Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Judit:)

Judit:)

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok!!
Most állok nadrág vásárlása elõtt csak nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni:S..nincs vmi ötletetek????
Soha ne add fel!!!Küzdj!!!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Magellanboy:
A régi compok nem voltak tul hosszuéletüek, gyakorlatilag a kezemben szét tudtam nyujtani a tenyerének az anyagát és nem hinném , hogy csak az volt az egyetlen ilyen.
Az ujat is kiprobáltam , azt is kinzás alá vettem, persze nem az enyémet :) és jelentösen erösebb...lehet rájöttek valamire :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Honnan tudok rendelni/venni?

hát onlányt nem tudok, northwave-t leginkbb probike, a pearlt forgalmazzák kiskerben sokan ,de készleten sztem csak a nagyobbak tartanak, probike-ban faktorban szokott lenni, szal sztem gyártó www-n nézd meg aztán telcsi hogy van-e, meg tudják e rendelni, mennyiért stb.....nem olcsók, de tapasztalatom szerint nagyon jók.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

pearl izumi....már ha jó minõséget akarsz, akkor sztem ez a 2 a top a nálunk kaphatók közül

Honnan tudok rendelni/venni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Már mind1....mert vettem egy ilyet....http://www.sixsixone...4B3AA03&pl=BIKE....

Errõl valami vélemény, tapasztalat?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
magellanboy!
Én answear tem 3-at használok 1éve, és még nem jött szé, semmi baja! Állítólag a többihezképest jól fejlõdik, de nekem mindig belesül a kezem (melyiknél nem? :) ) én 3900ért vettem, és meg vok vele elégedve. jó kesztyû

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás

a végét nem értem...
ha hajtod töknremegy, de ha gyûröd, akkor nem...
a gyûrés nem rengeteg pici hajtás?

De igen, csak mindig máshova kerül. Ha rendszeresen ugyanúgy hajtod az ilyen cuccokat, akkor mindig ugyanaz a részt gyilkolod, és elõbb-utóbb sérül. Ha jól tudom...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás
pearl izumi....már ha jó minõséget akarsz, akkor sztem ez a 2 a top a nálunk kaphatók közül
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
NorthWave....

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Van egy Rudy bringás,betétes fekete gatyám,de kezdi a végét járni.Nem találtam hasonlót se az ebike-n,se a bikediscounton.Mást esetleg tudtok ajánlani?Köszi

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a végét nem értem...
ha hajtod töknremegy, de ha gyûröd, akkor nem...
a gyûrés nem rengeteg pici hajtás?

_rihi_

_rihi_

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

szeretnék valami rucit esö ellen... néztem az rp-t , de nem tudom, hogy vajon mennyire szellözik és hogy mennyire vesztik el vizálloságukat ...
használ valaki valami ilyesmit???

A testvéremnek van RP esõkabátja és nagyon dicséri! Olyan 2 éve van meg de még mindig rendesen megállja a helyét! Bár õ a biztonság kedvéért néha beimpregnálta, de szerintem egyébként sem lett volna vele semmi gond...
Az a lényege hogy sosem szabad összehajtani, mert különben elveszíti a vízállóságát! Alaposan össze kell gyûrni, elrakni és kész...
Azthiszem ez senkinek sem okoz túl nagy gondot! :)
Az Akadályok Azért Születtek Hogy Legyõzzék Õket!
__________________HoNLaPoM______________________

Gyõzni Tudás: Mást Tenni Mint Amit A Legyõzöttek!

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
szeretnék valami rucit esö ellen... néztem az rp-t , de nem tudom, hogy vajon mennyire szellözik és hogy mennyire vesztik el vizálloságukat ...
használ valaki valami ilyesmit???

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

van valakinek ötlete, hogy pesten hol kapok inagy méretben ilyen mezeket?

Specialized '06 Comp ujjatlan:

Feltöltött kép

Specialized '06 Daytona ujjatlan:

Feltöltött kép

Megnézed a Specialized honlapján a budapesti kereskedõket, és felhívod vmelyiket. Ott megmondják neked, hogy milyen van, illetve mikorra lesz, ha nincs raktáron.

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

van valakinek ötlete, hogy pesten hol kapok inagy méretben ilyen mezeket

Kérdezd meg a Velortadeseket. Vagy rendelj egy Velotrades boltban. Az a Daytona jól néz ki ;)
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

szoliver

szoliver

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
van valakinek ötlete, hogy pesten hol kapok inagy méretben ilyen mezeket?

Specialized '06 Comp ujjatlan:

Feltöltött kép

Specialized '06 Daytona ujjatlan:

Feltöltött kép
Egy jó nõt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.

velõ

velõ

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás

erre valakinek valami ötlet? cím? telefonszám, ahol érdeklõdhetnék?

turkálók...

Az Answer Team3 kesztyûvel van valakinek valami tapasztalata, esteleg az Impact-rõl? Mopst veszem meg valszeg valamelyiket csak nem tok nagyon dönteni....CC, XC gurigázásra kén....

fél éve használok impactet, icipicit kevés a párnázása a tenyér részen, de ezt leszámítva nagyon jó! Sokszor most is azt viszem rövidujjú helyett
"you're born with a brain, then you can fucking use it instead of letting others use it for you..."
január 22 - Theogonia

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az lehet, én úgy általában írtam az anyagokról

és ezenkívül egy sztem rendkívül jó ajánlatról :)

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Szeretnék új mezt venni.Ezt: http://ebike.hu/term...uhazat/mez/3238 Jelenleg ez van: http://ebike.hu/term...ruhazat/mez/583
A Shimano XL-es, a Specializedböl is az XL-est rendeljem meg???Egyforma a méretezésük???Köszi

Sajna mezrõl nemtudok nyilatkozni, de van Shimano gyatyám, M-es és tökéletesen passzentos, és van Specialized gatyóm, szintén M-es, na az már nem teljesen passzentos, legalább 1 mérettel nagyobb!
Bár nemtom, hogy most ezért L-eset kéne-e venned ...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.323 hozzászólás

Azért nem egészen.

Oktogonnál More binyiglis gatyó külsõ-belsõ 400 Ft, mondjuk sztem egy átlag testalkatúnál egy kis igazítást igényel, de iszonyat jó alap (oldalzsebes naci "övvel", gumírozva, és abban egy iszonyat jó betétes bélés, csak a bélés kicsit hosszú, és szinte mindenkinél a betét kb a comb feléhez ért le, de gyorsan kiigazítható ollóval és cérnával

Én a mez (felsõ) anyagáról beszéltem nem a nadrágéról! :)