Vaterán szerinted honnan van az a sok ruha?
Jó, aláírom, lehet turiból, csak én még nem találkoztam kerékpáros ruhákkal turikban. Lehet hogy mire megyek már megvan a gazdája.
azt tegnap megírtam,h megjött a mez,de a felső része nem volt jó rám. visszaküldtem cserére. majd jön néhány nap múlva. néhány szó a minőségéről,illetve inkább az anyagáról: a nadrág betétje vlmi géles verzió,de érdekes,mert a hátsó,kiszélesedő része jóval vastagabb,mint a megszokott. kipróbálni még nem tudtam,így nem tudok nyilatkozni arról,h jó lesz e. anyagok: akinek van,vagy használt a 90-évekből való mezt,az tudja milyen. ilyen lycrás cucc. nem az a lukacsos,mint ami a 90-es évek végén megjelent a piacon. amúgy ez sem rossz. a szabás aránylag jó. láttam ennél sokkal rosszabbat is. összességében középkategória alsó felébe helyezném el egy képzeletbeli vonalon. mondjuk 100 pontból,45 körül kapna tőlem. kicsit gyenge pontnak látom a géles betétet. remélem nem nagyon mozdul el benne a töltő anyag. ez majd idővel kiderül. ami viszont nagyon tetszett,az a végig cipzáras felső. már jó rég nem volt ilyen rövid ujjú mezem. amikor volt,nagyon szerettem. hát így röviden ennyi. a puding próbája majd jó időben.
Most már egyre kíváncsibb vagyok hogy végül amit Ali-ról rendeltem szettet, mennyire lesz kényelmes. De elvileg még majdnem egy bő hónap mire megjön sajnos. Kerékpáros rövid ujjú kesztyűkből mit tudtok ajánlani ami kibír azért pár esést is, jól szellőzik, géles, és tartós az anyaga és nem zsibbad benne a kéz hosszabb távon? Néztem több félét mint pl. BBB, Botranger, Kelly's, Pearl Izumi, Giro. Az utóbbi kettő kicsit magasabb árkategóriát képvisel, de hosszútávra szeretnék kesztyűt venni, nem egy évre, max 7-8 ezer forintot szánok rá.
Edited by Norby86, 2015. February 21. - 15:58.