 8500-as vázat melyik boltban találok?Lehet külföldi oldal is csak lehessen rendelni.Két hazai oldalt találtam eddig: bike-shop, chili
"Ride today, heal tomorrow"

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sziasztok!

Átfutottam a topikok között,nem a legmegfelelõbb a hely,de talán kapok választ a kérdésemre:
Német,osztrák esetleg svájci mtb apróhirdetéseket mely cimeken tudok böngészni?Vagy ha valaki tud tuti börzéket ,ahol alig használt mtb-ket lehet venni viszonylag jó árakon irja meg légyszi.

Tervem,hogy a köv. bringámat ilyen helyen vásárolom meg,mert 1.) nincs 1 millám egy zsir új bringára, 2.) ilyen kategoriájó bringát itthon nagyon neéz találni...
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás

20-as
-- Bikemarket.hu -- Novatec

köszi!

ez valahogy elkerülte a figyelmemet, már látom is hogyan: fogaskeréknek írják én meg lánckerékre kerestem

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás
van most itthon camelbak forgalmazó ?
kösz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

hello

hol kapható 19-20 fogas single speed hátsó lánckerék?

20-as
-- Bikemarket.hu -- Novatec

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Sziasztok,

Outi bringára kellene nekem ilyen távtartó:

Feltöltött kép

Most egy Cane Creek van rajta, de sajnos magas. Nem ragaszkodom a carbon-hoz.

Elõre is köszi a tippet

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.883 hozzászólás
hello

hol kapható 19-20 fogas single speed hátsó lánckerék?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Santini Katusha Team Italian Champion Jersey 2010 Only

A "Description" fül alatt találsz mérettáblázatot.

Nagyon szépen köszi! Így már lehet, hogy "belevágok".

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Santini Katusha Team Italian Champion Jersey 2010 Only

A "Description" fül alatt találsz mérettáblázatot.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás

Ha véletlenül Bodrogi miatt szeretnél ilyen mezt akkor inkább ne vedd meg. :) Jövõre eligazol.

Köszi, de nem csak miatta. Marhára bejön a nagy ciril betüs felirat, meg a "Russian Global Cycling Project" ! :D

Bob Bike Shop | KATUSHA National Champion Italy jersey 2010 Black Edition | Katusha

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Team Katyusa mez ügyben érdeklõdnék. Forgalmaznak ilyesmit valahol kishazánkban ?
CRC-n találtam, de a méretezés próba nélkül kissé izgi lenne...

Köszi elõre is!

Ha véletlenül Bodrogi miatt szeretnél ilyen mezt akkor inkább ne vedd meg. :) Jövõre eligazol.

A sebesség mindent megold.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Sziasztok!

Team Katyusa mez ügyben érdeklõdnék. Forgalmaznak ilyesmit valahol kishazánkban ?
CRC-n találtam, de a méretezés próba nélkül kissé izgi lenne...

Köszi elõre is!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

Jagwire valtobowdenhazat es hidraulikus fekkabelt keresnek Sid Blue szinben. Itthon nem lehet beszerezni, mivel csak feket es feher van a forgalmazonal. Van 5letetek hol nezzek utana? Becsbe meg kiruccannek erte, ha valaki tud ajanlani uzletet ahol lehet. Elore is koszonom!

Sp
Sp

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Köszi a segítséget!

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Sziasztok!
Hátizsákba szeretnék vásárolni ún. "ivózsákot" - már ha ez a hivatalos neve. Hol kapható ilyen? Mountex/Berguson/Decathlon/ebike stb. weboldalain kerestem rá eddig s valószínûleg rosszul, mivel nem találok ilyet. Pedig mintha láttam volna már a Mountexben (?)... Valamilyen jobbfajta, 2 liter körüli ûrméretût keresnék és nem baj, ha nem az az olcsó fajta. :)
Köszi elõre is!

Gerber Liquifusion 2L v
Feltöltött kép

Camelback Hydrotanium 2 l-es víztartály
Feltöltött kép

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Sziasztok!
Hátizsákba szeretnék vásárolni ún. "ivózsákot" - már ha ez a hivatalos neve. Hol kapható ilyen? Mountex/Berguson/Decathlon/ebike stb. weboldalain kerestem rá eddig s valószínûleg rosszul, mivel nem találok ilyet. Pedig mintha láttam volna már a Mountexben (?)... Valamilyen jobbfajta, 2 liter körüli ûrméretût keresnék és nem baj, ha nem az az olcsó fajta. :)
Köszi elõre is!

Pld. Camelback és náluk: Overland - Vil

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Sziasztok!
Köszi elõre is!

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Bajnok tökéletes lesz, köszönöm a tippet!

tessék: Színes fékbowden házak

vagy esetleg itt keress ha nem pesti vagy: velvárt - bowdenek

funkyman

funkyman

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Szeretnék venni kormány szarvat és ehhez szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyet és mennyit érdemes adni ezekért illetve minek milyen funkciója van? Pl. milyen hosszú milyen a dölésszöge vékony vastag szögletes és vagy henger mert rengeteg van a piacon! Néztem a ritchey-tõl kettõt (pro, wcs) de túl drágának találom! Ha valakinek van tapasztalata minden véleményt szivesen fogadok.

Üdv