Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
www.piacter.bikemag.hu
;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

longbc

longbc

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,

Elõre is szeretnék elnézést kérni a beleböfögésért, én sem szeretem, ha így szólnak hozzá a fórumhoz, ahol én vagyok a törzstag...
Van 23db eladó Uvex Boss Compact sisakom... 53-58-as méretû, kék, teljesen új mind, dobozban, leírással, mint a boltban! Hogy honnan egészen pontosan nem tudom, osztrákiából, ennyi a tuti, meg az, h nem lopot dolgokról van szó! Egy ismerõsöm (nem, nem Róka...:) )szokott egészen különös dolgokat behozni, h ha lehet, akkor adjam el õket... Most ezt sikerült. Lehetõség szerint egyben szeretnék tõle megválni. Ha valakit érdekelne, vagy tud olyan valakit, akinek van olyan ismerõse, akit esetleg érdekelhet, akkor legyetek szívesek az e-mail-emre írjatok egy üzenetet.
Elõre is köszönöm a segítséget, további jó fórumozást!

longbc

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts
Mosógépben, gyapjú (vagy függöny) fokozaton, max. 300as centrivel, öblítõszer nélkül, alaposabb öblítéssel, 30 fokon. Nadrág, felsõ, aláöltözõ, windtex fölsõ, kesztyû, ezek bírják. Vízálló ruházatot nem mosok, ha nagyon dzsuva, akkor a zuhany alatt lecsapatom.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
én az összes bringaruhámat kézzel mosom. (mosógépre,anyámra nem bízom)

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Sziasztok!

Egy kérdés: hogyan szoktátok mosni a téli bringás ruhátokat?
Mert állítólag mosógépben nem szabad, centrifugálni nem szabad stb.

köszi!
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
http://www.biondobike.hu/
nalini ruházat és egyébb márkák
e-mailben lehet rendelni és futárral kiküldik

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Vettem egy vastagabb CHIBA márkájú kesztyût. Még nem tudtam tesztelni az idõ miatt, de jónak tûnik. 3 rétegû Eurotex anyag, jó vastag. Nekem kell is mert nagyon fázós a kezem. Kamásliból BBB-Heavyduty lett. Térdmelegítõbõl meg Kelly's, szélláló anyagból van az elsõ 2/3-a.
CHIBA
Itt nem találtam meg konkrétan az én CHIBA pro glove kesztyûm. Nagyon jó minõségû, meg is kérték az árát 7.8k, de ilyenre nem sajnálom.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

Van, rövid távra jó, de egyébként beleizzadsz, a szabása elég egyszerû, így amikor elõredõlsz, a derekadról lecsúszik, vagyis érdemes fölülre hosszabb kabátot venni (a legjobb meg az lenne, ha kantáros lenne...)
Nekem arra jó, hogy hazaérjek benne (5 km) a melóhelyrõl latyakban és hidegben, alá kell venni egy thermo nadárgot, és egész komfortos. A szárai elég bõvek, ami jó, mert cipõben is bele tudsz ugrani, de rossz, mert lifeg rajtad. Egyszer bringáztam benne egy hoszabbat is, olyan 30 kilcsi volt hidegben és csendes esõben, vizet nem eresztette át, de meglehetõsen aláizzad az ember, így kell alá a polár, hogy hõszigeteljen valamennyire. Mindkét szára combközépig fölcipzározhtó, ez segít a föl és levételben, plussz tudsz rajta szellõztetni. Kamásli mindenképp kell mellé, mert az esõ végigfolyik a lábadon, egyenesen a cipõdbe...
Az árát szerintem mindenesetre megéri.

X.

Köszönöm, azt hiszem akkor kipróbálok egyet én is :)

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Decathlonban láttam 5000 ft-ért egy lélegzõ esõnadrágot. Arról van valakinek valamilyen tapasztalata?

Van, rövid távra jó, de egyébként beleizzadsz, a szabása elég egyszerû, így amikor elõredõlsz, a derekadról lecsúszik, vagyis érdemes fölülre hosszabb kabátot venni (a legjobb meg az lenne, ha kantáros lenne...)
Nekem arra jó, hogy hazaérjek benne (5 km) a melóhelyrõl latyakban és hidegben, alá kell venni egy thermo nadárgot, és egész komfortos. A szárai elég bõvek, ami jó, mert cipõben is bele tudsz ugrani, de rossz, mert lifeg rajtad. Egyszer bringáztam benne egy hoszabbat is, olyan 30 kilcsi volt hidegben és csendes esõben, vizet nem eresztette át, de meglehetõsen aláizzad az ember, így kell alá a polár, hogy hõszigeteljen valamennyire. Mindkét szára combközépig fölcipzározhtó, ez segít a föl és levételben, plussz tudsz rajta szellõztetni. Kamásli mindenképp kell mellé, mert az esõ végigfolyik a lábadon, egyenesen a cipõdbe...
Az árát szerintem mindenesetre megéri.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Sandor75

Sandor75

vendég

• fórumtag
  • 102 posts
Nekem is ideje volt egy hossz kesztyüt beszerezni, mert a tavaji amit télre vettem még meleg nagyon, a rövid meg ugye nem egészséges már. Feltöltött képez lett , nem túl vastag , jo benne a fogás.Igaz nem tul meleg aki fázos nagyon annak vékony lehet. Én nem vagyok fázos.4200 ft.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Abban adjon nekem valaki segítséget, hogy ebben a téli, latyakos, dzsuvás, szemerkélõs idõben milyen esõnadrágot érdemes venni (ami nem 30 ezer). Olyat nem lehet kapni ami csak elöl véd az esõ ellen és hátul meg akár nyitott is lehet? Hol érdemes venni? Decathlonban láttam 5000 ft-ért egy lélegzõ esõnadrágot. Arról van valakinek valamilyen tapasztalata?

Köszi

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts
Ma tekertem egyet a vége már naplementébe nyúlott, levegõ is lehûlt 2-3 fokra, kezem meg belefagyott az új Biemme kesztyûmbe. A bal leginkább, a jobb nem volt annyira vészes.
MJani neked milyen tapasztalataid vannak ezzel a kesztyûvel?

Nekem végtagjaim alapból hamar kihûlnek...

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts

Ilyet?
Feltöltött kép
Mert ez a világ legjobb dolga :D. Ha jól rémlik nem csak szél, de vízálló is az eleje, mondjuk hátul "csak" polár. Nyár végén balatoni karikázáskor iszonyat jól jött a hirtelen viharban (16-17C° pillanatok alatt), rövidnaci mellé feltettem, és mintha hosszú nadrágot öltöttem volna... Igaz baromi hülyén néz ki, mert felbuggyosodik a mozgástól, de nem érdekel.

Egészen pontosan ilyet.
GT-Atee

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

nekem minden ruházatom BBB
szerintem nemrossz minõség és télleg bringásoknak vna tervezve, elérhetõ áron

pinya

pinya

vendég

• fórumtag
  • 163 posts

Decathlonban biemme-t vettem 3,5e-ért.

Én is Biemme-t vettem, WindStopper anyagút. Ma teszteltem egy rövid körön, nem fagyott bele kezem, de nem is izzadt, szal jónak tûnik.

Vettem egy Rockrider dzsekit is. Vízálló, szélálló, hálóval bélelt. Jól mûködik szellõzése is, nem izzadtam be alatta, szelet meg szépen kint tartotta.

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

Ma ismét ellátogattam a nálunk(Tatabányán) a héten nyilt Lidl-be és az eggyik leértékelt áruk kosárban(párom szenvedélye) egy külön térdre húzható szélálló térdmelegen-tartót találtam kemény 199hft-ért.

Ugyanaz anyagból mint amilyen a kesztyûjük volt.Melóba járni mackó alá remélem megteszi.

Ilyet?
Feltöltött kép
Mert ez a világ legjobb dolga :D. Ha jól rémlik nem csak szél, de vízálló is az eleje, mondjuk hátul "csak" polár. Nyár végén balatoni karikázáskor iszonyat jól jött a hirtelen viharban (16-17C° pillanatok alatt), rövidnaci mellé feltettem, és mintha hosszú nadrágot öltöttem volna... Igaz baromi hülyén néz ki, mert felbuggyosodik a mozgástól, de nem érdekel.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
csak le ne rugd menet közben. nekem a bal lábam sokkal erõsebb igy a jobbrol a lábtyû hajlamos lecsúszni. vettem 5 cm széles gumicsikot és összevartam. pont jó nem szorít és rajt tartja rendesen

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,743 posts
Ma ismét ellátogattam a nálunk(Tatabányán) a héten nyilt Lidl-be és az eggyik leértékelt áruk kosárban(párom szenvedélye) egy külön térdre húzható szélálló térdmelegen-tartót találtam kemény 199hft-ért.

Ugyanaz anyagból mint amilyen a kesztyûjük volt.Melóba járni mackó alá remélem megteszi.

GT-Atee

Amen

Amen

vendég

• fórumtag
  • 61 posts
Szervusztok!
Láttam, h írtatok kesztyûkrõl, én 2 napja vettem egyet a decathlon-ban, elsõ tesztelésre kicsinek tûnt, így visszavittem és szó nélkül kicserélhettem (pirospont:)) 2500 ft, eredetileg síkesztyû, de gondoltam hideg idõben jó lesz biciklizni, nagyon meleg és nem engedi át a szelet. Plusz ha írtózat hideg van van rajta levegõbefújó konzol, aminek segítségével meleg levegõt fújhatsz bele:) Mind1, lényeg, h sztem télre kerózni nem rossz választás, van á 2 év gari, teljesen jó, mondjuk hozzá kell szokni, h nem ugyan úgy érzed benne a gépet, de ez lehet csak nekem fura, mert elsõ kesztyûm.
Ha valaki gondolkodik téli kesztyûn sztem ez jó választás.
Amen

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Ma testeltem a Decathlonos nadragot :

http://www.decathlon...35387-22455893/

5 fok, erös hideg szel --> minden o.k, nem olyan örült meleg es a szelet lefele az elejen alig ereztem.

Csak a terd mögött rancosodik, de meg lehet szokni. Meg nem hasznaltam job nadragot.