Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts
Biztos nagyszeruuuuuu! :)
Vegyel sok Lidl ruhat, meg vegyel hozza Tesco kerekpart.... szerintem kiraly lesz az osszhang!!!!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Vett valaki ilyet ? Milyen ?
http://www.lidl.hu/h....rekparosdzseki

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
2005-s dátum s ez csak az "E" kereskedelemre vonatkozik!!!
nod most már enyit :-)

http://www.fogyaszto...p?showtopic=364

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 posts

pearl izumi....már ha jó minõséget akarsz, akkor sztem ez a 2 a top a nálunk kaphatók közül

Pearl Izumi az TISZT!!!

En is mielott kijottem vettem meg egy ket mezzet es egy franko nacit.... na ez volt a hiba! Mivel eddig csak mezzeket hasznalltam.. nagyon jok! De hat a naci! Az meg jobb, basszus kellett meg kettot vennem ittkint, mert a Pearl gatyo utan rosszul erzem megemet a regi elastic nadragaimban...
Egyedul a meretre figyeljen oda mindenki! Tavalyi mezzem az osszes S volt... most amit iden vettem egy kicsit kicsinek erzem... :(
Na majd valami nonemu ismerosomnek elsutom...
Pearlt a probikeban erdemes csekkolni, kinezed es ha nincs nekik legjobb esetben estere ott van a kert modell es meret!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Nekem az Answer Team 2 és a Troy Lee Design SE is bejött eddig.

Sziasztok!
Milyen hosszú újjú kesztyût ajánlanátok XC felhasználásra, nem valami horror árban? Jó lenne, ha szellõzne és lenne valami újpercvédõ vagy valami. Ti milyet használtok?

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts
Ez ha jól tudom, akkor már pár éve nem így van. Már nem jár 8 nap, csak 3 , illetve ha az adott áruház akar, akkor megadhat több napot is.

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Nem egészen...
Ha Internetes boltból vásárolsz, akkor az átvételtõl számított 8 napon belül bármikor visszaküldheted a terméket (természetesen érintetlen termékrõl van szó!!!! ) s visszakapod a termék árát. Cserébe a visszaküldési költségek téged terhelnek...

szaBike

szaBike

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Azt hogy te fizeted a szállítási költségeket, szépmagyarul.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

a jogszabály az elállással kapcsolatos fogyasztói kiadásokat az áru visszajuttatásának közvetlen költségeire korlátozza.

lehet hüle vok, de ez mit jelent?

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts

Sírjak vagy nevessek?

Ahogy érzed:

�A fogyasztó a szerzõdéstõl nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.� �A fogyasztó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette, szolgáltatás nyújtása esetében pedig, amikor a szerzõdést megkötötte, feltéve, hogy a gazdálkodó szervezet a 3. § szerinti tájékoztatási kötelezettségének eleget tett. [4. § (2) bekezdés]�

Az elállási jog biztosítása abból a megfontolásból származik, hogy a fogyasztónak a szerzõdés megkötését megelõzõen nincs lehetõsége arra, hogy ténylegesen megtekintse a megvásárolni kívánt árut, így a szerzõdés tárgyának lényeges tulajdonságai az áru átvételéig rejtve maradhatnak elõtte. Az indokolás nélküli elállás lényege, hogy a fogyasztó azt bármely kompenzáció vagy egyéb hátrányos következmény nélkül gyakorolhatja. Abból kiindulva, hogy e rendkívül erõs fogyasztói jogosítvány ne váljék formális lehetõséggé, a jogszabály az elállással kapcsolatos fogyasztói kiadásokat az áru visszajuttatásának közvetlen költségeire korlátozza.

idézet a fogyasztóvédelem.com forumárol....

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Holnap megyek pestre,ha lesz idöm becserélem,ha nem akkor meg rendelek egy újat,max fizetem a postaköltséget...

Grolsch

Grolsch

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,323 posts
Szerintem is küld vissza...tudom nem ugyan az, de pl a Quelle,meg az Otto is mindig visszacserélte a cuccokat, ha nem tetszett.
Ez meg csak méret problémás.
Legyél te is szerencse csomag! :icon_bigg

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Internetes cégnél kötelezõ a termék nem tetszésénél a csere

Sírjak vagy nevessek?

hoy

hoy

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Miért nem cserélteted be velük... Internetes cégnél kötelezõ a termék nem tetszésénél a csere.... csak ezt nem szokás kiírni.

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Rendeltem az ebike-ról egy Spec 2006-os piros-fehér team mezt,de úgy érzem,hogy kellett volna az XL-es belöle.Ha esetleg kell valakinek árában átadom.L-es,cimke rajta van,nem használtam.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Köszi szépen!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Zoogie, Altrix, 661, Rockrider, bár ennél csak a felemás kesztyûknek kényelmes a tenyere.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Sziasztok!
Milyen hosszú újjú kesztyût ajánlanátok XC felhasználásra, nem valami horror árban? Jó lenne, ha szellõzne és lenne valami újpercvédõ vagy valami. Ti milyet használtok?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Judit:)

Judit:)

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
nagyon köszönöm a segítséget...megnézem:)
Soha ne add fel!!!Küzdj!!!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Sziasztok!!
Most állok nadrág vásárlása elõtt csak nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni:S..nincs vmi ötletetek????

Egy bicajboltot ajánlok ahol ruhákat is árulnak szétnézel, eldöntöd mennyit szánsz rá, és felpróbálod.
Ha pesti vagy akkor ajánlom a (V.ker) Vadász utcában lévõ Bringavilágot nagyon sok cuccuk van és jók.
üdv
szammer