Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás ruházat
Írta 2008. szeptember 18. - 20:56
plusz még a hervisben befigyelt egy fehér esõkabát 2-ért
- nadrág:
az anyagára és a betétre nem lehet panasz, 10 fokban nem fáztam, ez nekem elég. ha hidegebb lesz kombinálom egy lábmelegítõvel és akkor az mínusz pár fok. negatívumuk hogy a deréknál fûzõs, kötögetõs, így meg kell találni és meghúzni azt a pontot ahol nem csúszik le. ha ez megvan nem lesz gond. a másik dolog a nagy embereknek okozhat problémát, ugyanis az xl-es max 185 test magasság, lehet az az érték ahol a nadrág szára bringára ülve nem rövid. (felpróbálásnál nem fogod észrevenni, mert állva jó a hossza) egy hosszú szárú térdzokni vagy kamásli mindenképp kell
- kabát:
vastag, meleg, szélálló, a hõt, izzadtságot nem engedi ki. az ujjhosszal bringán nagy embereknél itt is gond lehet.
- kesztyû
szerintem ez a kollekció best buy darabja, 1200 ft-ért nem is kapsz jobbat. jó hosszú, kompenzálja a kabát rövidségét, abszolút kényelmes, meleg. de szerintem nem lesz valami tartós
összességében használható, jólesz
Írta 2008. szeptember 18. - 17:31
Írta 2008. szeptember 18. - 13:59
Hûvösebb idõre (0-15 fok, bár ezt embere válogatja) elég egy thermo nadrág, pl. Zebras, ha még kapni valahol, egy thermo felsõ és egy hosszú kesztyû Árban a nadrág 10 körül lesz, a felsõ 5 és 10 között. Vannak alkalmi vételek a bikemag apróban, vagy nagyobb ruhakészlettel bíró boltokban, mint pl. a Berguson, de ha kimész a Decathlonba, ott is biztos találsz most ilyesmit.
Írta 2008. szeptember 18. - 12:28
eddig meg nem tekertem hidegebb idoben de szeretnek osszel es tavasszal is ezentul. Visszaolvasva lattam az aldis cuccot ami kepen egesz jonak tunt, csak mar nincs akcioban. Vmi hasonlo olcso, de ugyanakkor hasznalhato ruhazatot keresek (nadrag + felso). Hol lehet ilyeneket venni (tudom bicajos boltban), elfogadhato aron?
Írta 2008. szeptember 18. - 11:26
Írta 2008. szeptember 18. - 11:06
végigolvasva a topikot, s levonva a következtetést, beruháztam egy dekatlonos hosszú/kantáros gatyóra (függetlenül attól, hogy én se vagyok az a szupermenes alkat, de egyrészt beláttam a pozitívumait, másrészt meg nem a kifutóra megyek...).
Kérdésem csak annyi lenne, hogy miután már rendesen ki lett itt tárgyalva az is, hogy az ilyen gatyók alá nem praktikus bármilyen alsót is venni, kimossam-é vásárlás után (avagy elsõ használat elõtt). Minthogy speckó cucc lévén, ha lehet minél kevesebbet szándékoznám mosogatni - pláne nem már rögtön ezzel kezdeni -, ám ki tudja hány pöcörõvel találkozhatott a próbálgatások során... Oké, hogy nyilván az értelmesebbje természetesen alsóval próbálta fel, de számításba lehet venni a hiperfanatikusokat is, akik esetleg nem...
Ti kimostátok vásárlás után?
No és ha igen, hogy? Öblítõs, (cetli szerint max 40 fokos) meleg vízbe áztatva x ideig? Valahgoy a gépi mosástól tartok.
Válaszokat elõre is köszönöm.
Írta 2008. szeptember 18. - 08:19
Szóval ilyenre gondoltam. Bocs a broken képért.
Én kihagyom a térdmelegítôt az öltözékbôl. Nekem bevált a téli bringásnadrág + a 661 térdvédô kombináció A vaskos szivacs miatt jó melegen tartja az izületet. Tavaszi, ôszi alkalmakkor pedig a teljes lábmelegítô + térdvédô a megoldás számomra.
Írta 2008. szeptember 18. - 08:05
Írta 2008. szeptember 18. - 08:00
Írta 2008. szeptember 18. - 01:34
http://href.hu/x/6yg3
Egyébként ha valakinek a lábizzadással van gondja, vegyen ezüstszálas zoknit.
nem olcsó, kb. 3000,- Ft egy pár de nem tud bebüdiisödni ha hetekig izzadsz is benne.
Az ezüst antibakterizál. Nem szaporodik el semmilyen kórokozó, az izzadság bontó bacik sem. Baktérium és gomba ellenes hatásu.
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2008. szeptember 17. - 14:16
Írta 2008. szeptember 17. - 13:40
Írta 2008. szeptember 17. - 08:48
Írta 2008. szeptember 16. - 21:57
eddig csak konából találtam,esetleg valami ötlet?
Írta 2008. szeptember 15. - 07:23
sziasztok!
Ezek az aldi-s cuccok valóban egész jók, az akció kezdetén, csütörtökön én is beszereztem egy kabátot és egy kesztyût, amit másnap este már volt is "szerencsém" kipróbálni szakadó esõben. Nem gondoltam volna, hogy ennyi pénzért kapni fogok használható ruhát, de egészen beváltak, nem fújt át rajta a szél és nem is ázott át, bár kissé beleizzadtam, de ez lehet, hogy csak a 16 fok miatt volt, gondolom kicsit hidegebbhez tervezték õket.
Mindenesetre úgy gondolom megérte, és így nem kellett tizen-huszonezreket kiadni a márkásabb ruhákra:)
Mellesleg(itt Keszthelyen legalábbis így van) ahol a futócuccok vannak, ott a sportkiegészítõknél van egy sapka, ami bukó alá szerintem pont ideális, takarja a fület és szélálló 900HUF, szóval egy próbát szerintem megér:oczko:
Üdv mindenkinek
Én is kipróbáltam a cuccot,volt esõ,szél,hideg.16 fokban nagyon melegem volt kemény terepen a dzsekiben.De mire hazaértem,már csak 9 fok volt.Ez már kellemes hõmérséklet volt.A nadrág kb 15 fokig,a dzseki meg kb 10fokig jo.Ez tényleg téli cucc.Az elöl szélálló póló is jó volt.Szél nem fújt át rajta,nem ázott be.Szóval mûködik.
Írta 2008. szeptember 14. - 13:08
Ezek az aldi-s cuccok valóban egész jók, az akció kezdetén, csütörtökön én is beszereztem egy kabátot és egy kesztyût, amit másnap este már volt is "szerencsém" kipróbálni szakadó esõben. Nem gondoltam volna, hogy ennyi pénzért kapni fogok használható ruhát, de egészen beváltak, nem fújt át rajta a szél és nem is ázott át, bár kissé beleizzadtam, de ez lehet, hogy csak a 16 fok miatt volt, gondolom kicsit hidegebbhez tervezték õket.
Mindenesetre úgy gondolom megérte, és így nem kellett tizen-huszonezreket kiadni a márkásabb ruhákra:)
Mellesleg(itt Keszthelyen legalábbis így van) ahol a futócuccok vannak, ott a sportkiegészítõknél van egy sapka, ami bukó alá szerintem pont ideális, takarja a fület és szélálló 900HUF, szóval egy próbát szerintem megér:oczko:
Üdv mindenkinek
Írta 2008. szeptember 13. - 20:27
jah ez az aldis elég jónak tûnik. kössz Dózer a tippet, nem is gondoltam az aldira:) hétfõn asszem kipakolom a bonyhádi üzletet...
egy kérdés azért akadna. a belsõ címkéken (konkrétan kabát) a méretezés számmal van ahogyan a honlapon írják, vagy van betûs jelölés is?
A címkén számmal van a méret.Egyik sor a férfi-,másik a nõi méret,uniszex cuccról lévén szó.Van futódzseki is,ugyan abból az anyagból,nõknek az szerintem csinosabb mint a bicajos dzseki.De az asszem mult heti akcio,nem biztos hogy mindenhol van még.
Ja,nekem M-es a méretem,de az S-es jó ezekbõl.Akinek S-es kell,annak sajnos nagyok lesznek ezek a cuccok.
Írta 2008. szeptember 13. - 20:00
egy kérdés azért akadna. a belsõ címkéken (konkrétan kabát) a méretezés számmal van ahogyan a honlapon írják, vagy van betûs jelölés is?