Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Pontosan. De én nem az alsógatyáról hallottam, hanem a párnázott bringásgatyáról.

a szûk alsógatya asszem elszorítja. dehogy túlhevülnének a golyók :) ? nem hinném... ennyi erõvel a szaunában is simán terméketlen lehetnél, bár nem vagyok urológus, de nem hiszem, hogy ez így lenne. mindenesetre nagyon teszett az a "megsülnek a bojlik" kifejezés :D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Pontosan. De én nem az alsógatyáról hallottam, hanem a párnázott bringásgatyáról.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Mármint, túlmelegszenek a heréid? Lehet benne vmi:) A túl szûk alsónadrág káros hatásairól hallottam pletykákat.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Szeretnék bringás (rövid)nadrágot vásárolni, de van egy dolog, ami miatt nem mentem még el a boltba. Szóval azt "hallottam", hogy a nadrágban megsülnek a "bojlik" egy idõ után. Mennyire igaz ez? :zavarbanvanszmájli:
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
A Campa hazai forgalmazója a Mali. Ott próbálkozhatsz (1-4205032), vagy a Bringavilágban.

Keiko

Keiko

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
Sziasztok! Nem tudja vki, hogy hol tudnék venni campagnolo ujjatlan nõi mezt? Olyan érdekelne, ahol van nagyobb választék esetleg... Vagy magyarországi forgalmazó? Thx

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Illetve vannak olyan mosógépek, amelyekkel lehet... Egyébként meg ajánlott kézzel.
Nyugodtan lehet azt 40 fokon is. (Gondolj bele. Láttál már valakirõl mezt leolvadni tekerés közben? :) Az ember normál esetben 36 fok környékén fût.)
Valójában a lényeg hogy a mûanyagokban vannak kristályos és amorf fázisok. Amikor meleg az anyag (értem itt azt hogy szobahõmérséklet környéke és felfele) , ezek aránya megváltozik, amivel az anyag rugalmassága és a többi is változik. (Olyasmi mintha kis rugókból és merev részekbõl álló lenne az anyag.) De ez nem olyan gyors folyamat. A szövés meg ugye nem változik. Szóval ha nem olvasztod meg, akkor is hamarabb fog az anyag elhasználódni,kiszakadni a használat során minthogy tönkre menne.

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Nos nekem elastic-nál mondták vala: mosógépben mosható az összes termékük, de csak folyékony mosószerrel, s ami fontos:
1. Nem centrifugálva
2. Hidegvizzel (30fok) ez logikus a müanyagok legtöbje hõre lágyul, s utána deformálodik is a centrifugálás közben :-)

Mielött megköveznek hogy elastic egy ..........
az alapanyag ill. a technológia u.a.

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
"csúnya bugris-tigris" miket nem mond... :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
akkor én nem pöszmötölök, igazából csak az edzõmezem lett már elég koszos és büdös! így az eheti 2*3 + 1*1,5 óra bringa után (éljen a suli vége;)), az meg nem egy nagyon márkás darab, igen, blacky, még anno az xfuctorban lehetett venni 5000 ftért 2 darabot és ajándékba járt mellé egy harmadik (a másik két mez apué meg öcsémé), hát ez a hülyének is megérte...a nadrág az egy feszülõs kerékpárosnadrág, nemtom h tigris ezt nevezi e buzinak...tehát ami olyan feszülös-betétes-tudjátokmilyen...tehát ilyesmi: http://www.hellynewp...ges/48924_s.jpg

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Hmmm... bírni éppen bírja, de éppen azokat a jó tulajdonságait veszti el, ami miatt sokezer forintot kicsengetsz érte... vki épp itt írta, hogy eltömi a por alakú mosószer (még feloldódás közben is) a lélegzõ anyag pórusait, ill. az anyag finomszerkezetét tönkreteszi. Úgyhogy épp nadrág és mez marad, de romlani fog a nedvesség-elvezetõ képessége és a hõszigetelése egyaránt. Végülis az összes ilyen anyag valahol mûanyag, mégpedig poliészter, csak a finomszerkezete más és más, ez adja egyrészt a kellemes viselet-érzést, másrészt a kedvezõ tulajdonságait.

Ugyan már! Találós kérdés: mekkora a pórusméret egy CoolMax ruha anyagában és mekkora a mosószer szemcsemérete? (akár a nem oldódó adalékok szemcsemérete is) Ez így nem igaz, csak gondolj bele.
Annak teljesen más az oka, hogy folyékony mosószerrel jobb mosni. Bár szerintem simán öblítõ és 40 fok elég. A szagokat elviszi, tiszta lesz és ennél több nem kell.

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Ezek a csukák milyenek? még nem láttam õket sehol......az áruk jónak tûnik..http://ebike.hu/termekek/cipo/3307
http://ebike.hu/termekek/cipo/3312

Tekerni ugyan még nem tekertem benne, de mivel nagy a csend, annyit tudok mondani, hogy boltban volt a lábamon, megforgattam, megfogdostam és nagyon tetszett. Európai számozású, azaz akkora kell, amekkora általában utcai cipõbõl is. A tépõzáras is nagyon baba, tök merev a talpa, azaz az országúti cipõ hajtáshatékonyságát adja, miközben jó könnyû, és járni is lehet benne, mert elég mûanyag bütyök van a talpában. Majdnem vettem is egyet, pedig nincs is szükségem cipõre... A csatos még jobb persze, mert ugyanaz a súly és minõség, csak sokkal jobban rögzül a lábadon. Szóval amennyit akkor láttam belõle, best buy. De mégegyszer mondom, nem tekertem benne.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Hmmm... bírni éppen bírja, de éppen azokat a jó tulajdonságait veszti el, ami miatt sokezer forintot kicsengetsz érte... vki épp itt írta, hogy eltömi a por alakú mosószer (még feloldódás közben is) a lélegzõ anyag pórusait, ill. az anyag finomszerkezetét tönkreteszi. Úgyhogy épp nadrág és mez marad, de romlani fog a nedvesség-elvezetõ képessége és a hõszigetelése egyaránt. Végülis az összes ilyen anyag valahol mûanyag, mégpedig poliészter, csak a finomszerkezete más és más, ez adja egyrészt a kellemes viselet-érzést, másrészt a kedvezõ tulajdonságait.
Szóval menj be egy outdoor-boltba és kérdezd meg, ha nekem nem hiszel, ott is azt mondják, hogy NEM SZABAD szilárd mosószerrel nekiesni. Mondjuk egy blacky kategóriájú mezzel én sem pöszmötölnék, de egy tényleg minõségi cuccal nem éri meg így idõt spórolni. Folyékony mosószer és kézi mosás, különösen drága cucc (mondjuk egy 40ezres téli lélegzõ dzseki esetében) pedig csak a speciális tisztító folyadék, spray.

sima mezrõl, meg gatyáról volt szó...bár buzigatyát mostanában már nem nagyon hordok.....de annyi különbséget éreztem mosás után hogy nincs izzadtságszaga
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rollingwheels

rollingwheels

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

nálam, mosógép, persil vagy ariel ami épp van otthon.....évekig bírja

Szóval menj be egy outdoor-boltba és kérdezd meg, ha nekem nem hiszel, ott is azt mondják, hogy NEM SZABAD szilárd mosószerrel nekiesni. Mondjuk egy blacky kategóriájú mezzel én sem pöszmötölnék, de egy tényleg minõségi cuccal nem éri meg így idõt spórolni. Folyékony mosószer és kézi mosás, különösen drága cucc (mondjuk egy 40ezres téli lélegzõ dzseki esetében) pedig csak a speciális tisztító folyadék, spray.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tigris, köszi a gyors választ:)...hmm akkor nincs semmi spec mosási mód? ennek örülök...hát akkor most megyek és mosógép, persil...:D

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
magellanboy: ha csukát szeretnél és northwave-t akciósan, akkor dobj egy privit!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Ezek a csukák engem is érdekelnének...

Más: betétes, kantáros cicanaci és bringás mez (igen, coolmaxos) mosása-> mivel és hogyan?

nálam, mosógép, persil vagy ariel ami épp van otthon.....évekig bírja
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Ezek a csukák engem is érdekelnének...

Más: betétes, kantáros cicanaci és bringás mez (igen, coolmaxos) mosása-> mivel és hogyan?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Ezek a csukák milyenek? még nem láttam õket sehol......az áruk jónak tûnik..http://ebike.hu/termekek/cipo/3307
http://ebike.hu/termekek/cipo/3312

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

http://www.hunyadisport.hu/
Itt (még) nem úgy néz ki mint ami újra kinyitott... :P

Holnap elnéznék ide, vagy esetleg melyik boltot ajánlanátok jó szívvel, ahol nagy a választék bringás gatyákból? (cc style)

+Bringavilág (Vadász utca)