Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

outi vs V fek

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
3 hozzászólás a témában

#1
Giordano

Giordano

    fórumtag

  • fórumtag
  • 30 hozzászólás

ja, egyebkent a kellys physio amit most eladtam, az is olyan volt, csak extra vekony fekbetetet fogadott el az elso villa V feke, kulonben a gyarilag 30as gumival szerelt kereket nem lehetett kivenni leeresztes nelkul. A fekpofa benyult a villa szarai koze es nem tudott kelloen kinyilni, hogy kiengedje a gumit. 

 

UDV JG



#2
Giordano

Giordano

    fórumtag

  • fórumtag
  • 30 hozzászólás

Koszonom!

 

pl. ez lett volna az egyik kiszemelt : http://www.pave.co.h...haper_300_2015/ , vagy ehhez hasonlo : http://www.ktm-bikes.at/bikes/road.html?action=bike_details&bike_id=321&cHash=c49b6f5f40c994bf9a19ce91f2959d49, 

 

viszon amit irsz logikus egyszeru. Kerdeztem mar par embert, de nem tudott epkezlab segitseggel szolgalni senki, inkabb hitt ebben vagy abban es arra terelt. 

Ko:sz meg1szer

 

UDV JG



#3
Vejne

Vejne

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Forgetaboutit.

 

30-as gumi nagyon sok outi fék karjaival interferálhat, valamint, azon vázak, melyek képesek befogadni akkora ballonos gumit, általában már középbenyúlású féket kívánnak, amik fékereje elmarad a rövid benyúlású patkóktól.

 

Én V-fékre voksolnék, úgy a 28-30-as gumihoz még sárvédőt is tudnál használni. 



#4
Giordano

Giordano

    fórumtag

  • fórumtag
  • 30 hozzászólás

UDV,

 

A mostani fitnesz bringam eladom es masikat akarok venni. Elsosorban karbon villa es nyeregcso miatt, de a jobb hajtaslanc miatt is. Van fitnesz bringa ezekkel V fekkel es outi fekkel is. Fontos lenne a jo fek, sokat megyek bringa uton ahol gyalogok miatt meg egyeb okokbol nagyon fontos a jo fek. A szempontom elso sorban, hogy jol adagolhato legyen, lehessen csuszashataron fekezni, de az is jo ha nem kell nagyon izombol huzni.

Szoval a lenyeg, mukodesebol adodoan, eltekintve a felni feluletetol es a fekpofak minosegetol, szoval alapbol van-e kulonbseg a V fek es az outi fek kozott? 

 

Ha nem rosszabb, az outi feket jobban preferalnam.

 

30as gumit hasznalok most es kb. olyat is akarok majd hasznalni.

 

Koszonom,

 

JG