Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Szeretnék új mezt venni.Ezt: http://ebike.hu/term...uhazat/mez/3238 Jelenleg ez van: http://ebike.hu/term...ruhazat/mez/583
A Shimano XL-es, a Specializedböl is az XL-est rendeljem meg???Egyforma a méretezésük???Köszi

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

De a mez anyaga ugyanaz. Mûszál, azt helló.

Azért nem egészen.

Oktogonnál More binyiglis gatyó külsõ-belsõ 400 Ft, mondjuk sztem egy átlag testalkatúnál egy kis igazítást igényel, de iszonyat jó alap (oldalzsebes naci "övvel", gumírozva, és abban egy iszonyat jó betétes bélés, csak a bélés kicsit hosszú, és szinte mindenkinél a betét kb a comb feléhez ért le, de gyorsan kiigazítható ollóval és cérnával

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

elárulod nekem, hogy hol? :confused:

Gyõrben, de szerintem bárhol megrendelheted.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

Pedig nekem tavaly sikerült!

elárulod nekem, hogy hol? :confused:
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

hi
hol lehet hógyakorlót kapni? mert nagyon megtetszett és gondolom bírja a strapát is. nem tom lehet e kapni a méretemben mert csak 170 cenit vok..

munkaruházatiban tudsz venni

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

A kantár alá nem szokás venni semmit...akinek van pénze szokott a mez és a kantár alá venni "aláöltözetet", ami elvezeti a testfelületrõl az izzadságot. Nekem téli aláöltözetem van, ami abban különbözik csak, hogy hosszú az ujja, de H/H és 9 ezer Ft volt, szóval elõbb mezt kéne venni. Nyáron amúgy se szeret az ember 3 réteg ruhát felvenni, mégha elvezeti az izzadságot sem...

Szerintem a pólót betûrni a kantár alá gáááz, de láttam már rá példát amatõr outi versenyen :(

ok, köszi srácok
nincs kilátszó kantár :ok2:

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

hi
hol lehet hógyakorlót kapni? mert nagyon megtetszett és gondolom bírja a strapát is. nem tom lehet e kapni a méretemben mert csak 170 cenit vok..

katona ismerõstõl!
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

Az már kiderült, hogy alá nem veszünk semmit (már alul) de mivel kantárosról van szó, felül mi a bevett eljárás? Felsõ mezt egyelõre nem terveznék, csak sima polót. Tehát a kantár alá vagy fölé?
Ahogy próbálgattam, alatta kényelmesebb a poló (kicsit vág a pánt anélkül), viszont izzadás szempontjából, lehet hogy nem célszerû. Lehet hogy buta kérdés ez most, de nem igazából nézegettem a bicajosokat, viszont nem akarok hülyének kinézni az utcán :)

A kantár alá nem szokás venni semmit...akinek van pénze szokott a mez és a kantár alá venni "aláöltözetet", ami elvezeti a testfelületrõl az izzadságot. Nekem téli aláöltözetem van, ami abban különbözik csak, hogy hosszú az ujja, de H/H és 9 ezer Ft volt, szóval elõbb mezt kéne venni. Nyáron amúgy se szeret az ember 3 réteg ruhát felvenni, mégha elvezeti az izzadságot sem...

Szerintem a pólót betûrni a kantár alá gáááz, de láttam már rá példát amatõr outi versenyen :(

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
hi

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7,603 posts
én is ilyent használok, alul kantár fölötte poló (sima kínai boltos!) és nekem nem vág a pánt, meg ha a pánt kívül van, akkor akár hülyének is nézhetnek :D, én arra szavazok, h. a pánt alul legyen...

Amúgy hogy vesztegetnek egy Elastic vízálló bicós dzsekit???
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

lbalazs

lbalazs

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok
Régen sokat bicajoztam, amit fel szeretnék eleveníteni. Végig olvastam a topikot, mert valamilyen nacit szerettem volna.
Hamar meggyõztetek, hogy a kantáros kell nekem. Soha nem volt ilyen nacim, õszintén szólva fenntartásaim voltak (vannak?:chin: ) vele kapcsolatban, a férfiasságát illetõen.
Végülis beugrottam a Decathlonba és találtam is egy kantárost. 4850ft - Decathlon cycle. Nyilván nem a legtutibb, de nulladik darabnak szuperjó lesz nekem. Még a sorok között is hezitáltam, gondoltam felpróbálom, úgyse látja senki :) . És meg is lepett hogy nem rossz.
Az már kiderült, hogy alá nem veszünk semmit (már alul) de mivel kantárosról van szó, felül mi a bevett eljárás? Felsõ mezt egyelõre nem terveznék, csak sima polót. Tehát a kantár alá vagy fölé?
Ahogy próbálgattam, alatta kényelmesebb a poló (kicsit vág a pánt anélkül), viszont izzadás szempontjából, lehet hogy nem célszerû. Lehet hogy buta kérdés ez most, de nem igazából nézegettem a bicajosokat, viszont nem akarok hülyének kinézni az utcán :)

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Az Answer Team3 kesztyûvel van valakinek valami tapasztalata, esteleg az Impact-rõl? Mopst veszem meg valszeg valamelyiket csak nem tok nagyon dönteni....CC, XC gurigázásra kén....

Impactem nekem is volt, mint sokaknak. Asszem Vajda Mártinak is:). Szerettem, tavaszra-õszre királyságos. A külsõ szövet jól szellõzik, kényelmes is. A tenyér-rész kicsit gyanús, hogy nem bírja 1 szezonnál tovább, de mire ez kiderült volna, elhagytam (MINDEN kesztyûmet elhagyom, már 10 éve... A 4 legjobb pár, amit elhagytam/elloptak, kb 33000-et ér összesen :eek: Meg volt 3 pár szarabb is.)

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

sziasztok!

shimano 48-as méretet égen-földön kerestem, de eddig semmi eredmény :(

Pedig nekem tavaly sikerült!

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts

sziasztok!

tudna nekem valaki olyan boltot mondani, ahol lehet kapni XXXL vagy esetleg még ennél is nagyobb méretü mezeket.

nem is csak mez érdekelne, hanem pl nagy méretü cipõt se láttam még sehol.

erre valakinek valami ötlet? cím? telefonszám, ahol érdeklõdhetnék?
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Az Answer Team3 kesztyûvel van valakinek valami tapasztalata, esteleg az Impact-rõl? Mopst veszem meg valszeg valamelyiket csak nem tok nagyon dönteni....CC, XC gurigázásra kén....

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts

elárulná valaki nekem, hogy mi a különbség egy 12 ezres mez és egy 2-3 ezres mez között? monnyuk blacky meg egy shimano vagy specialized mez között

A színe, meg a logoja.

Nadrág-bélés között szokott lenni különbség, de ott se mindig az ár dönt. pl a Shimano gatyóm bélése 1 év után totál lelapult.A Specko meg isten-király. De a mez anyaga ugyanaz. Mûszál, azt helló.

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
sziasztok!

tudna nekem valaki olyan boltot mondani, ahol lehet kapni XXXL vagy esetleg még ennél is nagyobb méretü mezeket.

nem is csak mez érdekelne, hanem pl nagy méretü cipõt se láttam még sehol.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
elárulná valaki nekem, hogy mi a különbség egy 12 ezres mez és egy 2-3 ezres mez között? monnyuk blacky meg egy shimano vagy specialized mez között

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
havernak van olyan adidas coolmaxos dolga, egyszer jött benne bringázni, úgy leizzadt benne, mint annak rendje és módja, míg mi a többiekkel vígan tekertünk a rendes mezben. szerintem egy mez jobban megérné, persze ha van már ilyen pólód, akkor nehogy vegyél;)

emil6

emil6

vendég

• fórumtag
  • 104 posts

Tudna engem valaki néhány tapasztalat leírásával gazdagitani, hogy milyen különbségek vannak az Adidas CoolMax-os pólók között és a hasonló árban kapható kerékpáros mezek között?

Zsebek száma és a szabásban van külömbség, teljesen jól használható bringázni. Szvsz.