Kevés infót találtam a gepida retro bringákról. Valakinek tapasztalata esetleg? ár/érték arány, stb. Köszi
http://forum.bikemag...ic/1890-gepida/
Kevés infót találtam a gepida retro bringákról. Valakinek tapasztalata esetleg? ár/érték arány, stb. Köszi
http://forum.bikemag...ic/1890-gepida/
Gepida fórum kihalt. Pedig egyre több Gepidás bringást látni az utakon, így biztos van tapasztalat is.
Én is nézegetem õket egy ideje, fõleg az alboin családot.
gepida s3at hasznalt vki hosszabb ideig? mik a tapasztalatok?
yep!
Üdv!
2008-as Karaton SP vázra pakolnék Sram X-9 váltót hozzávaló 9-es sorral, a bringa saját, gyári kerékszettjével használnám. Van-e bármi akadálya ennek?
H a választást csupán e két márka közül gondolod én a valamivel drágább, eggyel feljebbi Caprine EPIK 50 V-fékes típust választanám. 27 sebességes, deore elsõ és hátsó váltóval, valamint lockolható teleszkóppal.
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Én is bringa vásárlás elõtt állok, és nem tudok dönteni két típus között: Gepida Sirmium '08, Caprine Epik 30 '09, nem tudom hogy számít e, de férfi bringáról lenne szó. Árban ugyan azt ajánlották mind a kettõre.
Ha valakinek van tapasztalata, véleménye valamelyikrõl, örülnék ha megosztaná velem:-)))
Elõre is köszi.
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Én is bringa vásárlás elõtt állok, és nem tudok dönteni két típus között: Gepida Sirmium '08, Caprine Epik 30 '09, nem tudom hogy számít e, de férfi bringáról lenne szó. Árban ugyan azt ajánlották mind a kettõre.
Ha valakinek van tapasztalata, véleménye valamelyikrõl, örülnék ha megosztaná velem:-)))
Elõre is köszi.
Hello!Országúti vásárlása elõtt állok,de nem tudok dönteni a Gepida Bandon 810 ,és a Deam Alvito DC között. Bandon 810-rõl tud valaki valamit?
Vagy esetleg tapasztalat,vagy akinek van,mondhatna róla pár szót.Kösz