Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2006. June 26. - 09:01
Posted 2006. June 25. - 14:47
szeretnénk csapatmezt csináltatni, és ehez kérnék segítséget, hogy hol lehet (nem nagy számban értsd 4-6db) mezet készíttetni. vagyis csak emblémázni a saját feliratainkkal
bármilyen infót megköszönök
http://www.elastic.hu ha nem tévedek a BMFT mezek is itt készültek.
Posted 2006. June 25. - 14:36
Prowell bukóm van, és elhagytam ügyesen a shildet. Lehet ilyet venni külön valahol ?
Posted 2006. June 24. - 02:31
bármilyen infót megköszönök
Posted 2006. June 20. - 18:07
az én preferenciarendszeremben a két jószágkosár nem ugyanazon a közömbösségi görbén helyezkedik el, így számomra egyértelmûen a biciklisgatya - kemény ülés kombinációban valósul meg a haszonmaximalizálás
:bananadan sorstárs!!!!:bananadan
befejeztem, azaz on
Posted 2006. June 20. - 17:31
bocs mindenkitõl, belõlem is kijött... a lényege az, hogy én nem birok tekerni puha nyergen, és ha van alkalom, akkor biciklisgatya mindig van a rövidnaci alatt, ha épp olyan helyre kell menni, ahol a cicanaci társadalmilag nem elfogadott. Kemény nyereg, betétes gatya rulz.
Posted 2006. June 20. - 17:19
Kockázat - hasznosság elv az ami érvényesül. Nem kell mindennek bedõlni, csak azért mert áltudományos áldoktorok néha hülyeségeket beszélnek.
off
na kérem, van itt minden, közgáz, mûszaki, elte-biológus...
egyébként nem, mert a kockázat nem ismert, csak a hasznosság, és a biciklisgatya-kemény ülés jószágkosár ( preferenciáktól függõen persze ) helyettesítõje a kényelmes/zselés/etc. ülés-spermabarát biciklisgatya jószágkosárnak, ami nem tartalmaz kockázatot, hasznossága viszont ugyanannyi, a helyettesítés miatt a fogyasztó a 2.-at fogja választani . bár ez így elég sablonos
ez nagyon nem idevaló volt töröljétek nyugodtan, de úgy kijött belõlem, elvégre ma végeztem a vizsgaidõszakkal :bananadan
on
Posted 2006. June 20. - 16:45
Posted 2006. June 19. - 22:01
ez a topik nagyon felszabadult lett mostanság, van itt minden, rozsdás gatya, kakszis fenék, spermium, bráner, golyó, zacsi, minden....
a szabadonfutóban ( szaBike úgyis megmondta, hogy odavaló vagyok ) nyitunk egy "Alsó fertály" topicot
Posted 2006. June 19. - 21:08
Posted 2006. June 19. - 21:04
Csökkenti, csökkentheti! Mégis mi a fenéért ne csökkenthetné? Nyomja ki a pöcs sugarakat, és nem hiszem hogy gyógyító hatásúak lennének...Azért mert mindenkinek telefonja van, és nem hal bele mindenki nem azt jelenti, hogy nincs semmilyen hatása...
A cigizés is okozhat ezt-azt. Mégis sokan nyomják. Egyáltalán nem lettek a mobilok tesztelve hosszútávon, senki sem mondhat rá semmit. Csak pár éve terjedtek el.
Mégegyszer; nem azt mondom, hogy megdöglesz tõle, de nem biztos hogy jót tesz. Mint annyi minden más; E-számok, ózonlyuk, kipufogógázok, nehézfémek a kajádban. Ezek nem kitalációk, bizonyos mértékben feldolgozza a szervezet egy ideig. De nem tesznek jót!! A lényeg, hogy amit lehet csökkentsünk ezekbõl a hatásokból, kicsit próbáljuk odafigyelni az életünkre.
[Amin lehet, változtassunk, amin nem lehet, törõdjünk bele. Ahhoz kell a bölcsesség, hogy meg tudjuk különböztetni a kettõt. ( volt vmi ima errõl, csak kicsit szebb nyelvezettel:) )]
Én legalább biológiát tanulok, nem mintha jelentene vmit:)
Ja, igen ez tényleg nagyon off. Nem baj, színesítjük a topicot.
Posted 2006. June 19. - 20:57
Volt olyan felmérés is, amely azt igazolta, hogy ha a zsebedben, derekadon hordod a mobilt, szintén kevesebben fognak ficeregni a nadrágodban.
Na neeee!
Én vkitõl azt hallottam a mobil agyrákot okoz! Ezek már durva kacsák!!
A szoros alsógatya bizti a vérgeringés miatt káros. De ugye bicósgatyóból nem vesz senki szorosat. Attól mert felveszi a testformádat még nem kell, hogy szorítson.
Posted 2006. June 19. - 20:40
Volt olyan felmérés is, amely azt igazolta, hogy ha a zsebedben, derekadon hordod a mobilt, szintén kevesebben fognak ficeregni a nadrágodban.
na bammeg... akkor a biciklisnadrág nálam nem oszt, nem szoroz
Posted 2006. June 19. - 20:33
Szóval sok minden van ami csökkentheti a képességeinket, de ez nem azt jelenti, hogy ha bringás gyatyóba tekersz, akkor gyerekek kizárva.
Posted 2006. June 19. - 20:26
De ez csak az akutális harcosokat pusztítja, nem?
Szóval ha kölköt szeretnék kicsit szünetelteted a káros dolokat, hogy egészséges spermáid legyenek.
Vagy rosszul gondolom?
ELVILEG csak az aktuálisokat, ill. az akkor képzõdõeket. de mivel látom, Te mûszakis vagy, én meg közgázos, azaz nem vagyunk a téma szakértõi-> még mindig megvárnék egy hozzáértõt
az is igaz, hogy a nagy kerékpárosoknak is vannak gyerekei... szal kacsának tûnik ez a dolog, de azért mégis. elvégre komoly dologról van szó
vendég_fac€_*
Posted 2006. June 19. - 20:16
Szóval ha kölköt szeretnék kicsit szünetelteted a káros dolokat, hogy egészséges spermáid legyenek.
Vagy rosszul gondolom?
Posted 2006. June 19. - 19:22
Majdnem mindegyik profi outi kerékpárosnak van gyereke! Ti meg bizti nem tekertek annyit mint õk!
A csüggésrõl annyit, hogy a plusz 2 fok eltérés a szájban vagy végbélben mért hõmérésnél figyelhetõ meg. Vagyis belülrõl vagyunk melegebbek. Ha a hónaljadhoz szorítod a hõmérõt, vagyis a testfelületeden kerszetül méred, akkor egybõl 2 celsius fok difi van. Szóval szerintem nem gáz a bicós gatyó...de kérdezzetek meg vkit aki sokat van benne.
Posted 2006. June 19. - 19:19
Túl nagy a bráner?
Amúgy hosszútávról van szó, szaunában nem vagy napi 10-20 órát. Mert ugye a spermiumok termeléséhez 1-2 fokkal alacsonyabb hõmérséklet kell mint a testhõ. Ha szoros a gatyó, nem tud csüngeni a zacsi. Éérted...
De majd mingyá jön Iljics, és elmodja latinul is.
ebben nem is kicsit igazad van!!! egy a megoldás: termelj spermát tekerések között, ne alatt .
ez mostmár engem is érdekel, megvárom iljicset. õ urológus ?
Posted 2006. June 19. - 19:11
Túl nagy a bráner?A fekete úgyis slankít.
Amúgy hosszútávról van szó, szaunában nem vagy napi 10-20 órát. Mert ugye a spermiumok termeléséhez 1-2 fokkal alacsonyabb hõmérséklet kell mint a testhõ. Ha szoros a gatyó, nem tud csüngeni a zacsi. Éérted...
De majd mingyá jön Iljics, és elmodja latinul is.
Posted 2006. June 19. - 17:21
Na akkor a közeljövõben megveszem elsõ igazi bringásgatyómat. A fekete úgyis slankít.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.