nekem BBB sapó van sisak alá (nem a siltes) ezis dettó úszósapka de nagyon faja. hosszúhajú embereken még jól is néz ki:D de a lényeg hogy jó nagy és meleg a füledet és a homlokodat teljesen betakarja
2.8 mátyásért vettem a ridebikeban
Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2007. október 22. - 15:26
Írta 2007. október 20. - 13:42
De a kerdes erre vonatkozna ...... Fovarosiak ....... Telen nagy forgalom benzingoz van ertelme ilyen maszkot hasznalni ??? Itt Edinburgh-ban sem piskota a forgalom ezert erdekelne van e ra szukseg vagy egyszerubb ha nem veszek levegot :-)
Szubjektív ki mennyire félti az egészségét, szerintem van értelme. A Techno jó választás, mert a City városba való szûrõjét egyesíti a Race elméletileg könnyebb lélegzést segítõ rendszerével. Én is pont ilyet terveztem venni, vegyél elõbb és majd mesélj Ahogy mások beszámolóit olvastam tényleg úgy lehet menni a 7-es busz mögött, hogy egyáltalán nem érzed a bûzt.
Írta 2007. október 19. - 22:11
Én sok mindent használok:hasznal valaki sisak ala felveheto sapkat? ha igen milyet ajanlotok?
- szövet alapú úszósapka, tehát nem az a teljesen vízhatlan gumi,
- crosszkovácsi maratonon kapott fejkendõ
- 800 forintos polár bélésû utcai sapka. kivágod a belsejét a külsõ szövet alól és máris 2 sapkád van. egy melegebb és egy hidegebb idõre való.
Írta 2007. október 19. - 18:32
hasznal valaki sisak ala felveheto sapkat? ha igen milyet ajanlotok?
Ma vettem, sikondán beprobálás..
B+ 2,5eft.
olyan mint egy úszósapka..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. október 19. - 18:09
Annyit tennék még hozzá, hogy bármilyen polár alapú cuccot mosol ( a térdmelegítõk általában ilyenek), akkor fontos, hogy ne használj öblítõszert! Ha gépben mosod, akkor 30 fok, érdemes valami kímélõ programot (pl gyapjú) választani, és viszonyal alacsonyabb centrifugafordulatszámot.
X.
Kicsit viszakanyarodva a témára, itt tök jól össze van foglalva a spéci ruházatok tisztítása.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Írta 2007. október 19. - 14:29
Csak egy rovid ismerteto :
"Filters Out:
Hydrocarbons including Benzene & Pyrene, Nitrogen Oxides, Sulphur Dioxide, Lead Oxide, and Black Smoke. Sub-Micron Particulates including Pollen Dust, Rape Seed Dust, Irritant Dusts and Clay Dust."
Erre elosszor 130km gyaloglas utan ebredtem ra.
Írta 2007. október 19. - 14:27
A bankrablosoknak ....... lehet beruhazok egyre.
De a kerdes erre vonatkozna ...... Fovarosiak ....... Telen nagy forgalom benzingoz van ertelme ilyen maszkot hasznalni ??? Itt Edinburgh-ban sem piskota a forgalom ezert erdekelne van e ra szukseg vagy egyszerubb ha nem veszek levegot :-)
Erre elosszor 130km gyaloglas utan ebredtem ra.
Írta 2007. október 19. - 13:04
Írta 2007. október 19. - 12:56
hasznal valaki sisak ala felveheto sapkat? ha igen milyet ajanlotok?
Én egy teljesen alap fekete polár, fejre simuló sísapkát használok, a bukó alá pont befér, és olcsó, meg meleg is.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Írta 2007. október 19. - 11:19
Írta 2007. október 19. - 11:10
Írta 2007. október 19. - 10:43
na jó, extrán én sem vagyok fagyos, de azért hamar elkezdem a hosszúujjú mezt.. pláne, ha meg vagyok fázva, mint most.
Írta 2007. október 19. - 10:32
jégmezõk lovagjaNem vagy te véletlenül Charon, vagy Pite tesója?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. október 19. - 10:18
Ez nem az, amit láttam 18-19e volt, de tudom melyikre gondolsz (olyan is volt). 12 fokig rövidnadrágban+ rövid mezben bringázom, ha nincs nagy szél.
Nem vagy te véletlenül Charon, vagy Pite tesója?
Írta 2007. október 19. - 08:46
Én ilyet vettem most a téli idõszakra, elég jó cucc, elöl, ill. a karján félig szélálló, a maradék részen pedig thermos. Jó meleg, 6-10 fok volt éjszaka és melegem volt benne (2 órás tekerés), igaz egy vékonyabb thermo mez is alatta volt. Szerintem aláöltözettel+thermo mezzel együtt jó olyan -2°-3°-ig vagy még tovább. Remélem nem kell kipróbálnom meddig...
Az egyedüli negatívum az ára, olyan 22 körül van.
Írta 2007. október 19. - 08:15
Ez nem az, amit láttam 18-19e volt, de tudom melyikre gondolsz (olyan is volt). 12 fokig rövidnadrágban+ rövid mezben bringázom, ha nincs nagy szél.
akkor neked az a mez (a 10 ezres, mert a másikat nem láttam) nulláig simán jó..
Írta 2007. október 18. - 22:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. október 18. - 22:02
Ma láttam a decathlonban egy fekete termo mezt (kabátot), volt rajt sok fényvisszaverõ csík és szellõzõ nyílás, elég jónak tûnt.
nem tudom, azt láttam-e én is (csíkok nem rémlenek, csak hogy fekete, és elég vastig) 10-ért..
nekem hasonló van (onnan, tavalyi, azonos anyagnak tûnt), és elégedett vagyok vele, 10 fokig, esetleg az alatt is jó (én hamar fázom).
a szelet rendesen fogja, csepegõ esõt is.
amúgy én ezeket mindig csak beszórtam a szennyesbe, semmi extra törõdés
azt mondjuk nem is tudtam, hogy esetleg mással kéne mosni...
bár ez nem kifejezetten vízálló, de vízlepergetõ.. eddig gond nem volt vele, ezután se változtatok a szokásomon..
Írta 2007. október 18. - 21:48
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. október 18. - 21:25
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!