Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Örökhajtós bicó építése, de hogyan?

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
5023 hozzászólás a témában

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
98 hosszal biztos nem karistolja a vázat valami? Tányér vagy a csillag csücske.
1ébként tudd meg h pontosan milyen típus és milyen hosszú tengelyt ajánlanak/lottak hozzá, az milyen láncvonalat ad (asszem 48 szokott lenni a 2 tányér közt középen), és számolgass. De ez is csak közelítés, szal sztem rá kell próbálni.

Jól esett?

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Mentem egy kört a fiximmel!!! :bananadan:clap::love1:

Azt még nem merem írni, hogy elkészült a fixim, de már erõsen alakul. Képet még nem teszek fel róla, mert elég érdekes megoldások vannak. Pl nincs köszörûm és nem tudtam leköszörülni a hajtómûcsavarokat, ezért átmenetileg feltettem a kistányért kívülre :nemkiröhög:

Gyönyörûséges lesz!

És van egy kérdésem: Campa Record hajtómû és monoblokknál 98mm-es tengelyhossznál hová jön ki a láncvonal a kistányér helyén?

Skeletron_

Skeletron_

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
:)
Az enyém (ilyen) már félig kész van:)))
Alu Cygnus vázra épített darab lesz, fixi - munkábajárós, betonontúrázós és egy hátsó agy fordítás után SS cyclocross (39-18)!

Egyébként véleményem a B+ olcsó flip-flop agyról, hogy alavetõen fasza darab! Egyszeri (a vásárlás utáni) beállítást és zsírzást követõen 3/4 év városi (jó/rossz idõ kb 2500km) használat után hibátlan a kónusz és a golyók. Mindjuk installáltam rá porvédõ gumiharangot (deore agyakról).
Negatívum - elferdült a tengely:(

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Idõponttól és útvonaltól függõen lehet h csatlakozom. Szólj ha van vmi konkrét.

És soxerencsét az építéshez!

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Feltöltött kép

Mármint nem Bianchit, hanem fixi túrista masinát. Lesz rajta sárvédõ meg csomagtartó (könnyen leszerelhetõ), rövid idõ alatt ciklokrossz, országúti, vagy akár pálya-jellegû géppé alakítható. Az alap áttétel 42/15 lesz, remélhetõleg picit nehezebb csak, mint a hosszú távon túlpörgõs 41/16, de jobban megy a hegyre, mint a 46/15. Kap egy széles Nitto Randonneur koskormányt, kanti fékeket, és egy remélhetõleg ultrakényelmes Arione nyerget.
A váz meg a villa már múlt héten megérkezett, most már csak nekem kell hazaérni... :-)

Eddig azt hittem, csak én vagyok széles e földön ilyen perverz, de úgy tûnik, vannak még sorstársak. Talán itthon is akad ilyen? Eddig összesen egy ember sikerült elcsábítani rövidebb fixis országúti tekergésekre, de ha akad még érdeklõdõ, szóljon... évente megismétlem ezt a felhívást :-)

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
lor,
ha a cyclocross fékkarra gondolsz, az ilyen.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ezek milyen fekkarok?
mert most csak egy fekkarom maradt
pedig kesobb lehet kene az egesz par
/hajlitott kormanyra/

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
4000 a pár a Hercehurcában (Bajnok Szerviz).

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
télleg nem, de nekem csak akkor válna aktuálissá, ha nem jön be az egyenes kornány, és váltok vmi idõfutamra, vagy valami cross kormány jellegûre (amilyet egykor asszem a Breezer is csinált).

Köszi a gyors választ :)

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
2500-3000 /db, nemolcsó

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Nekem van egy pár, használt canti fékkarom, ha ezzel boldoggá teszek valakit.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
kb milyen áron mozognak ezek?

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
ha fordítva szereled fel akkor a csavar feje felül lesz, amúgy mûködés szempontjából mindegy. általában a balos jobban fogy, nekem is egy új csomagot bontottak, mert 2 jobbos volt bontva, de balos csak csomagban - jobbost lehet olcsóbban kapsz.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Ez jó hír, köszi. Ezekbõl mindegy, hogy balos, vagy jobbos?

zaqrack

zaqrack

vendég

• fórumtag
  • 226 hozzászólás
bajnok szervízben (hercehurca.hu) én kaptam felest.

PAttila

PAttila

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Nincs valakinek 1 db felesleges cyclocross fékkarja? Promax vagy hasonló? Mindenhol csak párban lehet kapni, hátha valamelyikõtöknek megvan a másik fele...

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás

ROTFL - gondolta Stirlitz, és levetette magát a padlóla.
Esés közben azért még gyorsan eltátotta száját, amikor bejött a www.devecser.hu. Nem is az oldal maga lepte meg elsõsorban, hanem a címtárban található érdekességek. Ezért miután feltápászkodott, ünnepélyesen leporolta magát, és megfogadta, hogy többet nem ítélkezik elhamarkodottan.
http://www.lomi.hu/i...id=36&Itemid=26

:) Köszi!

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
Hozzátenném még, hogy a kínálat színe-javát általában gyorsan elkapkodják a kereskedõ lelkületû egyének, akik a párezer forintos devecseri biznisz után például a bikkmakk apróban kínálgatják portékáikat jelentõs haszonnal ugyan, de még így is elég olcsón. Különösen az országúti kerékpároknál figyelhetõ meg ez a jelenség.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 hozzászólás
ROTFL - gondolta Stirlitz, és levetette magát a padlóla.
Esés közben azért még gyorsan eltátotta száját, amikor bejött a www.devecser.hu. Nem is az oldal maga lepte meg elsõsorban, hanem a címtárban található érdekességek. Ezért miután feltápászkodott, ünnepélyesen leporolta magát, és megfogadta, hogy többet nem ítélkezik elhamarkodottan.
http://www.lomi.hu/i...id=36&Itemid=26

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Ezt a devecseri helyet már több topikban is olvastam, van ennek valami elérhetõsége? Weboldal vagy ahol meg lehet nézni mik vannak?