Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
ami a legfontosabb, hogy a papucsot védeni kell, kétoldalt acéllemezzel, merevségben talán tul merev is, jobban ráz mint egy acél. sulyban olyan 10-15%al könnyebb.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás

mi a konkrét kérdés?
/langster Monaco/

hogy érdemes e aluvázra építeni, mennyire tekeredik mennyire strapabíró milyen aluváz az ami szóba jöhet
a kérdés miértje az hogy eddig csak acélváz volt a kezembe, nekem is acélvázas outim van és sosem ültem még aluvázon nem ismerem amit tudtam kiolvastam róla (merevség falvastagság satöbbi) de még nem beszéltem olyannal aki ilyet használna fixinek

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

helló
van valakinek tapasztalata aluvázas fixivel?

mi a konkrét kérdés?
/langster Monaco/

fuck me, i'm famous!

thaigr

thaigr

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
láttam, hogy beszélgettetek itt a quicksilver címû filmrõl, nincs véletlenül valakinek felirat hozzá? :P

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

Hello!

Segítséget szeretnék kérni hogy milyen vázból érdemes fixit vagy egysebességest építeni? Az apró tele van régi országúti bringákkal de sajnos nem tudom melyik lenne alkalmas az átépítésre, néztem f moser sprintet, bianchi rekord-ot mind kettõ 59-es méret ami nekem pont jó lenne ára sem vészes csak nem tudom hogy jók lennének e?

#3142-es hsz-omban leírtam amit errõl mondani tudok! Még talán annyit tennék hozzá, hogy a ne lemezpapucsos, hanem kovácsolt papucsos váz legyen!

Mattz_01

Mattz_01

vendég

• felfüggesztett
  • 83 hozzászólás
helló
van valakinek tapasztalata aluvázas fixivel?

Oracle

Oracle

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Hello!

Segítséget szeretnék kérni hogy milyen vázból érdemes fixit vagy egysebességest építeni? Az apró tele van régi országúti bringákkal de sajnos nem tudom melyik lenne alkalmas az átépítésre, néztem f moser sprintet, bianchi rekord-ot mind kettõ 59-es méret ami nekem pont jó lenne ára sem vészes csak nem tudom hogy jók lennének e?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

wáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwááwáwáwáwwáááááá :D
Feltöltött kép
Fixed Gear Gallery :: Quikfix
Ezt a kerékszettet bármelyik M1 Abrams tank is megirigyelhetné...

Brühühühühühühühûûûûûûûûûû, de szíííp !!!
³#&>&{}@...

You can never have "enough" bikes.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
wáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwááwáwáwáwwáááááá :D
Feltöltött kép
Fixed Gear Gallery :: Quikfix
Ezt a kerékszettet bármelyik M1 Abrams tank is megirigyelhetné...

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
wáwáwáwáwááwáwáwáwwáááááá

Feltöltött kép

fuck me, i'm famous!

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Jól van, tényleg...

Bár már végképp nem a kötölõzködés miatt, de ezt a retró, erõsen elavult szabványt akarnád erõltetni ?
Különleges, meg minden, dehát...

á, egyáltalán nem vagyok retró arc, a tányér csak mint ritkaság tûnt fel. viszont jó kis giccses faliórát lehetne belõle fabrikálni.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

ott, ahol a lánckereket is találtam

skiptooth chain items - Get great deals on Collectibles, Home Garden items on eBay.com!

skiptooth sprocket items - Get great deals on Collectibles, Sporting Goods items on eBay.com!

így hitrelen

Jól van, tényleg...

Bár már végképp nem a kötölõzködés miatt, de ezt a retró, erõsen elavult szabványt akarnád erõltetni ?
Különleges, meg minden, dehát...

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Nem t'om, hol kapnál ehhez láncot, meg kis fogast...

ott, ahol a lánckereket is találtam

skiptooth chain items - Get great deals on Collectibles, Home Garden items on eBay.com!

skiptooth sprocket items - Get great deals on Collectibles, Sporting Goods items on eBay.com!

így hitrelen ennyi, de aki jobban érdekelt a dologban, tudja, hol keresgéljen még

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

gondolom pályaláncot

Azt gondolom, hogy nem ilyen pályaláncra gondoltál:
Feltöltött kép
Én régi amerikai bringákon láttam ilyet, úgy hívják: "skiptooth".
Feltöltött kép
Nem t'om, hol kapnál ehhez láncot, meg kis fogast...

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

És milyen láncot használnál hozzá ???
;)

gondolom pályaláncot

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

brutál campa lánckerék:

Massive 35-tooth Campagnolo track chainring- Nearly 1'! - eBay (item 190404860529 end time Jun-20-10 11:41:30 PDT)

És milyen láncot használnál hozzá ???
;)

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Kicsit OFF, de 3 elég jó cikket olvashattok az online Bikemag Tech rovatában Merényi Dániel a. Grafitember "tollából" vázak témakörben!

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
brutál campa lánckerék:

Massive 35-tooth Campagnolo track chainring- Nearly 1'! - eBay (item 190404860529 end time Jun-20-10 11:41:30 PDT)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Persze, simán szét lehet szedni, van valami lemosó lötty, aminek a nevét nem tudom, mert egy ötliteres üvegben szereztem hozzá...Kap egy pár cseppet belõle, mintha csavarlazítóznám, percek alatt lebomlik tõle a ragasztó, aztán letekerem.De amúgy ezzel simán lehet akár a 900 forintos legolcsóbb alutestes agyat használni, aztán ha tönkremegy, akkor meg mi van...:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

mVik

mVik

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás
Ez nem menetrögzítõ bazz, ez kétkomponensû, epoxi ragasztó! Ezzel bármit összeragaszthatsz egy életre:)
Szedtél már szét ilyet? Melóban csak olyat ragasztunk ilyesmivel, amit többé nem akarunk:) Bár azok jóval kisebb nyomatékot kapnak, mint a hátsó lánckerekem...
Csak a Novatec-el volt dolgom, de a kontraanyára semmi panasz, rá is van írva, hogy 40m a meghúzási nyomatéka, azt simán túlléptem a 20centis kulccsal...