Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2012. szeptember 26. - 06:21
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2012. szeptember 26. - 01:33
Valahol igazad van DE! a sok év alatt végignéztem, hogy haverok "szakbolti" ruhái (Bicycle Line, Specialized,..) mennyire nem tartósak tudnak lenni sokszoros áron. Téli nadrágom sok éve csak Aldis, tökéletesen melegek - bohóc áron - és még tartósak is. A téli kabátom is ezer éves Aldi-s, csak egy mezt hordok alatta bármilyen hidegben is és egy varrása nem engedett még el - bár ennek tényleg vannak kisebb szabási problémái, a háta lehetne kicsit hosszabb.Egyébként sok dicséretet olvasok itt az Aldis meg Lidles cuccokról és nekem az a tapsztalatom, hogy jók jók, de hosszabb távon nem szívesen hordom õket. Vagy a szabás béna, vagy a betét kényelmetlen, vagy a cipzár romlik el, vagy soha nem is volt jó, úgyhogy én inkább a szakboltok akciós polcáról válogatok, ha kell valami.
Nekem is vannak Aldis, Lidl-es ruháim és van Gore Bike Wear, Adidas, Northwave, Sportful, stb... neves márkás ruhám de nem mindig érzem azt a hatalmas árkülönbséget.
Azt azért tegyük hozzá, mindenkinek más a "jó". Haverom pl. nem igényli a betétet a gatyába, sima futó nadrágban is elteker. Nekem van neves, drága betétes gatyám de nem érzem jobbnak az Aldisnál.
Írta 2012. szeptember 25. - 13:49
Nagyon vékony a csuklóm, ilyen gondom nem szokott lenni, meg általában kívül hordom a kesztyût, mert hosszú az ujja.
Neked is ilyen van?
nekem mindig gondot okozott, hogy a kesztyû vastag szárát nem tudtam rendesen a kabát alá tenni (nekem is vékony a csuklóm), illetve felé sem és mindig bejött ott a hideg
a cipzárassal ez nem fordul elõ
Írta 2012. szeptember 25. - 13:38
Egyébként sok dicséretet olvasok itt az Aldis meg Lidles cuccokról és nekem az a tapsztalatom, hogy jók jók, de hosszabb távon nem szívesen hordom õket. Vagy a szabás béna, vagy a betét kényelmetlen, vagy a cipzár romlik el, vagy soha nem is volt jó, úgyhogy én inkább a szakboltok akciós polcáról válogatok, ha kell valami.
CX gumi eladó! http://apro.bikemag....es-l191180.html
Írta 2012. szeptember 25. - 13:00
Nagyon vékony a csuklóm, ilyen gondom nem szokott lenni, meg általában kívül hordom a kesztyût, mert hosszú az ujja.a 7-e smelegebb az tuti
az ujján a cipzárt majd akkor fogod értékelni, ha télen a meleg kesztyûre is simán rá lehet venni a kabátot
Neked is ilyen van?Két év garancia van rá, annyi idõ alatt csak kiderül mit bír, meg mit nem
A sebesség mindent megold.
Írta 2012. szeptember 25. - 12:47
Írta 2012. szeptember 25. - 12:40
Nem.
Nem mindig fedi a valóságot a netes készlet.
Egy dologtól tartok ennél a kabátnál, hogy a cipzár nem fogja bírni, mert kicsit akad a felsõ tépõzárnál. Mondjuk a decathlonban szó nélkül cserélnek mindent. Még gondolkozom az 5-ösön is, mert az kényelmesebbnek érzem, a 7-esen zavar a karszalag, meg az ujján cipzár.
a 7-e smelegebb az tuti
az ujján a cipzárt majd akkor fogod értékelni, ha télen a meleg kesztyûre is simán rá lehet venni a kabátot
Írta 2012. szeptember 25. - 12:36
Fel is vásároltad az egész készletet a dekás 7es dzsekibõl? Nem aprózod!
Nem.
Nem mindig fedi a valóságot a netes készlet.
Egy dologtól tartok ennél a kabátnál, hogy a cipzár nem fogja bírni, mert kicsit akad a felsõ tépõzárnál. Mondjuk a decathlonban szó nélkül cserélnek mindent. Még gondolkozom az 5-ösön is, mert az kényelmesebbnek érzem, a 7-esen zavar a karszalag, meg az ujján cipzár.
Írta 2012. szeptember 25. - 12:29
Biztos, mivel az aldisnak nem szélálló a háta és országútin éri a hátamat a menetszél.
Az aldisban 0 fok alatt már millió réteget kell felvennem.
a decásban 0 foknál, kantáros nadrág mellett csak egy mez kell és kész
Írta 2012. szeptember 25. - 12:29
Ilyen Decathlon - B'TWIN - Membrán dzseki 5, fekete B'TWIN - rendszeres kerékpártúrákhoz, hqvös idQben.
vagy ilyen Decathlon - ruházat felsQruházat - köpeny zakó - kabát B'TWIN - Dzseki 7 membránnal, fk/zöld B'TWIN - hideg idQben való intenzív*kerékpározáshoz.
kabátot használ valaki?
Írta 2012. szeptember 25. - 12:11
megeri az arkulonbozetet az aldishoz kepest?
Biztos, mivel az aldisnak nem szélálló a háta és országútin éri a hátamat a menetszél.
Az aldisban 0 fok alatt már millió réteget kell felvennem.
Írta 2012. szeptember 25. - 11:37
no kivancsi leszek az aldisra - en szinten hatezerert vettem a dekaban softshellt, de az nem bringas, ellenben frankon mukodik. remenyeim szerint jo lesz az atmeneti idoszakra, a dekas egyertelmuen teli cucc, 5 fok alatt idealis egy mezben is.
pontosan, az aldis átmenetinek kiváló
Írta 2012. szeptember 25. - 11:18
Írta 2012. szeptember 25. - 10:53
megeri az arkulonbozetet az aldishoz kepest?
azt kell mondjam, hogy igen (fõleg ha akcióban veszed)
az aldis is jó, és jó az ár-érték aránya, de a decás kabát minden szempontból jobb
Írta 2012. szeptember 25. - 10:33
Írta 2012. szeptember 25. - 09:04
Ilyen Decathlon - B'TWIN - Membrán dzseki 5, fekete B'TWIN - rendszeres kerékpártúrákhoz, hqvös idQben.
vagy ilyen Decathlon - ruházat felsQruházat - köpeny zakó - kabát B'TWIN - Dzseki 7 membránnal, fk/zöld B'TWIN - hideg idQben való intenzív*kerékpározáshoz.
kabátot használ valaki?
nekem a második van
ha tudsz vegyél egyet, mert minõségi cucc, jó a szabása, erõs az anyaga, meleg, jól testre szabható (csukló, nyak), tele van fényvisszaverõvel, a cipzárja is szélálló, és melegebb idõben is jól szellõztethetõ (kinyitható a hónalja cipzárral) és van rá 2 év gari
Írta 2012. szeptember 25. - 01:03
vagy ilyen Decathlon - ruházat felsQruházat - köpeny zakó - kabát B'TWIN - Dzseki 7 membránnal, fk/zöld B'TWIN - hideg idQben való intenzív kerékpározáshoz.
kabátot használ valaki?
Írta 2012. szeptember 24. - 06:36
Írta 2012. szeptember 23. - 23:56
(nem mérvadó, de egy havernak is Sh. MW81 van és fázik benne a lába. De lehet, hogy õ nagyon fázós és másban is fázna)
Nekem a Shimano SPD-s bakancs van, szerintem az is tök jó télen. Talán nem olyan kemény a talpa, mint a többi cipõnek. A többinek olyan kemény mûanyag talpa van, mint a nyári cipõknek, a Shimano bakancsnak Vibram talpa van. Mondjuk, télen nem is megyünk olyan nagy túrákat, mint nyáron. De a számozása furcsa, még 1el nagyobb számú kellett, mint a nyári Shimano cipõm. Talán a vastag bõr miatt ?
Elõtte télen sima pedállal nyomtam egy bakancsban, az is tette a dolgát, tehát száraz és meleg volt a lábam.
Írta 2012. szeptember 23. - 19:38
én úgy értelmeztem arn hozzászólását, hogy a Northwave Celsiussal a Shimano MW81 van egy szinten és nem az MT91A celsius hibátlan, olvas vissza.
amúgy én is inkább Celsiust vennék (vagy Specit)
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu