Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Köszönöm szépen az ajánlásokat, hozzászólások könyvjelzõzve.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Budapesten hol van a legnagyobb SPD-s cipõfelhozatal? Lehetõleg Speci cipõkkel is. Nem vagyok budapesti, de ha felmennék, melyik üzletben tudnék ilyen cipõket felpróbálni és megvásárolni? Kösz a tanácsokat!

itt meg ált. naprakész a weblap. tehát ezek többnyire vannak is, és próbálhatók.

MTB
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

hurrá, én beruháztam egyre. 1.re nagyon szúrt, azóta nem. bár tény, nagy egy picit, de csak ekkora volt. mosásra összemegy?

ha veszel bármilyen, neked szimpatikus anyagú zoknikt (valami gyapjú keverék a legjobb, azok melegek, de nem szúrnak), levágod az alját a lábujjaknál, és máris kész a térdmelegítõ. A sarka pedig pont felveszi a térded formáját.

Zokni árától függõen 600 és 2000 Ft közötti összegbõl kijön. Cica nadrág alatt nem csúszik le, de én még utcai, irodai viseletnek is hordom, és úgy sem csúszik le.

Ebben a felállásban nekem elég az egy téli cicanadrág, plusz egy nagyon vékony aldis szélálló túranadrág. a térdeimet megfogva pedig kifejezetten meleg az izületem 30-40 perc kora reggeli tekerés után.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Budapesten hol van a legnagyobb SPD-s cipõfelhozatal? Lehetõleg Speci cipõkkel is. Nem vagyok budapesti, de ha felmennék, melyik üzletben tudnék ilyen cipõket felpróbálni és megvásárolni? Kösz a tanácsokat!

például
Kerékpáros Cipõ MTB - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz
Bringaland - Bringaland.hu
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox

Persze elõtte érdeklõdj típus és méret iránt, mielõtt elindulsz.. :) Ha van a nagykerben, meghozzák.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

szerintem meg nagyon szúr és viszket és lecsúszik és utáltam .) de tényleg nem drága szóval egy próbát megér :)

most ilyenem van és full jó:
https://www.kbcyclew...ox-knee-warmer/

hurrá, én beruháztam egyre. 1.re nagyon szúrt, azóta nem. bár tény, nagy egy picit, de csak ekkora volt. mosásra összemegy?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

melyik aláöltözõt vetted?

a feketét. a fehérben nem volt bizodalmam.
már kipróbáltam, azzal mentem munkába és azzal jöttem haza, teszi a dolgát. felsõbõl talán vehettem volna L-eset is, de ez se kicsi, csak talán egy centivel rövidebb az ujja a kelleténél. de ebben nem vagyok biztos :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
szerintem meg nagyon szúr és viszket és lecsúszik és utáltam .) de tényleg nem drága szóval egy próbát megér :)

most ilyenem van és full jó:
https://www.kbcyclew...ox-knee-warmer/

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

Bringaboltokban (pl. Berguson, Bringaland, Bringavarázs), Decathlonban, túraboltokban, motoros boltokban kaphatsz. A lényeg, hogy téli verzió és szélálló anyagból legyen.

Aldiban érdemes körbenézned. Téli, szélálló bringásnacik vannak olcsón (itt dícsérték páran õket). Alig több, mint a bringaboltban kapható térdmelegítõ ára.

Az izületed pedig nemcsak a megfázástól mehet tönkre.

aldiban, ha nem kell szélálló, akkor van angóra térdmelegítõ 1500-ért. picit szúr, de nagyon nagyon jó meleg.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Sziasztok!
Bicajjal járok suliba és ebben a hidegben szükségem lenne valami térdmelegítõre. Hol tudok ilyet beszerezni? Milyen típust tudtok ajánlani? Amúgy tényleg annyira fontos? Azt hallottan hogy évek múlva eléggé megihatom a levét ha most nem használok ilyet nagy hidegben.
Elõre is köszi.

Bringaboltokban (pl. Berguson, Bringaland, Bringavarázs), Decathlonban, túraboltokban, motoros boltokban kaphatsz. A lényeg, hogy téli verzió és szélálló anyagból legyen.

Aldiban érdemes körbenézned. Téli, szélálló bringásnacik vannak olcsón (itt dícsérték páran õket). Alig több, mint a bringaboltban kapható térdmelegítõ ára.

Az izületed pedig nemcsak a megfázástól mehet tönkre.

cashpoint

cashpoint

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok!
Bicajjal járok suliba és ebben a hidegben szükségem lenne valami térdmelegítõre. Hol tudok ilyet beszerezni? Milyen típust tudtok ajánlani? Amúgy tényleg annyira fontos? Azt hallottan hogy évek múlva eléggé megihatom a levét ha most nem használok ilyet nagy hidegben.
Elõre is köszi.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 posts

próbáltam, de a két betét egymáson nem kényelmes.
most vettem ilyen aldis aláöltözetet, elég magas deréknál és térd alá ér, meglátjuk mit hoz, holnap hazafelé kiderül :)

melyik aláöltözõt vetted?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Betétesben fázik? Vegyél fel 2 betétes nadrágot.

próbáltam, de a két betét egymáson nem kényelmes.
most vettem ilyen aldis aláöltözetet, elég magas deréknál és térd alá ér, meglátjuk mit hoz, holnap hazafelé kiderül :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Tavasszal lehet én is beruházok rá. Nyáron a nagy melegben is elviselhetõ?? Vagy oda vegyem meg a rövid változatot??

októberben vettem, így nyáron még nem próbáltam, de szerintem elviselhetõ, szellõzõ anyag.

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

nekem a humvee van

Tavasszal lehet én is beruházok rá. Nyáron a nagy melegben is elviselhetõ?? Vagy oda vegyem meg a rövid változatot??

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Egyáltalán nem téli cucc. Mindenképpen kell alá valami thermo-s dolog. De még élesben nem próbáltam.
Vízlepergetõs légáteresztõs anyagokból van. S van a két combján kb 20cm-es cipzár, (mögötte hálós anyag) amit kinyitva jobban szellõzik.

nekem a humvee van, majdnem ugyanez, csak háromnegyedes. kurva jó gatya, nagyon profi cucc. de valóban kell alá thermo!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

tél van, és fázok :)
igazából az ülepem fázik.
nincs erre valakinek jó ötlete?
a nadrág egy 2007 körüli Specialized téli kantáros-betétes, de nem windtexes.
efölé van egy softshell Shimano Accu3D-M nacim, mert a cicanacis feeling nem jön be. de ez a kettõ együtt nem elég -5 fokban városban.
vegyek fel egy betét nélküli kerékpáros nadrágot?

Betétesben fázik? Vegyél fel 2 betétes nadrágot.

A sebesség mindent megold.

dhcodoki

dhcodoki

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

mennyire meleg egy ilyen? kell ez ala vmi? hogy szellozik? bar inkabb telicipore kellene gyurnom :)

Egyáltalán nem téli cucc. Mindenképpen kell alá valami thermo-s dolog. De még élesben nem próbáltam.
Vízlepergetõs légáteresztõs anyagokból van. S van a két combján kb 20cm-es cipzár, (mögötte hálós anyag) amit kinyitva jobban szellõzik.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
en egy szimpla bolyhos beleses cicanacit hasznalok (dekas, futocucc) + dekas rovidgatya. a seggem meg sose fazott :) erre huzok terdmelegitot ha kell.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
tél van, és fázok :)
igazából az ülepem fázik.
nincs erre valakinek jó ötlete?
a nadrág egy 2007 körüli Specialized téli kantáros-betétes, de nem windtexes.
efölé van egy softshell Shimano Accu3D-M nacim, mert a cicanacis feeling nem jön be. de ez a kettõ együtt nem elég -5 fokban városban.
vegyek fel egy betét nélküli kerékpáros nadrágot?