Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Indította
XC_Rider
, 2001. december 05. 10:23
Írta 2006. augusztus 21. - 09:22
Biztos nagyszeruuuuuu!
Vegyel sok Lidl ruhat, meg vegyel hozza Tesco kerekpart.... szerintem kiraly lesz az osszhang!!!!
Vegyel sok Lidl ruhat, meg vegyel hozza Tesco kerekpart.... szerintem kiraly lesz az osszhang!!!!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
http://soloszabi.blogspot.com
Írta 2006. augusztus 21. - 09:04
Írta 2006. augusztus 08. - 14:36
2005-s dátum s ez csak az "E" kereskedelemre vonatkozik!!!
nod most már enyit :-)
http://www.fogyaszto...p?showtopic=364
nod most már enyit :-)
http://www.fogyaszto...p?showtopic=364
Írta 2006. augusztus 08. - 11:23
pearl izumi....már ha jó minõséget akarsz, akkor sztem ez a 2 a top a nálunk kaphatók közül
Pearl Izumi az TISZT!!!
En is mielott kijottem vettem meg egy ket mezzet es egy franko nacit.... na ez volt a hiba! Mivel eddig csak mezzeket hasznalltam.. nagyon jok! De hat a naci! Az meg jobb, basszus kellett meg kettot vennem ittkint, mert a Pearl gatyo utan rosszul erzem megemet a regi elastic nadragaimban...
Egyedul a meretre figyeljen oda mindenki! Tavalyi mezzem az osszes S volt... most amit iden vettem egy kicsit kicsinek erzem...
Na majd valami nonemu ismerosomnek elsutom...
Pearlt a probikeban erdemes csekkolni, kinezed es ha nincs nekik legjobb esetben estere ott van a kert modell es meret!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.
Írta 2006. augusztus 08. - 11:01
Nekem az Answer Team 2 és a Troy Lee Design SE is bejött eddig.
Sziasztok!
Milyen hosszú újjú kesztyût ajánlanátok XC felhasználásra, nem valami horror árban? Jó lenne, ha szellõzne és lenne valami újpercvédõ vagy valami. Ti milyet használtok?
Írta 2006. augusztus 08. - 09:17
Ez ha jól tudom, akkor már pár éve nem így van. Már nem jár 8 nap, csak 3 , illetve ha az adott áruház akar, akkor megadhat több napot is.
Írta 2006. augusztus 08. - 04:50
Nem egészen...
Ha Internetes boltból vásárolsz, akkor az átvételtõl számított 8 napon belül bármikor visszaküldheted a terméket (természetesen érintetlen termékrõl van szó!!!! ) s visszakapod a termék árát. Cserébe a visszaküldési költségek téged terhelnek...
Ha Internetes boltból vásárolsz, akkor az átvételtõl számított 8 napon belül bármikor visszaküldheted a terméket (természetesen érintetlen termékrõl van szó!!!! ) s visszakapod a termék árát. Cserébe a visszaküldési költségek téged terhelnek...
Írta 2006. augusztus 08. - 02:25
Írta 2006. augusztus 08. - 02:09
a jogszabály az elállással kapcsolatos fogyasztói kiadásokat az áru visszajuttatásának közvetlen költségeire korlátozza.
lehet hüle vok, de ez mit jelent?
Írta 2006. augusztus 08. - 01:31
Sírjak vagy nevessek?
Ahogy érzed:
�A fogyasztó a szerzõdéstõl nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.� �A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerzõdést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. [4. § (2) bekezdés]�
Az elállási jog biztosítása abból a megfontolásból származik, hogy a fogyasztónak a szerzõdés megkötését megelõzõen nincs lehetõsége arra, hogy ténylegesen megtekintse a megvásárolni kívánt árut, így a szerzõdés tárgyának lényeges tulajdonságai az áru átvételéig rejtve maradhatnak elõtte. Az indokolás nélküli elállás lényege, hogy a fogyasztó azt bármely kompenzáció vagy egyéb hátrányos következmény nélkül gyakorolhatja. Abból kiindulva, hogy e rendkívül erõs fogyasztói jogosítvány ne váljék formális lehetõséggé, a jogszabály az elállással kapcsolatos fogyasztói kiadásokat az áru visszajuttatásának közvetlen költségeire korlátozza.
idézet a fogyasztóvédelem.com forumárol....
Írta 2006. augusztus 07. - 19:22
Holnap megyek pestre,ha lesz idöm becserélem,ha nem akkor meg rendelek egy újat,max fizetem a postaköltséget...
Írta 2006. augusztus 07. - 19:14
Szerintem is küld vissza...tudom nem ugyan az, de pl a Quelle,meg az Otto is mindig visszacserélte a cuccokat, ha nem tetszett.
Ez meg csak méret problémás.
Ez meg csak méret problémás.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg
Írta 2006. augusztus 07. - 18:42
Internetes cégnél kötelezõ a termék nem tetszésénél a csere
Sírjak vagy nevessek?
Írta 2006. augusztus 07. - 18:27
Miért nem cserélteted be velük... Internetes cégnél kötelezõ a termék nem tetszésénél a csere.... csak ezt nem szokás kiírni.
Írta 2006. augusztus 07. - 16:56
Rendeltem az ebike-ról egy Spec 2006-os piros-fehér team mezt,de úgy érzem,hogy kellett volna az XL-es belöle.Ha esetleg kell valakinek árában átadom.L-es,cimke rajta van,nem használtam.
Írta 2006. augusztus 06. - 14:19
Köszi szépen!
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. augusztus 06. - 13:27
Zoogie, Altrix, 661, Rockrider, bár ennél csak a felemás kesztyûknek kényelmes a tenyere.
Írta 2006. augusztus 06. - 13:23
Sziasztok!
Milyen hosszú újjú kesztyût ajánlanátok XC felhasználásra, nem valami horror árban? Jó lenne, ha szellõzne és lenne valami újpercvédõ vagy valami. Ti milyet használtok?
White Horse
Írta 2006. július 20. - 21:59
Írta 2006. július 20. - 16:20
Sziasztok!!
Most állok nadrág vásárlása elõtt csak nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni:S..nincs vmi ötletetek????
Egy bicajboltot ajánlok ahol ruhákat is árulnak szétnézel, eldöntöd mennyit szánsz rá, és felpróbálod.
Ha pesti vagy akkor ajánlom a (V.ker) Vadász utcában lévõ Bringavilágot nagyon sok cuccuk van és jók.
üdv
szammer