ha szeretne valaki olyan markolatot rendelni, mint ami azon a panasonic bicón van akkor szóljon! van mindenféle színben
Mondj egy árat, engem érdekel. Fekete és kék kellene.
ha szeretne valaki olyan markolatot rendelni, mint ami azon a panasonic bicón van akkor szóljon! van mindenféle színben
Budapesti forgalomba jó a rövid kormány, ha agresszívan közlekedsz. 35-50 cm között.szerintetek a rövid, egyenes kormány jó?
a villát, a támvillát, meg a láncvillát lefestettem feketére... ahol meg nem... ott sötétkék lesz...
meg majd akarok venni kisebb lánctányért? hány figas a reális?
jidaki: ez a bringa nagyon komolyan néz ki... ezt a vázat honnan szerváltad? GRAT!
wow! nagyon komolyan néz ki!
nem túl hosszú?
http://www.fixedgear...pei/45/01_b.jpg - fixim Vélemény?
Ezt én is végigcsináltam:)Teccõ tekerõs. Tudnál egy költségvetést csinálni caklipakli mi mennyivolt?
az 52 meg a bükkbevaló
tegnap egy barátomnak akartam a forgácsolómûhelyben kifúratni egy nikkelezett (singlespeed monti) fogaskereket hát a vídiafúró 2 tizedet harapott és magadta magát.
kérdés tud valaki miskolc közelében ívszikát? (v. egyéb keményfém megmunkálási eljárást?) olyan szaki is jó lenne, aki 6 furat helyét kitudja Pontlágyítani?
a költségeket minimálisan kéne tartani. imádom az ilyeneket
Patentpedálra még nem gondoltam, ami fent van beakasztós, csak nincs még összerakva, még nem 100%-os a bringaRaz szép lett! Patentpedál?
erre viszont sürgõsen kell valami megoldást találnisikon jo az
de omassara nem jon velunk kocsmazni az tuti
NE ÍGY! NE ÍGY!