Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Tudna engem valaki néhány tapasztalat leírásával gazdagitani, hogy milyen különbségek vannak az Adidas CoolMax-os pólók között és a hasonló árban kapható kerékpáros mezek között?

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

szeretnénk csapatmezt csináltatni, és ehez kérnék segítséget, hogy hol lehet (nem nagy számban értsd 4-6db) mezet készíttetni. vagyis csak emblémázni a saját feliratainkkal
bármilyen infót megköszönök

http://www.elastic.hu ha nem tévedek a BMFT mezek is itt készültek.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
nem találtam más témát, ezért itt tudok hozzászólni. majt moderáltok.

Prowell bukóm van, és elhagytam ügyesen a shildet. Lehet ilyet venni külön valahol ?

meri

meri

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
szeretnénk csapatmezt csináltatni, és ehez kérnék segítséget, hogy hol lehet (nem nagy számban értsd 4-6db) mezet készíttetni. vagyis csak emblémázni a saját feliratainkkal
bármilyen infót megköszönök

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

az én preferenciarendszeremben a két jószágkosár nem ugyanazon a közömbösségi görbén helyezkedik el, így számomra egyértelmûen a biciklisgatya - kemény ülés kombinációban valósul meg a haszonmaximalizálás ;)

:bananadan sorstárs!!!!:bananadan
befejeztem, azaz on

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
az én preferenciarendszeremben a két jószágkosár nem ugyanazon a közömbösségi görbén helyezkedik el, így számomra egyértelmûen a biciklisgatya - kemény ülés kombinációban valósul meg a haszonmaximalizálás ;)

bocs mindenkitõl, belõlem is kijött... a lényege az, hogy én nem birok tekerni puha nyergen, és ha van alkalom, akkor biciklisgatya mindig van a rövidnaci alatt, ha épp olyan helyre kell menni, ahol a cicanaci társadalmilag nem elfogadott. Kemény nyereg, betétes gatya rulz.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Kockázat - hasznosság elv az ami érvényesül. Nem kell mindennek bedõlni, csak azért mert áltudományos áldoktorok néha hülyeségeket beszélnek.

off
na kérem, van itt minden, közgáz, mûszaki, elte-biológus...
egyébként nem, mert a kockázat nem ismert, csak a hasznosság, és a biciklisgatya-kemény ülés jószágkosár ( preferenciáktól függõen persze ) helyettesítõje a kényelmes/zselés/etc. ülés-spermabarát biciklisgatya jószágkosárnak, ami nem tartalmaz kockázatot, hasznossága viszont ugyanannyi, a helyettesítés miatt a fogyasztó a 2.-at fogja választani ;). bár ez így elég sablonos

ez nagyon nem idevaló volt töröljétek nyugodtan, de úgy kijött belõlem, elvégre ma végeztem a vizsgaidõszakkal :bananadan
on

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Kockázat - hasznosság elv az ami érvényesül. Nem kell mindennek bedõlni, csak azért mert áltudományos áldoktorok néha hülyeségeket beszélnek.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

ez a topik nagyon felszabadult lett mostanság, van itt minden, rozsdás gatya, kakszis fenék, spermium, bráner, golyó, zacsi, minden....

a szabadonfutóban ( szaBike úgyis megmondta, hogy odavaló vagyok :D ) nyitunk egy "Alsó fertály" topicot :D :D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
ez a topik nagyon felszabadult lett mostanság, van itt minden, rozsdás gatya, kakszis fenék, spermium, bráner, golyó, zacsi, minden....

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Nem azt írtam, hogy steril leszel!
Csökkenti, csökkentheti! Mégis mi a fenéért ne csökkenthetné? Nyomja ki a pöcs sugarakat, és nem hiszem hogy gyógyító hatásúak lennének...Azért mert mindenkinek telefonja van, és nem hal bele mindenki nem azt jelenti, hogy nincs semmilyen hatása...
A cigizés is okozhat ezt-azt. Mégis sokan nyomják. Egyáltalán nem lettek a mobilok tesztelve hosszútávon, senki sem mondhat rá semmit. Csak pár éve terjedtek el.
Mégegyszer; nem azt mondom, hogy megdöglesz tõle, de nem biztos hogy jót tesz. Mint annyi minden más; E-számok, ózonlyuk, kipufogógázok, nehézfémek a kajádban. Ezek nem kitalációk, bizonyos mértékben feldolgozza a szervezet egy ideig. De nem tesznek jót!! A lényeg, hogy amit lehet csökkentsünk ezekbõl a hatásokból, kicsit próbáljuk odafigyelni az életünkre.
[Amin lehet, változtassunk, amin nem lehet, törõdjünk bele. Ahhoz kell a bölcsesség, hogy meg tudjuk különböztetni a kettõt. ( volt vmi ima errõl, csak kicsit szebb nyelvezettel:) )]

Én legalább biológiát tanulok, nem mintha jelentene vmit:)

Ja, igen ez tényleg nagyon off. Nem baj, színesítjük a topicot.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Volt olyan felmérés is, amely azt igazolta, hogy ha a zsebedben, derekadon hordod a mobilt, szintén kevesebben fognak ficeregni a nadrágodban.

Na neeee!
Én vkitõl azt hallottam a mobil agyrákot okoz! Ezek már durva kacsák!!
A szoros alsógatya bizti a vérgeringés miatt káros. De ugye bicósgatyóból nem vesz senki szorosat. Attól mert felveszi a testformádat még nem kell, hogy szorítson.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Volt olyan felmérés is, amely azt igazolta, hogy ha a zsebedben, derekadon hordod a mobilt, szintén kevesebben fognak ficeregni a nadrágodban.

na bammeg... akkor a biciklisnadrág nálam nem oszt, nem szoroz :D :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Nem végletekrõl van szó. Amúgysem nem végeztek átfogó kísérleteket minden gatyával.:) Én úgy hallottam, hogy a túl szoros alsógatyó csökkenti a spermiumok számát. Tehát ha egész nap ilyen szarokban mászkálsz, akkor lehet kicsivel kevesebb lesz.

Szóval sok minden van ami csökkentheti a képességeinket, de ez nem azt jelenti, hogy ha bringás gyatyóba tekersz, akkor gyerekek kizárva.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

De ez csak az akutális harcosokat pusztítja, nem?
Szóval ha kölköt szeretnék kicsit szünetelteted a káros dolokat, hogy egészséges spermáid legyenek.
Vagy rosszul gondolom?

ELVILEG csak az aktuálisokat, ill. az akkor képzõdõeket. de mivel látom, Te mûszakis vagy, én meg közgázos, azaz nem vagyunk a téma szakértõi-> még mindig megvárnék egy hozzáértõt :D
az is igaz, hogy a nagy kerékpárosoknak is vannak gyerekei... szal kacsának tûnik ez a dolog, de azért mégis. elvégre komoly dologról van szó :D

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
De ez csak az akutális harcosokat pusztítja, nem?
Szóval ha kölköt szeretnék kicsit szünetelteted a káros dolokat, hogy egészséges spermáid legyenek.
Vagy rosszul gondolom?

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Srácok gondoljatok bele!
Majdnem mindegyik profi outi kerékpárosnak van gyereke! Ti meg bizti nem tekertek annyit mint õk!

A csüggésrõl annyit, hogy a plusz 2 fok eltérés a szájban vagy végbélben mért hõmérésnél figyelhetõ meg. Vagyis belülrõl vagyunk melegebbek. Ha a hónaljadhoz szorítod a hõmérõt, vagyis a testfelületeden kerszetül méred, akkor egybõl 2 celsius fok difi van. Szóval szerintem nem gáz a bicós gatyó...de kérdezzetek meg vkit aki sokat van benne.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Túl nagy a bráner?
Amúgy hosszútávról van szó, szaunában nem vagy napi 10-20 órát. Mert ugye a spermiumok termeléséhez 1-2 fokkal alacsonyabb hõmérséklet kell mint a testhõ. Ha szoros a gatyó, nem tud csüngeni a zacsi. Éérted...

De majd mingyá jön Iljics, és elmodja latinul is.:)

ebben nem is kicsit igazad van!!! egy a megoldás: termelj spermát tekerések között, ne alatt :D.
ez mostmár engem is érdekel, megvárom iljicset. õ urológus :) ?

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts

A fekete úgyis slankít. :D

Túl nagy a bráner?:D
Amúgy hosszútávról van szó, szaunában nem vagy napi 10-20 órát. Mert ugye a spermiumok termeléséhez 1-2 fokkal alacsonyabb hõmérséklet kell mint a testhõ. Ha szoros a gatyó, nem tud csüngeni a zacsi. Éérted...

De majd mingyá jön Iljics, és elmodja latinul is.:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Köszi :)
Na akkor a közeljövõben megveszem elsõ igazi bringásgatyómat. A fekete úgyis slankít. :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.