Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás ruházat

- - - - -

• Please log in to reply
4195 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A múlt héten voltam a budaörsi Decathlonban, nagyon komoly akciók vannak: vettem egy neoprén kesztyût, egy kamáslit és egy Quick Step csapatmezt és 10e ft-ot fizettem.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nagyonnagy szükségem lenne egy olyan kamáslira SÜRGÕSEN (holnap) ami felmegy egy 42-es SPD-SL stoplis cipõre, vízálló (esõben lesz a tekerés...) és mondjuk -5 fokig "komfortos". Holnap tudnám szinte egész nap átvenni pesten, akár késõ este is jó. Vasárnap tudnám visszaadni, szintén pesten, 200km-t raknék bele kb.
harminc három-hat-egy öt-kettõ-nyolc-hét nagyonnagyon megköszönném!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Van valakinek tapasztalata a Mavic Fury cipõrõl? Mert azért nehezen akarom elhinni a Buruczki Szilárdnak azt a sok jót amit ír róla. Biztos van vmilyen negatívum is a cipõrõl, azokra lennék kíváncsi. Kösziii

nekem ami a fury alatt van, az jobban tetszik - színe is, meg feleslegesnek tartom, hogy olyan drága cipõ legyen a lábamon.
amúgy kintrõl sokkal olcsóbb, mint a hazai kiskerára

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Van valakinek tapasztalata a Mavic Fury cipõrõl? Mert azért nehezen akarom elhinni a Buruczki Szilárdnak azt a sok jót amit ír róla. Biztos van vmilyen negatívum is a cipõrõl, azokra lennék kíváncsi. Kösziii

http://www.bikeradar...-shoes-09-34725

Specializedes

Specializedes

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Patrick Jr

Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Most vettem egy Northwave Celsiust kíváncsi vagyok mennyire bírja majd a hideget. Az biztos hogy ha már a tortúrán is ebben lettem volna nem a Northwave Kamikaze +bbb kamásli komboban akkor jobban jártam volna, mondjuk abban sem fázott a lábam csak a kamásli orra csúszott fel állandóan.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
köszi, így már biztosan megtalálom, már csak azt kéne tudni mikor is megyek :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

kiskubai, kérdésem lenne hozzád. Kecskeméten merre van a a decathlon és van-e olyan árukészlete mint a pestieknek? Bár én mindig a budaörsiben voltam

A készletrõl nem tudok nyilatkozni, pesten nem is voltam még dekában csak székesfehérváron. Úgy jutsz ki oda, hogy az Izsáki úton mész ki az Auchan felé (52-es út, szabadszállás irányába), és az auchan parkoló elõtt balra van. Ott lesz egy körforgalom asszem, és a végén kell kijönni. De onnan már úgyis látni fogod, max futsz 1-2 fölös kört a körforgalomból kifelé menõ úton (mi megjátszottuk...)
Holnap nézem meg rbalint88 kabátját, a dekás kabátot, meg mégegyet. Csak tudok dönteni :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Most kamásli ügyben nézelõdök, a CRC-n lehet kapni Mavic-ot, nagyon jól átgondoltnak tûnik az Inferno modell (extra réteg a lábujjaknál, tépõzáras nyílás a cipõ csatjánál). Látom már itthon is van Mavic ruházat, de úgy néz ki, hogy a kamáslikat nem forgalmazzák.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts

Amúgy hervisben láttam bringás shoftshell kabátot 10 ropiért, és elég jónak tûnt.

ha a Kilimanjaro típusúra gondolsz, akkor az valóban jó, a családban 2 is szolgál...tavaly voltunk kint Ausztriában családdal, ott öcsémmel bringáztunk egyet. 4 órát mentünk 600-1300 méter között, aszfalton meg jelölt erdei bringautakon (~600 méteren volt 0 fok, közepes szél), és egy hosszúujjú aláöltözet meg a bringás rövidujjú mez bõven elég volt alá, még izzadtunk is, ahol kicsit sütött a Nap...:D érdemes a kapcunisat venni, ha van, jól jöhet az.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

-5ig 1réteg elég a dzseki alá. Utána meg hülye, aki biciklizik. :)

- 13, -15 fokan tekertem napi 1-1 órát melóba és haza.

1 polár a kabát alá+aláöltözet+szélálló mellény.

Alulra 2 nadrág, ebbõl az egyik szélálló, + térdekre polár sál.

Meg persze rendes szélálló bringás sapka, és munkavédelmi maszk.

Konkrétan nem fáztam, olyannyira nem, hogy az a windstopperes kesztyûm, amire panaszkodtam, hogy fázik benne a kezem... nos... mióta megvan az új télikabátom és aláöltözetem, már abban sem fázik a kezem, akár -13 fokban sem.

Amúgy hervisben láttam bringás shoftshell kabátot 10 ropiért, és elég jónak tûnt.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Ezekre a dolgokra már én is rájöttem, lehet én vagyok ilyen béna de ezen a térképen nem tudok eligazodni, ezért is kérdeztem egy helybélit. Az árukészletet meg csak akkor nézem ha konkrétan kell valami, de eddig szerencsére sok olyan dolgot találtam ami nem volt fent a honlapon, ami meg fent volt azt olcsóbban kaptam meg

Igazad van, nekem is volt kb 15perc amire rájöttem, hol van a decathlon. A mûholdképen nem is látszik.

Kiskubai most voltam a soroksári Decában és ott az egyel magasabb kategoriájú dzseki is 9900 fz ( le van árazva ) amin egész sok fényvisszaverõ csík is van, én azt venném a helyedben. Ezek alá dzsekik alá szerintem simán kell 3 hosszú ujjú réteg mivel a 100-as polárnak felelhetnek meg.

-5ig 1réteg elég a dzseki alá. Utána meg hülye, aki biciklizik. :)

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Kiskubai most voltam a soroksári Decában és ott az egyel magasabb kategoriájú dzseki is 9900 fz ( le van árazva ) amin egész sok fényvisszaverõ csík is van, én azt venném a helyedben. Ezek alá dzsekik alá szerintem simán kell 3 hosszú ujjú réteg mivel a 100-as polárnak felelhetnek meg.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Ezekre a dolgokra már én is rájöttem, lehet én vagyok ilyen béna de ezen a térképen nem tudok eligazodni, ezért is kérdeztem egy helybélit. Az árukészletet meg csak akkor nézem ha konkrétan kell valami, de eddig szerencsére sok olyan dolgot találtam ami nem volt fent a honlapon, ami meg fent volt azt olcsóbban kaptam meg

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

kiskubai, kérdésem lenne hozzád. Kecskeméten merre van a a decathlon és van-e olyan árukészlete mint a pestieknek? Bár én mindig a budaörsiben voltam

A www.decathlon.co.hu -n mindent megtalálsz (térkép, készlet).

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hosszabb téli túrára jó ha van nálad legalább egy száraz váltás felülre a belsõ rétegbõl. Út közben felfelé ha megizzadsz akkor lefelé elõtt csak a gyors alsó mez váltás ment meg a hidegtõl. Kesztyübõl szintúgy. Ruha váltás közben látványosan gõzölögsz de azt a fél percet ki lehet bírni, utána már jobb lesz.

Annyi még csak el fog férni a táskában remélem...Az a gáz hogy egy Bagaboo táskába kell bepakolnom 4 napnyi cuccot, és végig cipelnem kell magammal :D
Elég hardcore lesz, figyelembe véve hogy pozsonyból majd buli után indulunk el kb hajnali 4kor hogy elérjük a 6órai rajkai vonatot... :D

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Hosszabb téli túrára jó ha van nálad legalább egy száraz váltás felülre a belsõ rétegbõl. Út közben felfelé ha megizzadsz akkor lefelé elõtt csak a gyors alsó mez váltás ment meg a hidegtõl. Kesztyübõl szintúgy. Ruha váltás közben látványosan gõzölögsz de azt a fél percet ki lehet bírni, utána már jobb lesz.

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Hát, én valószínû ott rontom el, hogy télen is kitartok egy ilyen mellett

Feltöltött kép

Úgyhogy nekem meg valaki ajánlhatna valami jófajta kamáslit.

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

És a lábaddal mi lesz? Nekem az szokott problémás lenni.

Alul merida team+lidl thermo (nagyondúrván jó!) + farmer.
A lábamon meg egy túrabakancs lesz meg egy dekás zokni. Múltkor -18ban voltam kint háromnegyedórát a bakancsban, kellemesen meleg volt a talpamnak, a lábujjamnak is.