Jelentkezz be Regisztrálj
GPS topik 2
Írta 2016. március 30. - 19:23
Írta 2016. március 18. - 19:21
Írta 2016. január 07. - 15:20
Garminom van, semmi bajom vele igazából.
Annyira olcsó ez az új cucc, szimplán kíváncsi vagyok.
FB csoportbokban láttam többet, egynél néztem gpx tracket is, dobálta a jelet nagyon városban...most árulja, de nem igazán eladható cucc...kísérletezhetsz vele, de úgyis a Garminnál kötsz ki
mgy módosította - 2016. január 07. - 15:21
Írta 2016. január 07. - 12:29
Bryton cuccokról hallottatok már valamit? Kb. bagóért jár minden, ami fontos lehet bringázsához/edzéshez.
FB csoportbokban láttam többet, egynél néztem gpx tracket is, dobálta a jelet nagyon városban...most árulja, de nem igazán eladható cucc...kísérletezhetsz vele, de úgyis a Garminnál kötsz ki
Írta 2016. január 02. - 15:18
Írta 2015. december 23. - 22:59
Bryton cuccokról hallottatok már valamit? Kb. bagóért jár minden, ami fontos lehet bringázsához/edzéshez.
http://corp.brytonsp...der310?lang=eng
Írta 2015. december 23. - 00:28
a strava szakaszokhoz premium acc kell?
nem
- arn kedveli ezt
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2015. december 21. - 13:27
ez allat https://flow.polar.c...lysis/286567227
terveznek ut feltoltesi lehetoseget a v650hez... csak kerdes, hogy mikor?
arn módosította - 2015. december 21. - 13:29
Írta 2015. december 21. - 10:55
a garmin cuccoknal az zavar, hogy lowend hwt adnak aranyarban... a polart ki is probalnam, ha antos lenne (140 eur!). de szenzorcserevel mar erosen kezdi kozeliteni az 520at. annyi a garmin szerencseje, hogy nincs jobb.
pl navigaciora nem hasznalnam alapvetoen a gpst, inkabb csak loggolni, de neha azert jo lenne, ha a course hasznalhato lenne alkalomadtan erre. nem kellene semmi mas, csak normalisan lehessen kovetni egy otthon kalkulalt utvonalat. bevallom oszinten, eddig ki sem probaltam, tegnap tettem ra kiserletet egy jol ismert szakaszon. szinte teljesen alkalmatlan ra, csak azert tudtam, hogy merre kell menni, mert ismertem az utvonalat. erre mennyire jo a mai allapotaban az 520?
a strava szakaszokhoz premium acc kell?
az viszont igaz, hogy az 500as legalabb kiforrott, meg most is vannak hibai, de tudja, hogy mire szamithat az ember. loggolni tokeletes (eredetileg erre vettem).
arn módosította - 2015. december 21. - 10:58
Írta 2015. december 19. - 19:13
Az 500-asnál maradnék.
Polar RS800CX-et cseréltem le Garmin Edge 800-asra tavaly tavasszal, majd 2 hónapja beruháztam egy 520-asra. Hát, az RS800CX-nél megbízhatóbb kütyüm még nem volt, de a 800-as is majdnem olyan jó ebből a szempontból - csak könnyebb kezelni. Ez az 520 meg még kicsit olyan kiforratlan. GPS-jelet néha lassan vagy alig-alig talál, a 800-asnál nem voltak ilyen gondjaim. (Többi új kütyü passz)
Páromnak Suunto Ambit3 Sport van, az sem rossz, de azért el sem ájulok tőle. Kíváncsi leszek, 1 év múlva jönnek-e a gondok az Ambittal és az 520-szal...
Írta 2015. december 19. - 00:58
Írta 2015. december 16. - 15:36
a strava szakaszok megjelenitese csak premium strava accounttal megy? vagy az ingyenessel is?
Írta 2015. december 16. - 12:39
Nekem az 500-as mindig talál időben, de pl. munkába járást simán mobilon google mytracksel logolom aztán azt töltöm fel. tény hogy nem mai készülék.
510-ről nem olvastam még sok túl jót, az 520-t aki már vett fórumokon meg tesztelők között az szereti.
en csak iden vettem az 500ast, epp azert, mert az 510rol nem irtak tul sok jot de az 520 szimpinek tunik, a stravas szakaszokra is kivancsi lennek.
Írta 2015. december 14. - 16:04
Az edge 25 marha jo lenne, ha a magassagmerest nem hagytak volna ki, lehet cserelnem az 500ast. Az 520assal mi a tapasztalat? Arra erdemes mar valtani? Mindent tud, amit az 500as? Ami zavar az 500asban, hogy jo lenne a varosi bringat is loggolni, de majdnem beernek a munkahelyre, mire muholdat talal.
Egyszeru orakra lenne szukseg szvsz... Sima lcdvel.
Nekem az 500-as mindig talál időben, de pl. munkába járást simán mobilon google mytracksel logolom aztán azt töltöm fel. tény hogy nem mai készülék.
510-ről nem olvastam még sok túl jót, az 520-t aki már vett fórumokon meg tesztelők között az szereti.
Írta 2015. december 13. - 21:38
A Garmin termékeit nézd meg, mást teljesen felesleges ma venni, a Garmin az etalon.
Hivatalosan kifutott modell, de iszonyatosan népszerű, kiforrott, stabil és még beszerezhető, főleg így karácsonykor jó akciókban: Garmin Edge 500
Ez mindenféle kiegészítőt (pulzus, pedálfordulat, wattmérő) kezel, saras kesztyűben sem problémás kezelni és barometrikus magasságmérése van, sokkal valósabb szintkülönbség adatokat mutat...meg úgy általában is nagyon sokat tud, rengeteg versenyzőnek is bőven elég, amit ez tud.
A mostani palettáról az Edge 20 ami csak GPS követő, a 25 meg ezt egészíti ki pulzusméréssel meg mobilos kapcsolódással (nem kell USB kábellel áttölteni a gépedre)...ezek nekem túl kicsi méretűek már, illetve szintkülönbséget csak GPS alapon mérnek, de amúgy jó eszközök. Próbálj egy Edge 500-t szerezni, az a legjobb vétel még mindig, ha nem vágysz extra funkciókra, aztán ha nem találsz vagy szimpatikusabb akkor Edge 20/25.
Az edge 25 marha jo lenne, ha a magassagmerest nem hagytak volna ki, lehet cserelnem az 500ast. Az 520assal mi a tapasztalat? Arra erdemes mar valtani? Mindent tud, amit az 500as? Ami zavar az 500asban, hogy jo lenne a varosi bringat is loggolni, de majdnem beernek a munkahelyre, mire muholdat talal.
Egyszeru orakra lenne szukseg szvsz... Sima lcdvel.
Írta 2015. december 01. - 12:47
Edge 520 szállítással ma 235 EUR, ez szerintem jó ár.
https://www.canyon.c...als&subcat=T011
Írta 2015. november 30. - 21:03
Közben rájöttem, hogy hülyeséget írtam. De ez esetleg:
Bár tolvajok ellen találták ki, de talán használható megoldás lehet: http://www.integrate...s.com/GPSTrack/
Én inkább ilyesmiket néztem,de nem értek hozzá :http://www.argep.hu/...omkoevetoe.html
Írta 2015. november 30. - 20:09
Közben rájöttem, hogy hülyeséget írtam. De ez esetleg:
Bár tolvajok ellen találták ki, de talán használható megoldás lehet: http://www.integrate...s.com/GPSTrack/
Írta 2015. november 30. - 19:52
Elnézést akkor rosszul írtam le mit szeretnék. Nekem egy olyan jeladó kellene amit egy telefonon le lehet követni. Lehetőleg sim kártya nélküli ha ilyen létezik. Garminom van és azt is össze lehet lőni telefonnal,de a telefont nem akarok magamnál tartani. Ez arra kellene hogy a párom tudja egy adott verseny alatt hogy kb merre járok és mikorra vagyok várható.
Ilyesmi? http://www.conrad.hu...cts&pid=1217431
biktop módosította - 2015. november 30. - 19:57
Írta 2015. november 29. - 08:58
Elnézést akkor rosszul írtam le mit szeretnék. Nekem egy olyan jeladó kellene amit egy telefonon le lehet követni. Lehetőleg sim kártya nélküli ha ilyen létezik. Garminom van és azt is össze lehet lőni telefonnal,de a telefont nem akarok magamnál tartani. Ez arra kellene hogy a párom tudja egy adott verseny alatt hogy kb merre járok és mikorra vagyok várható.