Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Posted 2007. November 29. - 14:41
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Posted 2007. November 29. - 01:12
Elõre is szeretnék elnézést kérni a beleböfögésért, én sem szeretem, ha így szólnak hozzá a fórumhoz, ahol én vagyok a törzstag...
Van 23db eladó Uvex Boss Compact sisakom... 53-58-as méretû, kék, teljesen új mind, dobozban, leírással, mint a boltban! Hogy honnan egészen pontosan nem tudom, osztrákiából, ennyi a tuti, meg az, h nem lopot dolgokról van szó! Egy ismerõsöm (nem, nem Róka... )szokott egészen különös dolgokat behozni, h ha lehet, akkor adjam el õket... Most ezt sikerült. Lehetõség szerint egyben szeretnék tõle megválni. Ha valakit érdekelne, vagy tud olyan valakit, akinek van olyan ismerõse, akit esetleg érdekelhet, akkor legyetek szívesek az e-mail-emre írjatok egy üzenetet.
Elõre is köszönöm a segítséget, további jó fórumozást!
longbc
Posted 2007. November 28. - 17:06
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. November 28. - 15:58
Posted 2007. November 28. - 15:40
Egy kérdés: hogyan szoktátok mosni a téli bringás ruhátokat?
Mert állítólag mosógépben nem szabad, centrifugálni nem szabad stb.
köszi!
Posted 2007. November 21. - 09:07
nalini ruházat és egyébb márkák
e-mailben lehet rendelni és futárral kiküldik
Posted 2007. November 18. - 16:28
CHIBA
Itt nem találtam meg konkrétan az én CHIBA pro glove kesztyûm. Nagyon jó minõségû, meg is kérték az árát 7.8k, de ilyenre nem sajnálom.
Posted 2007. November 15. - 11:58
Van, rövid távra jó, de egyébként beleizzadsz, a szabása elég egyszerû, így amikor elõredõlsz, a derekadról lecsúszik, vagyis érdemes fölülre hosszabb kabátot venni (a legjobb meg az lenne, ha kantáros lenne...)
Nekem arra jó, hogy hazaérjek benne (5 km) a melóhelyrõl latyakban és hidegben, alá kell venni egy thermo nadárgot, és egész komfortos. A szárai elég bõvek, ami jó, mert cipõben is bele tudsz ugrani, de rossz, mert lifeg rajtad. Egyszer bringáztam benne egy hoszabbat is, olyan 30 kilcsi volt hidegben és csendes esõben, vizet nem eresztette át, de meglehetõsen aláizzad az ember, így kell alá a polár, hogy hõszigeteljen valamennyire. Mindkét szára combközépig fölcipzározhtó, ez segít a föl és levételben, plussz tudsz rajta szellõztetni. Kamásli mindenképp kell mellé, mert az esõ végigfolyik a lábadon, egyenesen a cipõdbe...
Az árát szerintem mindenesetre megéri.
X.
Köszönöm, azt hiszem akkor kipróbálok egyet én is
Posted 2007. November 14. - 17:31
Decathlonban láttam 5000 ft-ért egy lélegzõ esõnadrágot. Arról van valakinek valamilyen tapasztalata?
Van, rövid távra jó, de egyébként beleizzadsz, a szabása elég egyszerû, így amikor elõredõlsz, a derekadról lecsúszik, vagyis érdemes fölülre hosszabb kabátot venni (a legjobb meg az lenne, ha kantáros lenne...)
Nekem arra jó, hogy hazaérjek benne (5 km) a melóhelyrõl latyakban és hidegben, alá kell venni egy thermo nadárgot, és egész komfortos. A szárai elég bõvek, ami jó, mert cipõben is bele tudsz ugrani, de rossz, mert lifeg rajtad. Egyszer bringáztam benne egy hoszabbat is, olyan 30 kilcsi volt hidegben és csendes esõben, vizet nem eresztette át, de meglehetõsen aláizzad az ember, így kell alá a polár, hogy hõszigeteljen valamennyire. Mindkét szára combközépig fölcipzározhtó, ez segít a föl és levételben, plussz tudsz rajta szellõztetni. Kamásli mindenképp kell mellé, mert az esõ végigfolyik a lábadon, egyenesen a cipõdbe...
Az árát szerintem mindenesetre megéri.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2007. November 14. - 17:18
Posted 2007. November 14. - 15:37
Köszi
Posted 2007. November 13. - 17:55
MJani neked milyen tapasztalataid vannak ezzel a kesztyûvel?
Nekem végtagjaim alapból hamar kihûlnek...
Posted 2007. November 11. - 21:55
Egészen pontosan ilyet.Ilyet?
Mert ez a világ legjobb dolga . Ha jól rémlik nem csak szél, de vízálló is az eleje, mondjuk hátul "csak" polár. Nyár végén balatoni karikázáskor iszonyat jól jött a hirtelen viharban (16-17C° pillanatok alatt), rövidnaci mellé feltettem, és mintha hosszú nadrágot öltöttem volna... Igaz baromi hülyén néz ki, mert felbuggyosodik a mozgástól, de nem érdekel.
Posted 2007. November 11. - 20:41
nekem minden ruházatom BBB
szerintem nemrossz minõség és télleg bringásoknak vna tervezve, elérhetõ áron
Posted 2007. November 11. - 20:10
Decathlonban biemme-t vettem 3,5e-ért.
Én is Biemme-t vettem, WindStopper anyagút. Ma teszteltem egy rövid körön, nem fagyott bele kezem, de nem is izzadt, szal jónak tûnik.
Vettem egy Rockrider dzsekit is. Vízálló, szélálló, hálóval bélelt. Jól mûködik szellõzése is, nem izzadtam be alatta, szelet meg szépen kint tartotta.
Posted 2007. November 11. - 16:10
Ilyet?Ma ismét ellátogattam a nálunk(Tatabányán) a héten nyilt Lidl-be és az eggyik leértékelt áruk kosárban(párom szenvedélye) egy külön térdre húzható szélálló térdmelegen-tartót találtam kemény 199hft-ért.
Ugyanaz anyagból mint amilyen a kesztyûjük volt.Melóba járni mackó alá remélem megteszi.
Mert ez a világ legjobb dolga . Ha jól rémlik nem csak szél, de vízálló is az eleje, mondjuk hátul "csak" polár. Nyár végén balatoni karikázáskor iszonyat jól jött a hirtelen viharban (16-17C° pillanatok alatt), rövidnaci mellé feltettem, és mintha hosszú nadrágot öltöttem volna... Igaz baromi hülyén néz ki, mert felbuggyosodik a mozgástól, de nem érdekel.
Posted 2007. November 11. - 13:37
Posted 2007. November 11. - 00:10
Ugyanaz anyagból mint amilyen a kesztyûjük volt.Melóba járni mackó alá remélem megteszi.
Posted 2007. November 10. - 23:22
Láttam, h írtatok kesztyûkrõl, én 2 napja vettem egyet a decathlon-ban, elsõ tesztelésre kicsinek tûnt, így visszavittem és szó nélkül kicserélhettem (pirospont:)) 2500 ft, eredetileg síkesztyû, de gondoltam hideg idõben jó lesz biciklizni, nagyon meleg és nem engedi át a szelet. Plusz ha írtózat hideg van van rajta levegõbefújó konzol, aminek segítségével meleg levegõt fújhatsz bele:) Mind1, lényeg, h sztem télre kerózni nem rossz választás, van á 2 év gari, teljesen jó, mondjuk hozzá kell szokni, h nem ugyan úgy érzed benne a gépet, de ez lehet csak nekem fura, mert elsõ kesztyûm.
Ha valaki gondolkodik téli kesztyûn sztem ez jó választás.
Amen
Posted 2007. November 09. - 20:05
http://www.decathlon...35387-22455893/
5 fok, erös hideg szel --> minden o.k, nem olyan örült meleg es a szelet lefele az elejen alig ereztem.
Csak a terd mögött rancosodik, de meg lehet szokni. Meg nem hasznaltam job nadragot.