Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

az eltelt idõben puhítottam magam, és ma vettem mégis egy tapinacit, hosszú téliben.
Hervis, 5100 pénzért, 17-rõl volt leárazva.
amúgy korrektnek tûnik, kantáros, mert akkor már legyen az.. jövõ héten kipróbálom.

szia. ennek mi a márkája? én is benéznék a hervisbe. eddigi tapasztalatom az az, hogy a "mászósboltokban" kapható aláöltözetek lényegesen drágábbak és nem is igazán az ilyen sporthoz vannak kitalálva.

nekem olyan hosszú aláöltözet kell, amit térdnadrág vagy adott esetben hosszúnadrág alá vehetek fel. nem sportszintû felhasználásra, kizárólag városi tekerés...de nem szándékozom télen sem letenni a bicót.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
az eltelt idõben puhítottam magam, és ma vettem mégis egy tapinacit, hosszú téliben.
Hervis, 5100 pénzért, 17-rõl volt leárazva.
amúgy korrektnek tûnik, kantáros, mert akkor már legyen az.. jövõ héten kipróbálom.

nem értem amúgy a fehérvári (máshol is ilyen sötétek?!?!) sportáruházakat... mind a kettõ :) azt csinálja, hogy nyár = biciklis szezon, tehát van nyári cucc dögivel, meg téli mutatóba.
aztán jön a tél. tél = nem bringás szezon, tehát mindent leakcióznak, kiürítenek, és télen nincs semmi! csak sznóbord!
kíváncsi vagyok, hogy megint ezt fogják-e csinálni, biztató, hogy a herviszbe legalább esõálló kabátokat hoztak.
ja, azt nem is írtam, az egész üzletbõl az EGYETLEN hosszú bringás gatyát hoztam el, még szerencse, hogy jó volt a méret :)
hosszú ujjú mezbõl NULLA darabot bírtam felkutatni.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
pénteken végre nem esett mondom suli után kimegyek akármiylen hideg van.
husszú sima cicanadrág hosszújjú mez+mellény+egy sima felsõ és készz. mondom csaknem fázok. 1.5 órát voltam kinnt miután hazajöttem rá 2 órára is fájt a fülem. na akkor rásázntam magam hogy inkább veszek ruhát hogy tudjak bringázni késõ õszig mint új hátsó váltót:):)

http://ebike.hu/termekek/ruhazat/sapka a 96-ost rendeltem végülis. ugyanolyan anyag mint a sisak alá való csak annak van egy tarkó része.

http://ebike.hu/term...t/melegito/4615 és ez a lábmelegítõ

jah és shimano sapót láttam boltba még haggyám hogy drága hanem elég vékony is. full mûszál:\:\

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

én az ebikeról rendeltem egy BBB lábmelegítõt 4.5 mátyásért meg egy szintén BBB gyapjúsapóta 2.7 ért. kedden jön kiváncsi leszek. az összes kiegészítõm BBB remélem ezis jól bírja majd. írni fogok róla ha kipróbáltam már

a sapi engem is érdekelne, ha sisak alá való! majd írj róla. bár remélem van a Vitálnál, és akkor meg tudom nézni elõben..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én az ebikeról rendeltem egy BBB lábmelegítõt 4.5 mátyásért meg egy szintén BBB gyapjúsapóta 2.7 ért. kedden jön kiváncsi leszek. az összes kiegészítõm BBB remélem ezis jól bírja majd. írni fogok róla ha kipróbáltam már

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

Sitzpolster = labad között, legtöbször nadragban megtalalhato, csivacsos vagy zseles, elesztikus berendezes, ami arra szolgal, hogy a nyomast megfelelöen egy nagy felületre terelje ( N/a)

A rockrider nadragnal ez nem a leg jobb.

Sorry nemtom, nemtudom magyarul ::))

ááá, tehát betét! :)

most nem emlékszem, hogy mindkettõ nadrágom rockrider-e, de az egyik (a jobbik, elég masszív normál rövidgatya kinézetû - 7K HUF) biztos az, és abban elég jó betét van. más viszonyítási alapom mondjuk nincsen, csak az ennél gyengébb (kivehetõ béléses - 3K HUF) naci, szóval elhiszem hogy van ezeknél sokkal jobb is. egyébként nemcsak a nyerget puhítja (arra jó lenne egy puha nyereg is, de mint tudjuk, annyira azért az nem jó...) hanem mivel együtt mozog a lábbal, kivédi a dörzsölõdést is a hajlatokban, nyereg szélén.
/várjunk csak... ezt most kinek magyarázom? :chin: /

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Tegnap én is épp a dicsaklonban túrtam téli cuccot.
Vagyis keresgéltem.
Észrevételeim:
Termonaciban olyat kerestem, ami szélálló a térd-comb résznél. Csak tavalyiból volt, kb XS méretben. Volt nem szélálló, amiben pedig kellemetlen lehet amikor a 2fok szél befúj rajta. Késõbb visszatérek, hátha lesz idén is a tavalyiból.
Kabát az meg fura szabású (illetve én vagyok elszabva). Amelyiknek a keze elég hosszú volt, annak a háta épp elég hozzú volt (értsd épp lelógott a hátsómig), és közben megmellben eléggé lógott. Lehet meg kellett volna vennem, de azért még szétnézek máshol (10e huf, ami sztem ok).
Windstopos kesztyû, ez tetszett, megvettem, de az ujjbegyeknél nincs erõsítés, két csomag ziziben, hogy ott fog kikopni elõször. Amúgy nem tûnik túl strapásnak, vigyázni kell rá, 4e huf. (biemme)

/futógatyákat nem tudtam már megnézni, mert siettem el, pedig futó, sifutó is tökéletes egy bringásrövid felé sztem/

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

köszi a válaszokat.... aber was ist "polszter" ?

Sitzpolster = labad között, legtöbször nadragban megtalalhato, csivacsos vagy zseles, elesztikus berendezes, ami arra szolgal, hogy a nyomast megfelelöen egy nagy felületre terelje ( N/a)

A rockrider nadragnal ez nem a leg jobb.

Sorry nemtom, nemtudom magyarul ::))

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
köszi a válaszokat.... aber was ist "polszter" ?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Köszi!

Izé, nem tudom, hogy miért kalucsnit írtam. Bocsi a hülyeségért :mybad:
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Mivel már két cipõm és szétázott, így fölteszem a kérdést: Kaulcsnit hol/milyet/mennyiért érdemes venni? Olyanra lenne szükségem, amit SPD-vel is lehet használni. Amúgy a kalucsni 100%-os védelemet nyújt, vagy csak pocsolya lesz a cipõmbe halastó helyett?

RP
Olcsó, ha szétrúgtad nem sajnálod. Hatásfoka 98% (a lábszáradon leszivárog elöl a cipõdig a víz elõbb-utóbb.)
Vidd magaddal a cipõt, amivel használni szeretnéd, nehogy túl nagyot vegyél.

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Online márkájú Dupont Coolmax anyagú téli bringás nadrágot Intersport-ban. Kipróbálni még nem tudtam, mivel azóta gyakorlatilag kis szünetekkel esik az esõ. Esetleg van valakinek tapasztalata ilyen nadrággal?

Ati001

Ati001

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Mivel már két cipõm és szétázott, így fölteszem a kérdést: Kaulcsnit hol/milyet/mennyiért érdemes venni? Olyanra lenne szükségem, amit SPD-vel is lehet használni. Amúgy a kalucsni 100%-os védelemet nyújt, vagy csak pocsolya lesz a cipõmbe halastó helyett?
"Van, hogy örülsz, mert minden összejön s van, hogy kiborulsz, mert midnen összejön."

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
Degathlon szereles ( a kesztyü a taskaban van)

http://www.bilder-ho...h9u-11-jpg.html

A kabatot kis termetüeknek ajanlom. Biemme egy olasz ceg, ilyen kis olaszoknak var mint en vagyok::))

A nadrag Rockrider a polsztere nem nagy valami.

A kep franciaorszagban keszült.

Meg 1 (kesztyüvel)http://www.bilder-ho...h9u-12-jpg.html

Ez a feket erdöben keszült

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

juteszembe: kéne hosszúgatyó, amiben lehet jól tekerni hûvös (0..10 fok) idõben, akár szemerkélõ esõben is.

namost néztem dekatlonban jó áron jót, ez tényleg biztató volt, és a rockrider cuccok eddig bejöttek, de kérem, ez egy testhezálló kantáros búvárgatya, még én is röhögtem magamon, mikor a tükörben megláttam... ;)

még nem vagyok megbarátkozva a gondolattal, na!
valami alternatíva? nyilván túl elálló nem lehet, mert beakad, meg vitorla, de rövidnaciban találtam tök jót, ami sima rövidgatyának néz ki, hosszúban nincs ilyen?

/qrvaélet, meg kellett volna vennem azt a "búvárruhát"... mire visszamegyek, már tutira nem lesz meg./

Szinten a Degathlonba vettem egy Leggins futos hosszu nadragod.
Az ala huzom a Scott nyari gatyot (bisztosan jobb a polsztere mit a rockrider e) es igy kombinalom olyan 2-3 fokig. Olcso, kenyelmes es meleg

Hidegebre meg van masik.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Vagy vegyél rá egy vízálló, lélgzõ gatyát és akkor vízálló is lesz. Én úgy szoktam télen, ha hóba megyek tekerni. Tudtommal olyan még nincs ami vízálló is lenne.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
vedd rá a rövidgatyát ha annyira zavar :)
mondjuk ugy meg lehet túl meleg lesz..

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás
juteszembe: kéne hosszúgatyó, amiben lehet jól tekerni hûvös (0..10 fok) idõben, akár szemerkélõ esõben is.

namost néztem dekatlonban jó áron jót, ez tényleg biztató volt, és a rockrider cuccok eddig bejöttek, de kérem, ez egy testhezálló kantáros búvárgatya, még én is röhögtem magamon, mikor a tükörben megláttam... ;)

még nem vagyok megbarátkozva a gondolattal, na!
valami alternatíva? nyilván túl elálló nem lehet, mert beakad, meg vitorla, de rövidnaciban találtam tök jót, ami sima rövidgatyának néz ki, hosszúban nincs ilyen?

/qrvaélet, meg kellett volna vennem azt a "búvárruhát"... mire visszamegyek, már tutira nem lesz meg./

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

http://forum.bikemag...&postcount=2897

elvileg elég a fényvisszaverõvel ellátott mez, de a jogszabály megfogalmazása miatt ez a rendõr elbírálásán múlik... :(

Az, hogy mikor kell viselni, arra vonatkozik a szabályozás. De azt, hoyg mit is, azt pontosan rögzítik szabványban. A mezek nagy része ezt nem teljesíti, legalábbis olyat még nem láttam.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Magam részérõl ugyancsak a kantáros gatyót javslom... Mer' mennyivel elegánsabb, ha nem csúszik le...;D

Általában nem kéne, hogy lecsússzon, mert a varráskialakítás olyan, hogy hátul derék fölé ér.
" A Cube el van vetve! "