Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Norby86

Norby86

fórumtag

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Mivel mind a kettő hamisítvány, jó eséllyel elég gagyi anyagból ne várd már el két teljesen külön műhelytől hogy egyeztessenek. Az olcsóságnak ára van, az egyik ez.

A kommenteket olvasva nincs nagy panasz a ruhákra attól függetlenül hogy hamisítvány, gondolom sokan rendelnek, lehet még innen a fórumról is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Mivel mind a kettő hamisítvány, jó eséllyel elég gagyi anyagból ne várd már el két teljesen külön műhelytől hogy egyeztessenek. Az olcsóságnak ára van, az egyik ez.

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Norby86

Norby86

fórumtag

• fórumtag
  • 59 hozzászólás

Én is épp külföldről szeretnék kerékpáros ruházatot rendelni és ki is néztem két típust is amit megrendelnék erről az Aliexpresszről, de nagyon furcsán vannak számozva a méretek. Csak egy példát hozok, ezen a linken a méretezéseknél a méret táblázatban alul Chest 98 (elvileg cm) az S méretezés, ami nekem eléggé durván széles, de a többi méret kb stimmel: http://www.aliexpres...2241134711.html

,míg egy másik linken, itt meg a Chest ugyan ennél a típusnál 92 (elvileg cm). http://www.aliexpres...2238106889.html

Mind a kettő short azaz rövid mezt takar, szóval nem értem én ezt. Másik kérdés, hogy a kantár anyaga egy fekete mez alatt ha fehér, az nem látszik nagyon át a fekete fölső mezen? Ha valaki bármelyikkel kapcsolatban tud tanácsot adni, ne tartsa magában. :) Köszönöm.

Norby86 módosította - 2015. február 17. - 22:19

donciccio

donciccio

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.354 hozzászólás

hát megtörtént. elvesztettem az internetes rendeléses szüzességem. eddig csak másokkal rendeltettem meg mindent. viszont ruhát még sosem hozattam. egy kicsit pironkodok is miatta. :) rendelésem tárgya pedig ez: http://www.bringasme...rekparos-szett/ szállítással együtt 17000 Ft. igen. tudom. drága az alihoz képest: http://www.aliexpres...2277491878.html kb fél áron bejönne hozzánk is. de azért választottam ezt a megoldást,mert ki tudom cseréltetni,ha nem jó a méret. ha minden fasza lesz,akkor a többi ruhámat már kínából hozatom. ráadásul utánvétellel fizethetek,ami most nekem előnyös. a rendelés előtt fölhívtam az ügyfélszolgálatukat,és megkaptam minden infót,amit szerettem volna. ráadásul gls hozza,így kevésbé esélyes,h a királyi posta bekavarjon nekem. szóval ennyi. elvileg szerdán már nálam lesz a cucc. remélem van olyan szinten,mint a decának a közép,vagy felső kategóriája. itt pl a zselés betétes gatyájára gondolok. olyanom van,és nagyon meg vagyok elégedve vele. ha lesz ilyen szint,akkor minden baba lesz. :)

• Norby86 kedveli ezt

Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A

xclajos

xclajos

vendég

• fórumtag
  • 158 hozzászólás

Ha meglátod a neten egy már régen nem gyártott de általad nagyon szeretett cipőt nagyon jó áron - de 1 számmal nagyobb méretben, mit teszel ?

Téli cipő, szóval esetleg egy kicsit vastagabb, meleg betéttel nem lehetne az még jó ?

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

Talán érdemes megpróbálni pont vékonyabb/kevesebb zoknival, azt tapasztaltam hogy a plusz sízokni pont elfojtotta a vérkeringést és emiatt jobban kihültek az ujjaim mint egy vékony nyári zoknival. Persze neoprénes kamásli alatt, mert ha átfúj a szél akkor nincs előnye.

Tekergek módosította - 2015. január 02. - 18:21

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

nálam a szűk keresztmetszetet tegnap egyértelműen a lábujjaim jelentették :)

igaz, lusta voltam visszamenni egy második zokniért, és sima, extra bélés nélküli bakancsban voltam (utcai). a hőmérő szerint qrva hidegben tekertem (-9),  a valóságban viszont a napsütötte helyeken szerintem csak pár fok mínusz lehetett.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

mgy, amiben a mai túrán voltam, a következők: lábamon sízokni, fölötte egy rövid futózoknival, cipő az 5. télen nyúzott Shimano SH-MW80. Bringás nadrág egy kantáros téli Kelly's, elől szélvédett, a térd részre húztam 1-1 ócska régi Kelly's térdmelegítőt. Aláöltözet: noname sí aláöltözet, közepesen vastag. Fölötte nyári bringás póló, erre Endura téli softshell kabát. Kesztyű az téli kesztyű, Roeckl. nyakamra tettem egy futóknak való fejpántot, hogy védje a manduláimat és volt nálam egy téli maszk is, amit a nyakamra tettem, de végül nem kellett feltennem az arcomra. Szemüveg valami olcsóbb, de márkás bringás szemüveg, Rudy Project. Vaude téli sapka a sisak alá, bicajos sisak, sisakon esővédő huzat. Ennyi. :)

Tekergek

Tekergek

🚲

• fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

És hogy legalább félig ontopik is legyek. Egyet jól látok előre, simán síelős bukót veszek nem bringásat. Egyrészt az teljesen zárt, másrészt számítok a jelentős buktákra...  :D

Semmi bajom nem lett, de tegnap buktáztam keresztszél miatt, pontosabban azért mert alacsony sebességnél mindkét kézzel az arckendőt igazgattam :)

Simán lehet minuszokban is tekerni, csak meg kell találni az egyensúlyt a lassú áthülés (túl kevés/silány ruha) és a hirtelen lehülés (izzadás) között :) Nekem a softshell mez/kantáros nadrág + jól lélegző membrános esőnadrág/köpeny kombináció működik. Végtagokon "selyem" alsókesztyű + membrános téli kesztyű, neoprénes kamásli, fejre beanie + arckendő, balaklavához még túl meleg van :)

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Tegnap sétáltunk a gyerekkel az erdőben - felénk szerencsére esett jól látható mennyiség -, meglepően sok bringást láttam. Első körben két montis jöt, pontosabban egy monti, meg egy fatbike. Amin jobban meglepődtem, nem sokkal utánuk két cx-es. Na, azzal hóban... :-O

Megyek du. felszerelem az edzőbringára a szöges gumikat.

És hogy legalább félig ontopik is legyek. Egyet jól látok előre, simán síelős bukót veszek nem bringásat. Egyrészt az teljesen zárt, másrészt számítok a jelentős buktákra... :D  

• donciccio kedveli ezt

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.070 hozzászólás

én meg egy órája értem haza. utána uzsgyi be a kádba, forróvizes olvasztás. :)

ezek régi képek, most csak 1-2 centi hó van, de ilyet kihagyni?!

DSCN0013_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

DSCN0030_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2513166164_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

900613755_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vejne, nálad a "kulcspontokat" "kulcscsontoknak" olvastam elsőre.... :)

Kisherceg módosította - 2014. december 29. - 16:05

• Vejne kedveli ezt

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

Na, mert azok meg normálisak, mi? :D

Én inkább kussolok :D Futás és edzőterem meg gyorstalpalás van már november óta kb., kerékpár meg jelenleg darabokban. :)

Hiába no, mindig fázok, és a lehetséges komplikációk (meghűlés, ízület igénybevétele) nem ér meg nekem annyit. Így is 4 kilót fogytam már megen' a visszaszedett kis tömegből, szóval megint kettőt léptem hátra a három előre után. :D >Karácsony ilyen téren sunyi volt, előtte legalább be voltam töltve szénhidráttal, az ünnep alatt meg kb. kiürült az izomglikogén. pech..<

Egyébként még mindig a "kulcspontok" melegen tartásában hiszek, nálam ez a homlok-tarkó-derék és legdisztálisabb végtagok. Ha ezek melegen vannak, onnantól kezdve rendben van minden.

Ami kellemetlen lehet a nagyon rövidlátóknak, (pl. mínusz hat dioptria), hogy a szemüveg ha összeszedi a havat-vizet, nem kis mértékben zavarja a látást, s út mellett sansztalan a tisztogatás is. :)

mgy

mgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Na, mert azok meg normálisak, mi? :D

Minden tiszteletem az ilyen "őrülteké". :) Én már vagy 2 hónapja csak görgőzök, 10 fok alatt nem megyek ki. 

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Kizárt dolog . Főleg most ,hogy havazik itt a Bakonyban . Kell mennem fotózni  ilyenkor szép a táj :)))

Minden tiszteletem az ilyen "őrülteké". :) Én már vagy 2 hónapja csak görgőzök, 10 fok alatt nem megyek ki. 

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Vegyél mákolajat kezd el szépen iszogatni bringázás előtt pedig kend be a combod és a térded melegitő krémmel. Arra nagyon  vigyáz hogy a talpad és a lábfejed a lehető legkisebb mértékben hűljön le mert onnét indul az átfázás javaslom a melegitő talpbetétek használatát.  ( a decában is van, van többször használatos is az lényegesen gazdaságossabb ha ennyire fázós vagy)

Simán megöregedtél :)

Köszönöm a segítséget . Tutti az öregedés áll a háttérben :( Dehát ilyen az élet 

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Hideg van, maradj otthon. :)

Kizárt dolog . Főleg most ,hogy havazik itt a Bakonyban . Kell mennem fotózni  ilyenkor szép a táj :)))

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Valamiért mégis fázott a combom térdem.

Lehet erre valami megoldást kitalálni ?

Hideg van, maradj otthon. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Vegyél mákolajat kezd el szépen iszogatni bringázás előtt pedig kend be a combod és a térded melegitő krémmel. Arra nagyon  vigyáz hogy a talpad és a lábfejed a lehető legkisebb mértékben hűljön le mert onnét indul az átfázás javaslom a melegitő talpbetétek használatát.  ( a decában is van, van többször használatos is az lényegesen gazdaságossabb ha ennyire fázós vagy)

Simán megöregedtél :)

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 hozzászólás

Hát nem tudom én abban a nadrágban ami neked van -7-ig simán eltekerek aláöltöző gatya nélkül. + a combom még sosem fázott.

Sajnos fázós lettem . 12 éve minden telet  kint töltöttem a gépek javításával. Gondolom megelégelte a szervezet :(

Sleek módosította - 2014. december 27. - 23:43

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Hát nem tudom én abban a nadrágban ami neked van -7-ig simán eltekerek aláöltöző gatya nélkül. + a combom még sosem fázott.