Idén szeretnék indulni középtávon a maratonon. Ez lesz az első vesenyem, mit kell tudni esetleg tippek-trükkök a pályával stb kapcsolatban?
Nem tudom mennyit változott a pálya, de ízelítőnek talán jó a tavalyi:
Idén szeretnék indulni középtávon a maratonon. Ez lesz az első vesenyem, mit kell tudni esetleg tippek-trükkök a pályával stb kapcsolatban?
Nem tudom mennyit változott a pálya, de ízelítőnek talán jó a tavalyi:
Majdnem teljesen új a pálya, így túl sokat nem tud senki. Igaz, a korábbi években a hosszútávosok extra hurka most nekünk is benne lesz, erről ők tudnak többet mesélni.
Melegre, nagy tömegre készülj, s látatlanban meg merem kockáztatni ne túl technikás pályára. Ha középtávozol, akkor ne nagyon kapkodj az első (két) órában! Emlékszem pár éve, hozzád hasonlóan első áldozóként nekem 6+ óra alatt sikerült beérni, nem voltam annyira vidám.
Sziasztok!
köszönöm!
Sziasztok!
köszönöm!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ha már a hosszú szopott ezt az érzést nem szeretnénk csak magunknak megtartani.
Pilisvörösvártól már jöhetsz vonattal, addig meg vonatpótló busszal. :-D
De jó eséllyel nem engednek fel a bringával (főleg ha saras visszafelé ). Ezt egyszer megjátszottam valamelyik Balatoni versenynél, ott is csak nagy győzködés árán sikerült felkerülni (és ott kb. teljesen üresek voltak a buszok).
Vagy ha addig nem tudják rendbehozni a pályarendszert: vonattal Szob-ig, át a vasúti hídon szlovákiába, Duna mellett Garamkövesden és Párkányon keresztül, bringával ~18 km.
Leparkolsz valahol (gyengébbek a szuzuki gyárnál, keményebbek Pomázon), aztán "odagurulsz" a rajthoz...
Érdekes. A történelmi városközpontban lesz a versenyközpont. Bízom benne, hogy a parkolást megoldják.