Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Sziasztok!
dekatlanos kar és térdmelegítõ mosásához is kell spéci mosószer, mint a rendes szélálló lélegzõ vízálló kabátokhoz? (ez elvben szélálló)
és a thermo víz és szélálló dzsekihez?
köszönöm a segítséget :)

A térdmelegítõhöz én semmi spécit nem használok (nekem is decathlonos van) és 2 éve bírja a kiképzést :) Csak arra figyelj, hogy max. 30 fokon mosd.
Vízálló dzsekit szerintem ne kínozd mosógépben, mert akkor elveszíti ezt a tulajdonságát. Nikwax-nak vannak hozzá jó tisztítószerei.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

GuruZo

GuruZo

vendég

• fórumtag
  • 87 hozzászólás
Hello mindenki

Szoval engem olyan ruci erdekelne ami eso , szel , hideg ellen nagyszeru.
Alap cuccaim vannak ala oltozet , rovid nacik , van hosszu is de nem igazan viz allo.
Fo szempont hogy ne ugy nezzek ki benne mint egy michelin baba.
Skociaban elek eleg sokszor esik , fuj .... nem is sokszor ..... szinte mindig :-)
Minden nap fogom hasznalni a cangat a teli idoszakban ugy hogy fontos .

Elore is koszonom

Kosina Szilárd

Kosina Szilárd

bentlakó

• fórumtag
  • 7.603 hozzászólás
Sziasztok!
dekatlanos kar és térdmelegítõ mosásához is kell spéci mosószer, mint a rendes szélálló lélegzõ vízálló kabátokhoz? (ez elvben szélálló)
és a thermo víz és szélálló dzsekihez?
köszönöm a segítséget :)
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi...":)

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
dh/freeride mez vásárlásán töröm a fejem, sok tapasztalatom nincsen velük, ezért azt kérdezném hogy van-e valami amire oda kell figyelni vásárláskor?
mert nekem funkcionalitásban nem tûnik fel sok különbség az egyes modellek között. esetleg vannak olyan darabok amiket kerülni kell, vagy általánosságban az összes jó cucc?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
Xabi köszi decathlonba gondoltam hogy körülnézek valoszínü hétvégén felugrok meg veszem
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Köszi a gyors választ Xabi. Beugrom majd vmikor Decathlonba. Néztem egy aláöltözetet is: bTwin
Kicsit drága, de nem akarok fázni. :) Meg gondolom sok termék van ezeken kívül, ami nincs az oldalon hírdetve.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Vásárolgattam télire thermo cuccokat, van nadrágom, mezem, sapkám, kesztyûm régebbrõl (nem kimondottam bringás, de eddig bevállt).
Múltkor tekertem 10 fok körüli hõmérsékletben, erõs északi szél mellett és fáztam eléggé.

A thermo felsõ alá nyugodtan vedd fel a nyári fölsõdet, esetleg most a decathlonban láttam (nem a bringás, hanem a túra részlegnél) hosszú ujjú aláöltözõt, 3000 forintért (én ezt hordom egy polár pulcsi alatt nappal). Ha a térdedet akarod védeni, a legolcsóbb megoldás a thermo lábmelegítõ, amit izlés szerint vagy a nadrádra, vagy az alá húzol. Fölülre mindenképpen szerezz be még valami szélálló mellényt, igen sokat javít a komfortfokozaton szélben, ha meg nincs szél, akkor meg a pakkba vagy zsebbe is elfér.

X.

ps: juby: decathlonban láttam ilyet, olyan 3500 körül volt. Hopp, meg is találtam: http://www.decathlon...77980-18590936/

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 hozzászólás
Sziasztok!

Vásárolgattam télire thermo cuccokat, van nadrágom, mezem, sapkám, kesztyûm régebbrõl (nem kimondottam bringás, de eddig bevállt).
Múltkor tekertem 10 fok körüli hõmérsékletben, erõs északi szél mellett és fáztam eléggé. Thermo mez alá nem vettem semmit, nyári rövid mezemet tudom max, de az nem tudom mennyit segítene, mert karjaim is fáztak.
Arra gondoltam, hogy egy aláöltözetet nézek majd. Esõs, illetve 5 fok alatti idõben nem tervezem biciklizést. Így elég lenne thermo mez + aláöltözet + nyári mez? Illetve nem vastag thermo nadrágomhoz még egy lábmelegítõ? Mert kicsit lábam is fázott, igaz nem annyira mint kezem. Izületeket meg kímélni szeretném!

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
sziasztok engem térdmelegitõ érdekelne valaki tudna ajánlani egy jó fajtát,mejiket érdemes venni? esetleg tip mely boltokba találok?
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen termo mezt érdemes venni télre 0fok környékére? Eddig briko-t és elastic-ot néztem.

A sebesség mindent megold.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nekem lábmelegítõm van de ugyanaz. én kivülre húzom mert ha kicsit sáros a téma akkor csak a lábmelegítõt kell kimosni másnapra....
meg ha meleged van csak lehúzod
egyébként nemdörzsölik ki egymást

mindenki máshogy húzza fel, szerintem az a lényeg hogy ne csússzon le kilóméterenként

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

A térdmelegítõt hová célszerû felvenni: a hosszú szárú kerékpáros nadrág alá vagy fölé, esetleg tökmindegy? Attól tartok, hogy ha rossz helyre veszem, kidörzsöli a nadrágot (belülrõl vagy kívülrõl).

Szerintem ízlés kérdése. Én a térdvédômet veszem a nadrág alá és nem fölé. Persze ezt csak azért, mert a nacira már nem tudom felhúzni, de így is jól müxik. :)

Edward

Edward

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
A térdmelegítõt hová célszerû felvenni: a hosszú szárú kerékpáros nadrág alá vagy fölé, esetleg tökmindegy? Attól tartok, hogy ha rossz helyre veszem, kidörzsöli a nadrágot (belülrõl vagy kívülrõl).

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
http://www.kerekpargumi.hu itt is vannak nadrágok

Lady27

Lady27

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
szia! tudnál nekem segiteni?
Keresek fényes pandex nadrágot,de van aki úgy ismeri,hogy
sztreccs vagy lasztesz,vagy biciglis nadrág.
Aki tudna ilyet akár használtat is megvásárolnám,fényes fekete,fényes fehér,
fényes sötétkék....Stb E-mail Cim: jupiter189@vipmail.hu
elöre is köszike !!

Lady27

Lady27

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Tegnap én is épp a dicsaklonban túrtam téli cuccot.
Vagyis keresgéltem.
Észrevételeim:
Termonaciban olyat kerestem, ami szélálló a térd-comb résznél. Csak tavalyiból volt, kb XS méretben. Volt nem szélálló, amiben pedig kellemetlen lehet amikor a 2fok szél befúj rajta. Késõbb visszatérek, hátha lesz idén is a tavalyiból.
Kabát az meg fura szabású (illetve én vagyok elszabva). Amelyiknek a keze elég hosszú volt, annak a háta épp elég hozzú volt (értsd épp lelógott a hátsómig), és közben megmellben eléggé lógott. Lehet meg kellett volna vennem, de azért még szétnézek máshol (10e huf, ami sztem ok).
Windstopos kesztyû, ez tetszett, megvettem, de az ujjbegyeknél nincs erõsítés, két csomag ziziben, hogy ott fog kikopni elõször. Amúgy nem tûnik túl strapásnak, vigyázni kell rá, 4e huf. (biemme)

/futógatyákat nem tudtam már megnézni, mert siettem el, pedig futó, sifutó is tökéletes egy bringásrövid felé sztem/

szia! tudnál nekem segiteni?
Keresek fényes pandex nadrágot,de van aki úgy ismeri,hogy
sztreccs vagy lasztesz,vagy biciglis nadrág.
Aki tudna ilyet akár használtat is megvásárolnám,fényes fekete,fényes fehér,
fényes sötétkék....Stb E-mail Cim: jupiter189@vipmail.hu
elöre is köszike !!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
egyébként a www.kerekpargumi.hu honlapon vna bringásruha is a csehek gyártják asszem

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én szerdán voltam a pécsi hervisben ott csak rövidnacik voltak. Hervises,Balance,Scott,Benger. Bengerem van azt tudom ajánlani jó minõség bírja a varrás. igaz nekem kikoptatta a nyeregcsöves sárvédõm rögzítõje de már orvosoltam:)

bgergo

bgergo

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás

Balance..
egyébként sokszor érdemes megnézni a futóruházatot is, az meg olcsóbb szokott lenni a bringásnál, és sokszor ugyanazt tudja.
nacinál azért az is elõny, hogy nem tudja bekapni a lánc, meg nem növeli a légellenállásod, ez más sportoknál nemigen szempont.

Dekában vettem futó alá-nadrágot, elég vékony, de bizonyos esetekben jó lehet. 1700 volt, lélegzõ, stb...
mondjuk most nem tudom, mire fogom használni, de hátha jó lesz valamire. ha más nem, nagy hidegben másik alá. (ez kevésbé testre simuló)

köszi, nagy vagy! délután nézem is :)

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

szia. ennek mi a márkája? én is benéznék a hervisbe. eddigi tapasztalatom az az, hogy a "mászósboltokban" kapható aláöltözetek lényegesen drágábbak és nem is igazán az ilyen sporthoz vannak kitalálva.

nekem olyan hosszú aláöltözet kell, amit térdnadrág vagy adott esetben hosszúnadrág alá vehetek fel. nem sportszintû felhasználásra, kizárólag városi tekerés...de nem szándékozom télen sem letenni a bicót.

Balance..
egyébként sokszor érdemes megnézni a futóruházatot is, az meg olcsóbb szokott lenni a bringásnál, és sokszor ugyanazt tudja.
nacinál azért az is elõny, hogy nem tudja bekapni a lánc, meg nem növeli a légellenállásod, ez más sportoknál nemigen szempont.

Dekában vettem futó alá-nadrágot, elég vékony, de bizonyos esetekben jó lehet. 1700 volt, lélegzõ, stb...
mondjuk most nem tudom, mire fogom használni, de hátha jó lesz valamire. ha más nem, nagy hidegben másik alá. (ez kevésbé testre simuló)