Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás ruházat

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
4195 hozzászólás a témában

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
rövid bringásgatyát ("fríírájdosat", szóval nem tapadósat, ami csak a segge szabásában tér el egy normál rövidgatyától- lehetõleg kivehetõ béléssel) keresek, ócsóér' mert egyet vettem 10ért, azt kicsit sokallom. nyárra kellene városba, mert ebben sokkal kényelmesebb tekerni

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Magoo: köszi a választ!

Budapesten hol lehet beszerezni? éS kb . mennyibe kerül?

pécsi vagyok és a hervisben vettem, ami pesten is van, de túra boltokban (mountex mondjuk) vagy rp szakboltban biztos megtalálod. 12rugó a kabát, ha jól emléxem.

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Lehet azért nem szakadt ki, mert
1, ez "Speciális" mez :D
na jó komolyra fordítva a szót: sima felületen csúsztam ( Lánc-híd alatti kis alagút, pontosabban még elõtte ahogy összeszûkül a kerékpárút, a szegély kb ilyen 50x100-as megmunkált terméskõ és azon játszottam Supermant ), na ezt jól megaszon'tam:D De még ígysem értem, hogy nem szakadt ki...
Ne kérdezzétek hogy estem, még én is röhögtem olyan primitív helyzet, viszont életem eddigi legnagyobb bukása volt...persze bukó nélkül, mert óóó kerékpárúton "úgysem" történik semmi.

Bukástól független dolog, de biker ruházat: Biemme sima fekete, betétes rövidszárú nadrág, és a s*ggemnél 2 helyen megszaladt, elvékonyodott az anyag. Lehet ezzel kezdeni valamit? Tudtommal ezt az anyagot elég nehéz jól varrni :(

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Magoo: köszi a választ!

Budapesten hol lehet beszerezni? éS kb . mennyibe kerül?

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

weqa: szerintem ne törödj vele, a bolyhosságtól függetlenül pontosan ugyanannyira jól használható marad a cucc, bringázás közben ez rohadtul nem számít

okok, az biztos hogy, nem divatbemutatót tartok a nyeregben, csak arra lettem volna kiváncsi, hogy ez mennyire okés... csakmert furamód a bengeres felsõmet nem viselte meg annyira az a kb 800km, mint a specit ez a 20...
De ha az esést olyan jól bírja majd, mint kulitoko felsõje, akkor hibátlan a cucc :)

Egyébként ezen apró hibája ellenére (már ha ez annak számít) remek darab

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás

Én kb 2 hete firkáztam elég szépet, kb mint egy fadarab repültem le a bicajról. Bal váll jobb-bal kézfej bal alkar kicsit, bal térd nagyon, elsõ felni kolbász. Amin meglepõdtem: bal vállamon "csúsztam" szinte végig, elég nagy seb keletkezett, viszont a Speci rövidujjú mezem......épppppenhogy bolyhos lett :D NorthWave felsõmet viszont a Camelbakom derékpántja is kibolyhosítja :(

hátha ez nálam is így lesz akkor a tárgyfétisem a speci felsõmben fog kiteljesedni :D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
weqa: szerintem ne törödj vele, a bolyhosságtól függetlenül pontosan ugyanannyira jól használható marad a cucc, bringázás közben ez rohadtul nem számít

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
nekem ilyen van:

http://www.alpin.hu/...ekek/342011.gif

legalább 3 éve hordom. a legnagyobb hidegben is ebbe bringázom, persze jól aláöltözve. most már kezd beázni ha sokáig ázok benne, de ez egy impregnáló sprével orvosolható. egyébként meglepõen erõs anyag, sokat pusztultam benne és nem szakadt ki. a zippzárja viszont tönkrement pár hónapja, de cseréltem és azóta jó.

nocsak, még tesztet is találtam pont errõl:

http://www.survival....ent/view/133/3/

kulitoko

kulitoko

törzsvendég

• fórumtag
  • 320 hozzászólás
Én kb 2 hete firkáztam elég szépet, kb mint egy fadarab repültem le a bicajról. Bal váll jobb-bal kézfej bal alkar kicsit, bal térd nagyon, elsõ felni kolbász. Amin meglepõdtem: bal vállamon "csúsztam" szinte végig, elég nagy seb keletkezett, viszont a Speci rövidujjú mezem......épppppenhogy bolyhos lett :D NorthWave felsõmet viszont a Camelbakom derékpántja is kibolyhosítja :(

orbea_d

orbea_d

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
sziasztok,

egy ideje keresek egy igazán jó széldzsekit, ami esõ ellen is véd és van benne hálós rész is. Több bringaboltban is néztem már, nem igazán van kínálat belõlük, vagy csak a nagyon vékony kifejezetten szél ellen védõt találtam. Hol érdemes keresnem?

weqa

weqa

vendég

• fórumtag
  • 183 hozzászólás
A múlt héten vettem egy speci cubex átmenetes felsõt, örültem is neki mint majom a farkának, de az elsõ 20 (és nem több) km után kicsit legörbült a szám, ugyanis a hátán felbolyhosodott két részen, amit a hátzsák okozott (rendes bringás hátitatyesz).
A kérdés csak annyi, hogy ez tényleg természetes dolog - és a hátizsákos tekerés velejárója, vagy valami más...?
A benger-es rövidújjúban egy egész nyarat tekertem nem bringás hátizsákkal és kb ennyire van kibolyhosodva...
Szóval akkor most a benger csinál jobb ruhákat a specinél :D, vagy a zsák fos, vagy...? ...vagy nem tudom :(

linkeltem képeket (rohadt nehéz mûanyag rucit fotozni, csillog, máshová esik a fókuszpont... na de ezt inkább egy fotós oldalra :P)

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

vendég_emelon_*

vendég_emelon_*
  • vendég
Feltöltött kép

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
én 191 vagyok és 86 kg, XL-es kell. (max ha a kantár hosszú, abból vissza lehet venni)
szerintem neked is kell az xl-es:chin:

trek 1000

trek 1000

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

én is BBB Bib Short nadrágot néztem ki de nem a team-et hanem sima feketét rövid kantárosba. Vajon 187cm 82kg jó lesz az L méret, mert ebikeról rendelném mert vidéken sajna 2x annyiért lehetne hozzá férni?

Nekem is L-es van én 180cm 74kg vagyok!
Szerintem még belefér!

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
én is BBB Bib Short nadrágot néztem ki de nem a team-et hanem sima feketét rövid kantárosba. Vajon 187cm 82kg jó lesz az L méret, mert ebikeról rendelném mert vidéken sajna 2x annyiért lehetne hozzá férni?

RideRaceLive

RideRaceLive

vendég

• fórumtag
  • 81 hozzászólás
Freeride-ra én Sombrio-t vagy TLD-t mondok.
Fox egyre gyengébb minõségileg

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm. Végül vettem egyet.

A sebesség mindent megold.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Nekem van egy BBB Team Bib Short, rövid kantáros kivitel /nem Coolmax betétes hanem BBB betét,(narancssárga-fekete)/ az nagyon bejött!

Ugyanilyen gatyám van és ugyanez a véleményem :)

trek 1000

trek 1000

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás

BBB nadrágokkal valakinek van tapasztalata?

Nekem van egy BBB Team Bib Short, rövid kantáros kivitel /nem Coolmax betétes hanem BBB betét,(narancssárga-fekete)/ az nagyon bejött!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
BBB nadrágokkal valakinek van tapasztalata?

A sebesség mindent megold.