Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

na ne hülyülj!!nehogy nekem azt mond hogy nem nagy gyártó a giant!!

Ezt pont egy Dzsájentostól kérdezed? ;) :) Egyébként Én csak régi mezt láttam eddig.

Rövid. Télibõl nekem is zebras van.

Rövid, kantáros Specit vettem tavaly. Megelégedéssel használom. BG betét, jó anyag, tartósnak tûnik, legalább is egy tavasz-nyári használat után. Árba belefér, 12e körül volt, nem emlékszem pontosan. Adidasomhoz képest... jó választás :)

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

pont, hogy nem azt mondta
olvass privátot btw

köszönöm az üzeneted,de van ujjabb fajtád is mert ilyenem már régóta van

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
pont, hogy nem azt mondta
olvass privátot btw

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás

Giant mez ritka, mint a fehér holló. Én még tavaly láttam a Speed-way-ben.
http://www.kerekpar-outlet.hu/

Érdemes megkérdezni a forgalmazót. www.giantkerekpar.hu

Nem tudom, mekkora lenne a kereslet Giant kiegészítôk és ruhák iránt, de a nagy gyártók csak jelen vannak kishazánkban ilyen téren is (Speci, Kona, Merida..stb..). Giant pedig sehol...

na ne hülyülj!!nehogy nekem azt mond hogy nem nagy gyártó a giant!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Milyen kell, thermo, hosszú, vagy sima? Csak a leglényegesebb info maradt ki ;)
Thermo-ból is van sok féle, ha durva hidegben/viharban nem nyomod, vagy ráöltözöl vmi RP esõkabáttal, akkor ajánlom a sima Zebras thermonadrágot, jóóó meleg, csak ugye nem különösebben szélálló v. vízálló.

Ha valaki lát ilyet, szóljon nekem is :) Nagyon kényelmes, hosszú távon is, csak az enyém már kezd elkopni (3 szezont használtam, elég sokat )

Sima nadrágból elég hatalmas a választék, ha nincs nagyon nyomor betéte (legtöbb decathlonos hatalmas pelenkája) /szabása (Briko nadrágoknak nagyon szûk a szára, nem bringás combra vannak tervezve) , akkor sztem vedd azt, ami olcsó, vagy tetszik.

CD privát ment

Rövid. Télibõl nekem is zebras van.

A sebesség mindent megold.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Van még Giant mez, csak hozatni kell.
Pl. Kona cuccból sztem nincs több darab, vagy nagyobb választék, hacsak ( az amúgy nagyon pöpec :D ) tangájukat nem nézzük :D

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

sziasztok tippeket kérnék hogyha láttatok valahol giant mezt,vagy tudjátok hogy hol lehet kapni,elõnyben vannak a bringaboltok

Giant mez ritka, mint a fehér holló. Én még tavaly láttam a Speed-way-ben.
http://www.kerekpar-outlet.hu/

Érdemes megkérdezni a forgalmazót. www.giantkerekpar.hu

Nem tudom, mekkora lenne a kereslet Giant kiegészítôk és ruhák iránt, de a nagy gyártók csak jelen vannak kishazánkban ilyen téren is (Speci, Kona, Merida..stb..). Giant pedig sehol...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Kantáros nadrágból mit érdemes venni 10e körül? A lényeg, hogy kényelmes (6-7 óra után is) és tartós legyen.

Milyen kell, thermo, hosszú, vagy sima? Csak a leglényegesebb info maradt ki ;)
Thermo-ból is van sok féle, ha durva hidegben/viharban nem nyomod, vagy ráöltözöl vmi RP esõkabáttal, akkor ajánlom a sima Zebras thermonadrágot, jóóó meleg, csak ugye nem különösebben szélálló v. vízálló.

Ha valaki lát ilyet, szóljon nekem is :) Nagyon kényelmes, hosszú távon is, csak az enyém már kezd elkopni (3 szezont használtam, elég sokat )

Sima nadrágból elég hatalmas a választék, ha nincs nagyon nyomor betéte (legtöbb decathlonos hatalmas pelenkája) /szabása (Briko nadrágoknak nagyon szûk a szára, nem bringás combra vannak tervezve) , akkor sztem vedd azt, ami olcsó, vagy tetszik.

CD privát ment

carbon-dani

carbon-dani

vendég

• fórumtag
  • 186 hozzászólás
sziasztok tippeket kérnék hogyha láttatok valahol giant mezt,vagy tudjátok hogy hol lehet kapni,elõnyben vannak a bringaboltok

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
vagy az orángután vette a szabásmintát:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek. 14k még belefér.
Ma a decathlonban néztem a csúcs (fekete betétes) nadrágokat, a betét jónak tûnt, de nagyon hülye szabásuk volt.

jellemzõen az a bajuk. az én dekás freeride sztájl gatyámanak sincs semmi más baja...az anyaga nagyon jó, csak kb egy közepesen fejlett orángutánról vették a szabásmintát..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm mindenkinek. 14k még belefér.
Ma a decathlonban néztem a csúcs (fekete betétes) nadrágokat, a betét jónak tûnt, de nagyon hülye szabásuk volt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Merre találok ilyen nadrágokat?

Probikeban is szok lenni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
MJani!

PI és Campagnolo gatyákat a Bringavilágban nézz szerintem.

De egyik sem áll meg ~14k alatt.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Merre találok ilyen nadrágokat?

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
úgy tudom a PI ennek az összegnek kb a duplájánál kezdõdik, de ha rosszul tudom, akkor link jöhetne olcsóbb lelõhelyrõl:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Kantáros nadrágból mit érdemes venni 10e körül? A lényeg, hogy kényelmes (6-7 óra után is) és tartós legyen.

tegyél hozzá +1-2 ezret és northwave vagy pearl izumi.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
szombaton beszereztem egy rp bora softshell kabátot,tegnap már bevetésen is volt, azt hiszem, nagyon jól vizsgázott. alatta csak egy polar aláöltözõ ,jol müködött a rendszer, a kõris hegyre felérve, megállapithattam hogy kifele jol elvezeti az izzadságot, amibõl nem volt hiány azt hiszem,nagyon jo eddzetségemnek köszönhetõen :D ,visszafele pedig nagyon jol megfogta a szelet,és nem fáztam kicsit se,pedig az erdõben nem volt túl meleg (10 fok körül lehetett),no meg sokszor közel 50es tempó, bár az is lehet a sebesség meg néhol izgalmas kanyarok miatt,nem volt idöm arra figyelni hogy fázok e :D :D
de egy szó mint száz, szerintem korrekt a dolog :spoko:

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

..ott láttam 9-11 eFt
http://www.respro.com/

Az "eFt"-ot ezer Forintnak értelmezem. Az nem sok egy kicsit?
Amit én vettem ~300,-Ft körül az a képen a szelepes.

A típusa:
9332 EN149.2001 FFP3 és pontosan így néz ki mint a képen a szelepes 3M feliratu.

Feltöltött kép
Forrás: http://www.rothermetal.hu/index.php?news=991

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..