Egyelõre prototipus formában van, tesztelés alatt, a lézerrel vágott késztermék január végétõl kapható, te rajzolod meg hogy milyen legyen, mi megcsináljuk neked!
Szerk.: Mégegy kép, szembõl:

Ha nem használod fel a 600-as hajtómûvet, vevõ lennék a lehúzó anyára, hatómûcsavar lezáró kupakra, vagy mire (vagy ha bárkinek lenne felesleg), mert az egyik nekem elveszett!!!
kiskubai, mentél már a bringámmal, ugye?
zavart a "ZAJ"?csak mer' nekem is vékonytányér van és vastag lánckerék...
retizotyo, egyetértünk .) kicsit túl van árazva. minõségibb dolognak gondoltam. ettõl függetlenül biztos jól teszi a dolgát.
Milyen hajtómûvet tudsz ennyiért?
A múltkor volt szerencsém az Eighthinch hajtómûvet kézbe venni de bazz olyan 2 pálcás bazári bóvlit... Rajta van a kistányérnak a helye csak nincs kifúrva, meg menetvágva. Szép színes, de ultragáz kézbe véve.
Egy régi 600as más tészta, fõleg ha a tricolor
Amúgymeg el vagy tévedve, mert ez a fixi topik a racsni szót ki ne monddmég1x!
Ápicsába. Merthogy van egy 600-as hajtómûvem, meg van hátul racsnim. de csak 1/8-os lánchoz való racsnit tudok szerezni, akkor meg ugye kell elõre az olyan tányér, különben zajos lesz...8ezer..bazeg annyiért kompletten tányérral mindennel ittvan a pályahajtómû amerikából
Amugy nekem a fix lánckerekem meg a láncom 1/8-os, elöl vékony országuti tányér van, semmi gond vele.
...de csak 1/8-os lánchoz való racsnit tudok szerezni, akkor meg ugye kell elõre az olyan tányér, különben zajos lesz...
Ápicsába. Merthogy van egy 600-as hajtómûvem, meg van hátul racsnim. de csak 1/8-os lánchoz való racsnit tudok szerezni, akkor meg ugye kell elõre az olyan tányér, különben zajos lesz...8ezer..bazeg annyiért kompletten tányérral mindennel ittvan a pályahajtómû amerikából
Mijaza óccsó?
130as pályatányér olcsóért...persze
Ha ez még olcsó, akkor Gebhardt szvsz nem túl drága (8körül volt Csehországból pár éve), de szvsz 5csavaros 130as szélesláncos tányér esetén túl sok verzió nincs...
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Azt gondolnám, hogy a pedálok szélessége lehet a minimum, hisz hiába keskenyebb a kormányod ha a pedál miatt nem férsz el.
Vannak akinek a fenékszélessége is lehet támpont, de alapvetõen azt gondolom, hogy a legszélesebb rész távolsága legyen a minimum.
Azt gondolnám, hogy a pedálok szélessége lehet a minimum, hisz hiába keskenyebb a kormányod ha a pedál miatt nem férsz el.
Vannak akinek a fenékszélessége is lehet támpont, de alapvetõen azt gondolom, hogy a legszélesebb rész távolsága legyen a minimum.
igen én is a kocsik közti centizés miatt kérdeztem, hogy melyik az a méret amivel kényelmes de nem akadok fenn