Hahó Exile,
nos nem gondoltam volna, h valakit érdekel
Hát ott voltam, amikor belehajtotta a közép tengelyt és többször is neki futott.
A 3. nekifutás után már egész közel volt a jóhoz, de a végén csak megszorult megint.
Nem gondolom, h az összes bringa ilyen volt akkoriban, ez sajnos igen.
Annyira meg nem vágom a mono-kat, h ötletem legyen mint a tied, h esetleg másikkal jó lenne. Ill. kicsit se vágom a dolgot. Na ezt fogom most kifizetni az új vázban
)))
off: Már jártam így 1x csak az trabant motor blokkal volt
Csapágyas lett a fõtengely, és a haver cserélte, öszzehúzta a két felét és nehezen futott a tengely, ugyanis megszorultak a csapágyak a vetemedett alu motorblokk miatt.(pedig jártam vele vagy 6 hónapot:)
Megnézte közelebbrõl és kiderült, h hegesztve volt a blokk, szal motor csere lett egy olyanra amit egy üveg pálinkáért kaptam egy másik havertól
))))
on.
A váz egy neuzer sirocco 850 lesz ez elõre nyíló papucsos eccerûbb outi váz asszem.
Miche kisperemes agyakkal.Altrix felnik lesznek, és sora fék.
Középtengely egy olcsóbb Miche lesz.
Shimano átalakított 42es hajtómû és 16-os lánckerék.
Ezt nem tudom eldönteni, h kevés-e, ahogy néztem a én olyan 2.8 körül még elmászkálok gond nélkül, ez meg 2.6 lesz.
Viszont ez fix lesz ami teljesen idegen és emiatt biztos, h óvatosabb és lassabb leszek valamint itt nem lehet visszaváltani és el is kell indulni, szóval sztem kezdésnek, gyakorláshoz jó lesz. A térdem is volt mûtve, szal nem baj ha nem nyomom erõbõl.
Enyhén felfele hajlított egyenes kormányom lesz, sajnos nem kaptam idõfutam kormányt, pedig nagyon ráizgultam. Olyan PRO time trialt néztem korábban, olcsó is és szép is. A levágott kos és a bikaszarv valamiért nem tetszik, van még BBB de az 12e ami nekem sok. így marad az egyenes. Ha esetleg megint kapni, pl jövõre akkor tovább lépek majd.
Esetleg tudnátok segíteni abban h a matricát a vázról mivel tudnám a legkíméletesebben eltávolítani? Állítólag lejön csak macerás, majd meglátom...
Igyekeztem optimálisan választani a darabokat, mindenbõl az olcsót de nem a gagyit.
A Miche agyakat kicsit túlzásnak tartottam, de meggyõztek, h ez az ami megéri, nos én meg hagytam magam meggyõzni.
dec közepe fele lesz meg, már nagyon várom, nekem korábban jön a Jézuska
Minden jót és szép estét, D