Jelentkezz be Regisztrálj
Örökhajtós bicó építése, de hogyan?
Írta 2008. február 18. - 20:55
a felirat nem izgat mert nem
/nem is szeretem nagyon kozze tenni a feliratokat.
igaz tudatosan nem takargatom.
szerintem ez az elso. kezdodne?!/
de hogy tartos es jo minosegu legyen az igen.
/kormanyon minden pro/
egyszeru amugy
nem akarok hasonulni ilyen foldi halandokkal :-)
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2008. február 18. - 20:32
Írta 2008. február 18. - 20:14
bar ezt nem tartom annak.
ha az lenne akkor nem veszek ilyet nem vallom be
nem lenne egy utott kopott ricsi pedal a gepen meg egyeb igenytelensegek.
csak gondoltam ha man befuzom akkor nezzen ki homogenul
az pedig ugy jon ki ha nem porog belul semmi felirat
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 18. - 20:09
Nekem Denver2 van (így adták el nekem...) ez mindkét oldalon kontranyát képes fogadni. Tehát duplafixi, és ha nem 135mm-es vázba passzolna akkor akár pályaagynak is hívhatnánk. Ahol vettem, azt mondták az okosok, hogy nyugodtan tekerhetek rá racsnit is, mert ha a fixet bírja akkor a racsnit is röhögve. Viszont a 16nál kisebb racsnit aligha fogsz erre rátekerni. A Bike+ katalógusról: nagy projektet nem érdemes rá építeni, mert a boltban garantáltan mást találsz, menj be személyesen és kérdezz hozzáértõt. Hihetetlen mekkora seggfejek képesek bicikliboltban eladónak gondolni magukat.
A Sindey pályavázba való, a 145mm sztem a tengely tényleges hossza (nem mértem le), a 135mm a papucstávolságot jelöli
Lor, mi a helyzet, nem szuperál a B+ agy?
Kicsit többért Kopternél vagy ITT
Köszi, azért kérdeztem, mert számomra se tûnt konzisztensnek az info... A tengelyhosszt is valszeg elírták, mert egyiknél ennyi, másiknál annyi.
(Miért is nem hozattam kollégámmal az USAból Surlyt? Az õ honlapjukon szépen ki van írva, hogy fixed/fixed, fixed/free, stb... Igaz, ott nem emlegetett senki 16-nál kisebb fogszámú racsnit.)
Egyik linkedet elírtad (hervehurca.hu), de nem volt nehéz kitalálni, hogy mi akart lenni... ;-))
lor:
"b+ kenytelen voltam letakarni feher foliaval a feliratot"
Ez nem sznobizmus kissé?
Írta 2008. február 18. - 19:12
Írta 2008. február 18. - 16:35
Írta 2008. február 18. - 13:40
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. február 18. - 13:32
A felirat nálam maradt, én sem bánnám, ha polír lenne, de nem akartam gányolni.
Tudtommal a Miche szabvány csapágyas, ezért is szeretik a futárok. Meg a menetes része precízebb, mint a nagy B+, de eddig nem tekertem le a fogast
Írta 2008. február 18. - 13:23
Mozdonyvezetõ a lelkem, ugyhogy nagy V43-al érkezik a héten a trek-em
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. február 18. - 12:51
csak verszemet kaptam mert miche polir /meg miche/
miche: konuszos oder szabvany csapi megy bele?
b+ kenytelen voltam letakarni feher foliaval a feliratot
elol regi campa agy polirban
145 tengelyhossz lenne
de az tul keves
szal eliras
anyat kell majd cserelni rajta mert rozsdasodik
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 18. - 12:28
Elnézést, de ilyen Denver (Denver II.) agyat látott már valaki a valóságban is? Mert én csak a B+ katalógusban, de ott van "sima" Denver (egy menettel, hasonló, mint a jelenlegi SS bringámban), meg a Denver II., ami átfordítható.
De az ebike.hu-n csak Denver van, viszont a képen kétmenetes látszik, ha rendelek, melyiket kapom? Valóban rá lehet tenni a kisebbik oldalára 16 fogúnál kisebb racsnit is? (Tehát nem fix lánckereket, hanem szabadonfutósat.) Mert éppen egy ilyen "kétsebességes egysebeséges" bringa építésén agyalok...
Elnézést az offért, de kapóra jött ez a hsz, amiben emlegetik a Denver agyat, hogy feltegyem a kérdést.
Nekem Denver2 van (így adták el nekem...) ez mindkét oldalon kontranyát képes fogadni. Tehát duplafixi, és ha nem 135mm-es vázba passzolna akkor akár pályaagynak is hívhatnánk. Ahol vettem, azt mondták az okosok, hogy nyugodtan tekerhetek rá racsnit is, mert ha a fixet bírja akkor a racsnit is röhögve. Viszont a 16nál kisebb racsnit aligha fogsz erre rátekerni. A Bike+ katalógusról: nagy projektet nem érdemes rá építeni, mert a boltban garantáltan mást találsz, menj be személyesen és kérdezz hozzáértõt. Hihetetlen mekkora seggfejek képesek bicikliboltban eladónak gondolni magukat.
A Sindey pályavázba való, a 145mm sztem a tengely tényleges hossza (nem mértem le), a 135mm a papucstávolságot jelöli
Lor, mi a helyzet, nem szuperál a B+ agy?
Kicsit többért Kopternél vagy ITT
Írta 2008. február 18. - 12:23
nem az a kulonbseg a ket denver kozott, hogy mas a tengely menete?
az egyiken M10
maiskon meg vmi colos.
de akkor az lenne meg pluszba, hogy egyik oldal nem kontra anyas?
hol kapni 9-ert miche agyat?
Igazad van, én vagyok a hülye: Mindkét Denver átfordítható. A II.-nek a tengelymérete 3/8"x135x175, a "sima" pedig 10x135x145. (Az utolsó szám minek a mérete lehet?) De csak a Denver II-nél írják explicite a 15 fogú, és annál kisebb racsnit (M30-as menet), azért ez maradt meg bennem.
Ami csak "egyoldalas", az a Halifax, olyan van most nekem. 110-es papucstávolsághoz meg a Sidney van átfordíthatóban, ott a tengely anyaga különbözik a sima meg a II.-es kivitel esetében. (2007-es B+ katalógus.)
Azér' szép project lenne egy olyan bringa, aminek a "közlekedõs" áttétele fix, csak a terepi fut szabadon - hogy ne legyünk teljesen offok - de én biztos nem merem megcsinálni...
Írta 2008. február 18. - 10:51
az egyiken M10
maiskon meg vmi colos.
de akkor az lenne meg pluszba, hogy egyik oldal nem kontra anyas?
hol kapni 9-ert miche agyat?
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 18. - 10:20
Szerintem B+ Denver agyat bûn venni 7-ért amikor 9-be van egy Miche. A kettõ minõsége kicsit más, esetleg az szólhat a Denver mellett hogy 2 sebességed lehet. Amúgy Lazán lehet 10 alatt fûzetni Fixi hátsót:
3500-ból lazán veszel faja felnit, 3 rugó a küllõ fûzéssel, B+ Toronto 2 ezer, max még 1 ezres plusszba ha a gyári 14-es fogas nem jó neked. Vagy 3500-ért Shimano tárcsás elsõagy, és fúrkálsz egy picit meg bütykölsz. Mindkettõ egy 10-es körül jön ki.
Elnézést, de ilyen Denver (Denver II.) agyat látott már valaki a valóságban is? Mert én csak a B+ katalógusban, de ott van "sima" Denver (egy menettel, hasonló, mint a jelenlegi SS bringámban), meg a Denver II., ami átfordítható.
De az ebike.hu-n csak Denver van, viszont a képen kétmenetes látszik, ha rendelek, melyiket kapom? Valóban rá lehet tenni a kisebbik oldalára 16 fogúnál kisebb racsnit is? (Tehát nem fix lánckereket, hanem szabadonfutósat.) Mert éppen egy ilyen "kétsebességes egysebeséges" bringa építésén agyalok...
Elnézést az offért, de kapóra jött ez a hsz, amiben emlegetik a Denver agyat, hogy feltegyem a kérdést.
Írta 2008. február 16. - 15:17
nincs meg az elèrhetosège a sràcnak nem tudok elmenni a bicajèrt ..
nah majd jovo hèten..
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. február 16. - 14:47
http://cgi.ebay.co.u...7QQcmdZViewItem
Írta 2008. február 16. - 12:01
azert nem gondoltam volna
de legalabb jo?
kenyelmes?
mi penz
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2008. február 16. - 11:42
Írta 2008. február 16. - 00:14
3500-ból lazán veszel faja felnit, 3 rugó a küllõ fûzéssel, B+ Toronto 2 ezer, max még 1 ezres plusszba ha a gyári 14-es fogas nem jó neked. Vagy 3500-ért Shimano tárcsás elsõagy, és fúrkálsz egy picit meg bütykölsz. Mindkettõ egy 10-es körül jön ki.