Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás
Sziasztok szép napot. Lenne egy olyan kérdésem ,hogy membrános kabátot ki milyen módszerrel tisztítja ?

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Ti egyáltalán nem izzadtok bringázás közben ?

dehogynem :)

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás

ÁÁáááááááá, ugyan....alig.... csak kb. mintha leöntöttek volna. Fõleg a fejemen tudok nagyon durván izzadni.
De az izzadás elég egyéni, alkati dolog. Haverom alig izzad.
Marci

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás
Én akkor szoktam, mikor megállok, mert akkor elfogy a menetszél. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Köszönöm a válaszokat!

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok

Van alternatíva olyan kerékpáros nadrágra, ami elegáns (mint mondjuk egy hagyományos farmer), egész nap lehetek benne egy irodában?
Városi kerékpározást, gyakorlatilag munkába járást kellene bírnia. Napi 2x5 km a minimum táv.

hagyományos farmer feltûrt szárakkal

vagy hagyományos rövidnadrág

tavasztól õszig én simán így nyomom, télen vagy retyvás idõben meg átöltözöm, tartok bent váltó cuccot

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.676 hozzászólás
Nincs.
Bemész bringás cuccban és a budiban vagy az öltözõben 2 perc alatt átöltözöl az irodai cuccba. Annál nincs jobb megoldás.
Marci

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Sziasztok

Van alternatíva olyan kerékpáros nadrágra, ami elegáns (mint mondjuk egy hagyományos farmer), egész nap lehetek benne egy irodában?
Városi kerékpározást, gyakorlatilag munkába járást kellene bírnia. Napi 2x5 km a minimum táv.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
köszi, lehet akkor elbumszlizok óbudára holnap

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

vettem egy adidas nyári bringás kesztyût márciusban

most májust írunk és átlyukadt mindkét tenyere, egyszerûen szétmálott az anyag, ami érdekes, mert még az évekig gyalázott kesztyûimmel sem fordult elõ ilyen sosem, amúgy egy sima ritchey neoprén markolatot használok

szerintetek van értelme visszavinni a boltba? bergussonban milyen a hozzáállás az ilyen dolgokhoz?

Bergusonban rendesek a srácok, egy kérdést megér. Nem tudom, hány hónap gari van rá...

Sajnos én is jártam így Adidas hosszú ujjas, vékony, átmeneti kesztûvel (szintén Ritchey neoprén markolattal). Alig használtam, de ugyanígy szétmálott és kilyukadt. Csalódás volt, pedig más Adidas cuccom elég jól bírja évek óta.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
vettem egy adidas nyári bringás kesztyût márciusban

most májust írunk és átlyukadt mindkét tenyere, egyszerûen szétmálott az anyag, ami érdekes, mert még az évekig gyalázott kesztyûimmel sem fordult elõ ilyen sosem, amúgy egy sima ritchey neoprén markolatot használok

szerintetek van értelme visszavinni a boltba? bergussonban milyen a hozzáállás az ilyen dolgokhoz?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Szerintem is. Kicsit bonyolultabb benne a pisi, de minden más szempontból jobb.

Miért bonyolultabb? : S (Igaz, szerintem eltér a technika.. de hát nem vagyok egy Tom Platz, megtehetem).

Most néztem a szerelésem.. ExteOndo mez, újonnan vettem (címke még benne volt.) régebbi Astanás, még a Liberty Seguros-Würth feliratos. kõkemény 800Ft egy helyi turiban. : -| Nadrág kantáros kentauros Giordana meg 1.200.

Lehet ki kéne költözni sátorral a turi elé, aztán reggelente rohamozni, ruhákat meg vaterára-apróba földobni.

Annyi szent: el nem tudnám képzelni néhány háborús övezeten való áthaladást betétes nadrág nélkül...

(ex)Cat

(ex)Cat

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 hozzászólás
Szerintem is. Kicsit bonyolultabb benne a pisi, de minden más szempontból jobb.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.064 hozzászólás
Kantáros.... SZERINTEM

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Cica naciból kantáros vagy kantár nélküli a jobb?

bbandit

bbandit

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Köszönöm a segítséget!

Marchello13

Marchello13

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Bocsi, véletlen nagyon nem jó témához írtam.

Marchello13

Marchello13

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

Szétszedtem egy taposópedált, viszont csak utána láttam, hogy az ellenanya, és a kónusz között nem volt "körmös" alátét. A tengelyen sem volt hosszanti furat. (amit több pedálnál láttam, hogy ebben bele tud csúszni az alátét kiálló része). Így képtelen voltam megfelelõ erõsséggel egymásnak szorítani a kónuszt és ellenanyát. Tekerés közben emiatt persze a bal oldali megszorult, a jobb oldali meg kilazult...
Van erre valami megoldás?

Köszönöm!

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

Üdv!
Kis segítséget kérnék, szombaton feljutók a fõvárosba, Camponába viszem a gyerekeket kellene pár cuccot vennem. Ajánlanátok pár üzletet a környéken ami nincs onnan messze, ahova érdemes benézni (nem drága) sisak és ruházat érdekelne.
Üdv:bbandit

vagy átgurulsz Budaörsre(onnan 5km), decathlon és intersport