Az egy dolog hogy szépek, nekem is tetszenek a magas felnik, de magyar utakra...
Ha álomkerék, akkor OpenPro felnik 7600-as Dura Ace agyakkal

Ja, találtam színes porvédõket ebbe a DA agyhoz.
Érdekes képek itt: http://klogr.blogspot.com/
Basszus, jól néz ki, NEEKEM TECCIK !
Azt hiszem ez a végleges formája.
Kapott egy bandázst, két forgáspontos elsõ féket, a fékkar is a helyére került, illetve egy home-made powergrips-et.
Érdemi változtatást nem tervezek már, esetleg egy másik elsõ kerék egyedi fûzéssel;)
Szóljatok hozzá, hogy tetszik?
You can never have "enough" bikes.
Gyönyörû az a felni, valóbanNajó persze...irrigy vagyok na!
Ha lenne keret én egy B-43 felniszettet szeretnék, White Industries Track agyszettel (nem menetes)!
Na az alatt megrogyna a budapesti flaszter!
úgy ötven éve
Ezekszerint már elkezdték gyártani a 3 sebis fix agyváltós bringákat. A Sturmey-Archer dobta õket nemrég piacra.
Májerkedésre
Szive joga eldönteni hogy mire nem sajnálja a pénzét...Én sem használom ki a Dura ace szettet, mégis az van.
Inkább eldrogoznám az árát?
Mavic pálya-kerékszett? Aerospoke?
Itt valaki nagyon nem sajnálja a pénzt a gépére!Ne értsd félre, nem beszólok, de nekem az egész bicaj nem volt annyiba, mint az ellipse szett. Kicsit meglepõdtem, hogy mégis minek? Ha versenyzésre, akkor érthetõ.
Szerintem pont ugyanazszerintem azért a felni is más, nem?
:love1: elsõ látásra, és csak 1950gr
Köszi az infót!Egyenlõre a gyári felni lesz befûzve,amíg össze nem jön a kp egy jobb hajtómûre meg kerékre.De legalább nem megyek be tudatlanul a bringaboltba felniért.:beer:Én átlag140 vagyok néha több:( néha kevesebb:) de a lényeg ha 36 lukas jó akkor altrix varior az olcso kategoriábol vagy altrix spider ebböl van 32-es is és ez outi asszem 19mili széles vagy vuelta ami szintén nem drága ezeket már nyuztam és mind birják a strapát
Üdv!
Most készül a fixim,ami egy Schwinn csepel Apollo-ból lesz
átalakítva.Tudtok-e ajánlani olyan felnit ami elbír egy 110kg-os
harcost és nem horror árkategória.Max 5000ft/pár .Van ilyen,vagy
ne is álmodjak ilyenrõl.A gumi választás az már a következõ hónapra marad,de ha van ötlet az is jöhet hogy milyet érdemes venni.
Köszi!
Igaz, de szerintem plusz egy bovden, és egy váltókar könnyen vállalható áldozat azért, hogy túrázni is lehessen a fixivel, mert ez ettõl még örökhajtós.
Városban persze elég az egy sebesség, de ez más.
szerintem azért a felni is más, nem?
steel is real
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Gondolom,te jobban vágod az ilyesmit.....te csinálod tizenöt éve.